null

Kuopion kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

9500LAHJA03 Lahjakortti 100€

Tiiliseinää vasten on neljän kortin muodostama jono.

Kuopion kansalaisopiston lahjakortti - ekologinen vaihtoehto. Ilahduta, yllätä ja anna lahjaksi hyvän mielen eväitä!

Lahjoita ystävällesi tai perheenjäsenellesi vauvasta vaariin aineeton lahja, ainutlaatuinen elämys ja omaa aikaa mieleisen harrastuksen parissa. Anna hänelle Kuopion kansalaisopiston tyylikäs lahjakortti, jonka hän voi käyttää haluamaansa Kuopion kansalaisopiston kurssiin opiston koko laajalla toimialueella. Lahjakortti on ekologinen ja persoonallinen lahja myös hänelle, jolla jo on kaikkea.

Verkosta ostettu lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä - aivan samoin kuin Puistokartanon asiakaspalvelusta ostettu lahjakortti. Lahjakortilla voi maksaa joko koko kurssin tai osan siitä. Verkossa on myynnissä 20 €, 50 € ja 100 € arvoisia lahjakortteja.

Ohjeita lahjakortin ostajalle

Tältä sivulta voi ostaa 100 euron arvoisen lahjakortin. Oston yhteydessä on mahdollista valita, postitetaanko lahjakortti maksajalle vai suoraan lahjakortin saajalle. Lahjakortti postitetaan henkilölle, jonka tiedot on täytetty ilmoittautumislomakkeen kohtaan: Osallistujan tiedot

Lahjakortti maksetaan oston yhteydessä verkkopankissa. Lahjakortteja ei laskuteta eikä niiden maksamiseen voi käyttää työsuhde-etuja. Huomaathan, voit ostaa samalla myös useamman lahjakortin. Tyylikäs ja painettu lahjakortti postitetaan viikon kuluessa ostosta henkilölle, jonka tiedot on laitettu Osallistujan tiedot -kohtaan. 

20 € lahjakortit ovat myynnissä täällä. 

50 € lahjakortit ovat myynnissä täällä. 

Ohjeita lahjakortin saajalle

Lahjakortin saaja ilmoittautuu valitsemalleen kurssille netissä, puhelimitse tai Puistokartanon asiakaspalvelupisteessä. Lahjakortin käyttäminen kurssimaksuun edellyttää aina yhteydenottoa asiakaspalveluun ennen kurssin alkamista.

Kuopion kansalaisopiston kurssitarjonta on laaja. Tutustu niihin tästäOpettaja: Opettaja avoin Etunimi

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 900, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Toimipaikka avoin

Syyslukukausi: 1.8.2021 - 31.12.2021
Kevätlukukausi: 1.1.2022 - 31.5.2022

Kurssimaksu: 100,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 1.8.2021 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu