null

Lakeuden kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

ENNEN ILMOITTAUTUMISTA TULEE HUOMIOIDA SEURAAVAT ASIAT:

1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Voit suorittaa kurssimaksun joko ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissasi tai mikäli et halua maksaa kurssimaksua ilmoittautumisen yhteydessä, laskutamme sen noin kahden kuukauden kuluttua kurssin alkamisesta. Yhteystietojesi oikeellisuus on tärkeä, koska viestitämme kursseihin liittyvistä muutoksista tekstiviestipalvelun kautta.

2. Huomioithan, että maksamattomat kurssimaksut siirtyvät eräpäivän jälkeen suoraan perintäyhtiölle.

3. Opisto perii koko kurssimaksun, jos et peruuta kurssia ja jätät kurssipaikan käyttämättä. Ilmoittautuminen tulee peruuttaa viimeistään seitsemää (7) arkipäivää ennen kurssin alkamista opiston toimistoon puh. 050 318 2089 tai sp. pirjo.ahtiainen(@)liminka.fi. Tällöin opisto palauttaa verkossa maksetun kurssimaksun asiakkaan ilmoittamalle pankkitilille vähennettynä 10 € käsittelymaksulla. Maksun palautusta varten tulee ilmoittaa IBAN-tilinumero opiston toimistoon. Opettajalle ilmoittaminen, maksamatta jättäminen tai kurssilta pois jääminen ei ole peruutus. Keskeytyksestä on aina ilmoitettava opiston toimistoon.

4. Mikäli opisto peruuttaa kurssin, ilmoitetaan siitä noin viikkoa ennen kurssin alkua tekstiviestillä ilmoittautuneille. (tämä koskee heti lukukauden alussa peruttavia kursseja eli sellaisia, jotka eivät ole vielä alkaneet) Kurssimaksu palautetaan tässä tapauksessa kokonaan.

Kurssimaksuja ei makseta takaisin esim. kurssin lakkaamisen tai opiskelijan sairastumisen vuoksi.

5. Yksityiskohtaiset ilmoittautumisohjeet, ohjeet maksutavoista ja peruutusehdot on luettavissa https://uusi.opistopalvelut.fi/liminka/fi/

6. Jos haluat kesken lukukauden tulla mukaan kurssille, kysy vapaita paikkoja toimistosta.

TOIMINTA-AJATUS

Lakeuden kansalaisopisto toimii Limingan, Lumijoen ja Tyrnävän kuntien alueella ja sen toiminta perustuu lakiin vapaasta sivistystyöstä. Lakeuden kansalaisopisto tarjoaa matalan kynnyksen harrastus- ja virkistysmahdollisuuksia ja yleissivistävää koulutusta tasa-arvoisesti kaikenikäisille toimialueensa asukkaille. Tarjoamme myös taiteen perusopetusta yleisen oppimäärän mukaan. Kansalaisopisto on lisäksi aktiivinen kulttuuritoimija, joka järjestää alueensa kunnissa esim. konsertteja, näyttelyitä ja tapahtumia.

Tavoitteenamme on edistää kuntalaisten aktiivista osallistumista, yhteisöllisyyttä, elinikäistä oppimista sekä henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme laaja-alaisen ja helposti saavutettavan kurssivalikoiman. Kaikki kurssimme ovat avoimia myös muiden kuntien asukkaille. Tervetuloa harrastamaan!

Syyslukukausi

12.9. – 27.11.2022 (10 työviikkoa)

Syysloma 24. – 30.10. 2022 (ei opetusta)

Kevätlukukausi

9.1. – 23.4.2023  (14 työviikkoa)

Talviloma 6. – 12.3.2023 (ei opetusta)

Pääsiäisloma  6.4. – 10.4.2023 (ei opetusta)

PÄIVITETTY, ALUSTAVA OPINTO-OHJELMA 2022-2023 LÖYTYY OSOITTEESTA:  
https://uusi.opistopalvelut.fi/liminka/fi/
OHJELMAMUUTOKSET OVAT LUKUVUODEN AIKANA MAHDOLLISIA!

ILMOITTAUTUMINEN LUKUVUODEN 2022 – 2023 OPINTOIHIN ALKAA MAANANTAINA 22.8.2022 KLO 18.00

Kaikille kursseille on ilmoittauduttava. Ilmoittautuminen tapahtuu Lakeuden kansalaisopiston kotisivulla, https://uusi.opistopalvelut.fi/liminka/fi/, ellei ohjelmassa toisin mainita. Muistathan ilmoittautumisen yhteydessä lisätä sähköpostiosoitteesi, niin silloin saat vahvistuksen siitä, että ilmoittautumisesi on rekisteröitynyt.

Ilmoittaudu haluamallesi kurssille osoitteessa https://uusi.opistopalvelut.fi/liminka/fi/. Muistathan, että ilmoittautuminen kursseille on sitova. Opiskelija voi perua varatun paikan veloituksetta 7 vrk ennen kurssin alkamista ilmoittamalla asiasta opintotoimistoon, ei opettajalle. Mikäli opiskelija ei peru varaamaansa kurssipaikkaa, peritään koko kurssimaksu.

Kursseista ei yleensä lähetetä opiskelijalle informaatiota ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä siinä tapauksessa, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä sähköiseen tietojärjestelmään. Suosittelemme ensisijaisesti ilmoittautumaan internetin kautta. Puhelimitse ilmoittautumisia otetaan vastaan numerossa 050-318 2089 (virka-aikana). Huomioithan, että emme ota ilmoittautumisia vastaan sähköpostitse, teksti- tai vastaajaviestillä.

Kevään 2023 lyhytkursseille ilmoittautuminen alkaa maanantaina 19.12.2022 klo 18.00.

MAKSUKÄYTÄNNÖT

Lakeuden kansalaisopisto on ajanmukaistanut maksukäytäntöjään ja kurssit maksetaan nyt pääsääntöisesti verkossa ilmoittautumisen yhteydessä etukäteen. Huomioithan, että ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun.

Kurssihintoja on tarkistettu vastaamaan alueen yleistä hintatasoa ja uudet hinnat tulivat voimaan 1.8.2019. Maksut ovat kurssikohtaisia ja määräytyvät tuntimäärän ja kustannusten perusteella. Kurssimaksujen lisäksi voidaan periä erillinen materiaalimaksu, josta on tiedotettu erikseen kurssikuvauksessa. Kurssi toteutuu, mikäli sillä on vähintään 7 ilmoittautunutta opiskelijaa.

Työttömät henkilöt voivat osallistua yhdelle kurssille sekä syys – että kevätlukukaudella 50 %:n alennuksella.
Jos haluat hyödyntää tätä etuutta, ota yhteyttä suoraan toimistoon puh. 050-318 2089, sp. pirjo.ahtiainen@liminka.fi
Opisto ei ole velvollinen palauttamaan jälkikäteen maksuja, jotka ovat johtuneet maksuetuuden käyttämättä jättämisestä.

TOIMINNASTA TIEDOTTAMINEN

Opiston toiminnasta, kursseista, opinto-ohjelman mahdollisista muutoksista ja uusista kursseista tiedotetaan osoitteessa https://uusi.opistopalvelut.fi/liminka/fi/. Lakeuden kansalaisopistolla on myös Facebook-sivut, tervetuloa seuraamaan mitä kaikkea meillä tapahtuu!

HENKILÖKUNTA:

Rehtori Jukka Pietilä 050 364 5353, jukka.pietila@liminka.fi

Koulusihteeri Pirjo Ahtiainen, 050-318 2089, pirjo.ahtiainen@liminka.fi Tavattavissa virka-aikana opiston toimistossa Liminganlahden koulu, Linnukan kiinteistö
(Linnukkatie 7, 91900 Liminka).

Tekstiilityönopettaja Päivi Miettinen, 050-537 2999, paivi.miettinen@liminka.fi Tavattavissa opiston toimistossa tiistaina klo 13.00 – 14.30. Liminganlahden koulu, Linnukan kiinteistö (Linnukkatie 7, 91900 Liminka).