null

Mäntsälän kansalaisopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

114031 Nikkaroi yhdessä- Haave todeksi!

puuauto

Tule 7-12v. lapsesi kanssa yhdessä toteuttamaan nikkaroinnin ja rakentelun haaveita. Usein rakenteluideat jäävät kotona helposti toteuttamatta. Tule yhdessä kokeneen opettajan kanssa auttamaan lastasi muuttamaan ideat ja haaveet tuotteiksi. Voimme rakentaa mm. auton, pelin, kilven, lelun, laatikon tai mitä ikinä keksimmekään. 

Kurssille mahtuu 6-8 vanhempi-lapsi paria. Aikuinen ilmoittautuu.

Kurssilla koet vanhemman ja lapsen laatuaikaa höyläpenkin ja rakentelun äärellä. Lapsille syntyy kotona usein hyviä ideoita, mutta materiaalit ja etenkin välineet kotona puuttuvat. Toisaalta vanhempi haluaisi viettää lapsensa kanssa yhteistä aikaa mielekkään tekemisen parissa. Tähän on vastauksena kurssi, jossa lapsen rakentelun, kehittelyn ja tekemisen haaveita kuunnellaan ja niihin tartutaan yhdessä. Kokeneen käsityön opettajan johdolla ideoihin etsitään sinnikkäästi ratkaisuja. Apua saa ja pitää pyytää, jotta omat hienot jutut onnistuvat. Etsitään aluksi ideoita, haaveita ja visioita, jonka jälkeen valitaan niistä tällä kurssilla toteutettavat. Sitten tilataan materiaalit, kääritään hihat ja aletaan hommiin. 

Kurssilla käytössäsi on upeat Riihenmäen koulun käsityön tilat (tekninen työ) työkaluineen ja koneineen. 

Kurssimaksu ei sisällä materiaaleja ja tarvikkeita. Kun ideat on valittu, osallistutte joko yhteistilaukseen tai hankitte itse tarvittavat materiaalit. Pääasiassa tuotteet syntyvät puusta, mutta myös pienet sähkö ja metallityöt on mahdollisia.Lärare: Teknisen työn opettaja, KM, Markus Tervo

Antal platser: Maximalt antal platser 8, Kursen är fullsatt. Du kan anmäl dig till reservplats..

Undervisningsställe: Riihenmäen koulu, teknisen työn tila

Dag och klocktid: tis.: 18.00 - 20.00

Hösttermin: 6.9.2022 - 29.11.2022

Kursavgift: 60,00 €

Anmälningstiden börjar: 4.8.2022 9.00

Visa kalender

Export kalender

Visa övriga kurser inom samma ämne

1
Anmäl dig till reservplats