LAPUAN KANSALAISOPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

610124 Opi Meditoimaan-lyhytkurssi

Tämä kurssi on päättynyt

Meditaatiolla on tunnetusti paljon erilaisia terveyshyötyjä. Tutkimusten mukaan säännöllinen meditointi lisää myös onnellisuuden ja merkityksellisyyden tunnetta. Meditaatiokurssilla opit olemaan läsnä ja siirtämään huomion ulkoisista asioista sisäänpäin, sinuun itseesi. Ohjatulla meditaatio ja mindfulnessryhmässä pääset sisälle erilaisten meditaatioiden maailmaan. Kurssilla opit helppoja tapoja rauhoittaa omaa mieltäsi tilanteissa, kuin tilanteissa. Löydät keinoja tulla tietoiseksi juuri siitä, mitä todella ympärilläsi tapahtuu, ilman, että menneisyys tekee päätelmät tapahtumista puolestasi.

Meditaatio ja tietoinen läsnäolo avulla mielen selkeys ja myötätunto itseä kohtaan voimistuu ja opit itsestäsi uusia asioita, jokaisen uuden meditaation myötä. Opit kohdentamaan huomiosi tiettyihin asioihin, jolloin muut kuten kivut ja negatiiviset ajatukset jäävät vähemmälle huomiolle. Pikkuhiljaa, kiinnittämällä positiivista huomiota unelmiisi, kykenet täyttämään päiväsi niillä asioilla, jotka auttavat sinua viemään kohti unelmiasi ja toiveitasi, eikä niistä poispäin. Meditaation avulla yhteys itseen vahvistuu ja avaan uudenlaista yhteyden tunnetta itseen.

Tule harjoittelemaan kanssamme meditaation värikkääseen maailmaan. Voit olla täysin aloittelija tai jo harjaantunut meditoija, sillä jokainen tekee harjoittelut itselleen ja itsenäisesti ja monipuolisia näkemyksiä tarvitaan. Jokainen tapaaminen sisältää paljon tietoa meditaatioista, tietoisesta läsnäolosta ja rentoutumisen merkityksestä, sekä meditaatioharjoitukset ryhmässä, niin ohjattuna, kuin omatoimisena. Tarvitset mukaan joogamaton ja tyynyn sekä viltin.


Tapaamisten kesto 2h.

Päivät: 11.2, 18.2 11.3 ja 18.3 klo 10.00-12.00Opettaja: Haanpää Maria

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Kulttuurikeskus Vanha Paukku, liikuntaluokka, Vanhan Paukun tie 1, 62100 Lapua

Opetuskieli: Suomi

Päivä ja kello: La: 10.00 - 12.00

Kevätlukukausi: 11.2.2023 - 18.3.2023 (10.68 oppituntia)

Kurssimaksu: 26,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.11.2022 8.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit