Kuopion kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

06251203K Englannin kieliopin hienosäätöä ja kuuntelua verkossa B1-B2

Huom! Alkamisaika muuttunut!
Syvennät englannin kielen kielioppirakenteita, joiden avulla pystyt ilmaisemaan itseäsi monipuolisemmin ja kehität kuuntelutaitoa keskitasolla. Viikoittainen aihe sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Lähtötaso B1-B2. Kurssi toteutetaan Redita Oy:n ylläpitämässä Chamilo -verkko-oppimisympäristössä. Verkkokurssin asiakasrekisteri on Kuopion kansalaisopiston ylläpitämä ja Kuopion kansalaisopisto antaa Redita Oy:lle kurssille ilmoittautuneiden etunimen, sukunimen ensimmäisen kirjaimen ja sähköpostiosoitteen oppimisympäristön käyttäjätunnuksen luomista varten. Yksilöivä tieto käyttäjästä on tarpeellinen osallistumistiedon keräämistä varten sekä käyttäjätunnusten ja salasanojen luontiin verkko- oppimisympäristöön. Kurssilla tapahtuvan toiminnan rekisterin pitäjä on Redita Oy. Tutustuttuaan Reditan Oy:n ylläpitämän Chamilo –verkko-oppimisympäristön rekisteriselosteeseen kurssille osallistujat voivat itse arvioida ja antaa suostumuksensa siitä, mitä tietoa haluavat jakaa itsestään kurssilla. Ilmoittautumalla kurssille hyväksyt sen, että Kuopion kansalaisopisto antaa Redita Oy:lle kurssille ilmoittautuneiden etunimen, sukunimen ensimmäisen kirjaimen ja sähköpostiosoitteen oppimisympäristön käyttäjätunnuksen luomista varten.

Kurssin aiheet: tulevaisuuden muodot, relatiivilauseet, lauseenvastikkeet, kysymysten ja sanomisen raportointi, sidesanat lauseita yhdistämässä, substantiivit, verbit, pronominit, adverbit, paljoussanat ja lisäksi harjoitellaan sitä miten tekijä vaikuttaa verbin muotoon. Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain omia lauseita sisältävä kirjallinen harjoitustehtävä, josta opiskelija saa palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista. Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, joita varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Mozilla Firefox) ja perustaidot selaimen käytöstä sekä kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Käyttäjätunnus verkkoympäristöön lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Chamilo –oppimisympäristön rekisteriselosteeseen ja Kuopion kansalaisopiston tietosuojaselosteeseen voi tutustua tästä linkistä: https://peda.net/kuopio/kansalaisopisto/kielet/kv

Opintoneuvonta ja suunnittelu: Marjo Markkanen, puh. 044 718 4721, marjo.markkanen@kuopio.fi.

Opettaja: Pönkänen Maarit

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkoympäristö

Päivä ja kello: Ma: 00.00 - 00.00

Kevätlukukausi: 27.1.2020 - 14.4.2020 (23 oppituntia)

Kurssimaksu: 63,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 20.5.2019 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit