LAPUAN KANSALAISOPISTO

Languages Search
Suomeksi På svenska

610121 Sointukylpy ja suggestiohypnoosirentoutus, kevät

Sointukylpy on rentoutumishetki – hetki, jonka aikana ei tarvitse suorittaa eikä stressata. Ohjaajana toimii rentoutus- ja hypnoosivalmentaja Maria Haanpää. 

Tunnilla maataan rennosti jooga-alustalla ja ohjaaja soittaa monipuolisesti metallisia ja kristallisia äänimaljoja sekä Koshi-kelloja. Sinä saat keskittyä vain itseesi ja omaan olotilaasi. Maljat kumisevat ympärilläsi lempeästi, tasapainottaen chakroja ja samalla hellien mieltä ja kehoa. Tunnilla pääset rentoutumaan ja kylpemään äänten luomissa mielikuvissa samalla positiivisten elämää innoittavien suggestioiden painautuessa syvälle alitajunnan tasolle. 

Sointukylpy kestää kokonaisuudessaan 1,5h ja se pitää sisällään alustuksen, äänimaljojen ja Koshi-kellojen sointukylvyn, postitiivisethypnoosi suggestiot sekä palautumisen tähän hetkeen. Mukaan tarvitset alustan, peiton ja tyynyn sekä tunnin jälkeen juomaa.Teacher: Haanpää Maria

Number of places: Maximum number of course participants 15, The course is fully booked, you can register on the waiting list.

Name of course location: Kulttuurikeskus Vanha Paukku, liikuntaluokka, Vanhan Paukun tie 1, 62100 Lapua

Language: Suomi

Date and time: Sa: 12.05 - 13.35

Spring term: 11.2.2023 - 18.3.2023 (8 Lessons)

Price: 20,00 €

Registration begins: 1.11.2022 8.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject

1
Register on the waiting list