Kymenlaakson Opisto

Kielet Haku
På svenska In English


Saavutettavuusseloste


ILMOITTAUTUMINEN

Kursseille ilmoittautuminen alkaa ke 10.8. klo 10. Toivomme ilmoittautumiset syyskaudella alkaville kursseille perjantaihin 26.8. mennessä! Kaikille kursseille tulee ilmoittautua ennakkoon! Ilmoittautua voi esitteestä löytyvällä lomakkeella tai internetissä. Uuteen ryhmään tarvitaan 10 opiskelijaa, jatkoryhmään tai vastaavaan 7 opiskelijaa, jotta ryhmän toiminta voidaan aloittaa. Emme lähetä erillistä kutsua kursseille ilmoittautuneille, otamme yhteyttä ainoastaan jos kurssi peruuntuu tai saat kurssipaikan varasijalta. Musiikkileikkikoulujen ryhmäjaot ilmoitamme tekstiviestillä maksajaksi merkitylle henkilölle ennen kurssin alkua.

Ilmoittautuminen on sitova, mutta osallistumisen voi perua vielä ensimmäisen kerran jälkeen. Tämän jälkeen kurssista on maksettava koko kurssihinta.

Lähettämällä ilmoittautumisen annat suostumuksesi henkilötietojesi tallentamiseen Kymenlaakson Opiston oppilasrekisteriin ja muihin sähköisiin järjestelmiin.

Noudatamme toiminnassamme  mahdollisia epidemiatilanteesta johtuvia rajoituksia. 


KOKOONTUMISAJAT

Ryhmät kokoontuvat syys- ja kevätlukukaudella 12 kertaa, jollei toisin ilmoiteta.

Syyslukukausi 5.9.-4.12.2022, loma vko 43 (24.-30.10.)

Kevätlukukausi 9.1.-9.4.2023, loma vko 9 (27.2.-5.3.) 

 

ALENNUKSET

Työttömille myönnetään 40 euron opintoseteli yhdelle opiston kurssille lukuvuodessa. Opetushallituksen opintosetelit kohdennetaan tietyille kursseille. Näiden kurssien esittelyn yhteydessä on maininta opintoseteleistä ja se huomioidaan kurssimaksussa automaattisesti. Kurssimaksusta vapautusta, alennusta tai kurssimaksun jaksottamista haetaan kirjeitse tai sähköpostilla olli.laurila@kyme.fi.


LASKUT

Laskutamme kurssimaksut kurssien alettua. Lasku tulee ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen tai kirjeitse. Muistutuslaskusta perimme 5 euron toimistomaksun. Kevätlukukauden kurssimaksu on 60% koko lukuvuoden kurssimaksusta.


MUUT MAKSUTAVAT

Eazybreak, ePassi ja Smartum. 

Huomioithan, että Eazybreak, ePassi ja Smartum ovat henkilökohtaisia etuja joilla ei voi maksaa kielikursseja verottajan ohjeen mukaisesti.

Lisätietoja: https://www.vero.fi/syventavat-vero-ohjeet/ohje-hakusivu/62486/henkil%C3%B6kuntaedut-verotuksessa5/#3.6-omaehtoinen-liikunta--ja-kulttuuritoiminta


TIEDUSTELUT

Sähköposti: kurssit@kyme.fi

Puhelin: 020 7118 530 (arkisin klo 9-14)

Opiston ajankohtaisia asioita voit seurata kotisivuiltamme (www.kyme.fi), Keskilaakso -lehden opistopalstalta ja Facebookista.


TODISTUKSET

Opiskelija saa pyynnöstä osallistumistodistuksen edellyttäen, että hän on osallistunut säännöllisesti (läsnä ⅔ oppitunneista) opetukseen. Todistuksen hinta on 10 euroa.


 

Jotta kaikki sivut toimisivat oikein, selaimesi täytyy sallia evästeet. Tarkista selaimesi asetukset seuraavasti:
* valitse selaimen työkalut
* Internet-asetukset
* Tietosuoja
* korjaa tietoja tarvittaessa sallimaan evästeet