Nurmijärven Opisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

831314 Yang-Yin jooga workshop

Yin-yang kuvastaa aktiivisuuden ja levon vuorovaikutusta. Jotta elämä olisi tasapainossa, on toimeliaisuuden ja levon oltava myös tasapainossa. Tasapaino työn ja levon välillä on edellytys hyvälle terveydelle. Liian toimelias elämä voi kuluttaa kehon ja mielen. Toisaalta liian vähän toimeliaisuutta veltostuttaa kehon ja masentaa mielen.

Yang-yin-workshopissa tutustumme sekä kehoa ja mieltä aktivoiviin harjoituksiin että niitä rentouttaviin harjoituksiin. Workshop alkaa aktiivisilla harjoituksilla, jotka ovat hyviä esim. aamulla ja valmistavat kehoa päivän haasteisiin. Yang-harjoitukset notkeuttavat ja vahvistavat kehoa. Workshopin lopulla annetaan kehon hiljetä ja rentoutua. Yin-harjoitukset ovat palauttavia harjoituksia esim. päivän päätteeksi ja auttavat kehoa ja mieltä rentoutumaan.

Varusteiksi tarvitaan joogamatto, huopa ja mukavat liikunnalliset vaatteet. Jos sinulla on joogablokkeja, voit ottaa niitä mukaan.

Ilmoittaudu varalle, mikäli kurssi on tullut täyteen. Ryhmän maksimiosallistujamäärää on pienennetty, jotta opetustilassa pystytään järjestämään turvavälit. Kutsumme varallaolijoita mukaan, jos turvavälisuosituksiin tulee lievennyksiä tai jos perustamme lisäryhmän.



Teacher: Tero Lompolo

Number of places: Maximum number of course participants 20, There are available places on the course.

Name of course location: Aitohelmi Klaukkala, Klaukkalantie 72, 01800 Klaukkala

Date and time: Sa: 10.00 - 12.00

Spring term: 20.3.2021 - 20.3.2021

Price: 20,00 €

Registration begins: 7.12.2020 9.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject