null

Kuopion kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

051071162K Senioriaamupäivä: Yhdessä etänä - yhteydenpitoa älylaitteella

Sosiaaliset suhteet ovat yksi keskeinen tekijä ihmisen hyvinvointiin. Korona-ajan myötä yhteydenpito verkon välityksellä tuli osaksi monen ihmisen arkea. Haluatko oppia ja kuulla aiheesta lisää? Luennolla esittelemme erilaisia ja yhteydenpito sovelluksia ja mahdollisuuksia helppoon yhteydenpitoon kaukanakin asuvien ystävien ja läheisten kanssa. Voit halutessasi ottaa mukaan oman laitteesi ja päästä luennon lopuksi käytännössä kokeilemaan miten yhteydenpito toimii. Samanaikainen etäluento ja videotallenne. Vain etäryhmät ilmoittautuvat: kansalaisopisto@kuopio.fi. Ryhmien ilmoittautumisissa pyydämme huomioimaan maksuttoman peruutusajan, joka on 6 vrk ennen ko. luentoa.

Opintoneuvonta ja suunnittelu Hanna-Reetta Metsänheimo puh. 044-718 4745, hanna-reetta.metsanheimo@kuopio.fiVideo kuinka liityn ac:lle


Osallistumisohje Kuopion kansalaisopiston etäluennolle (tarkemmat ohjeet ovat erillisessä liitetiedossa, jonka voit avata tai ladata  tueksesi).
Ohje (Luennoille liittyminen.pdf) löytyy sivun lopusta kohdasta --> Lataukset.

Klikkaa tätä linkkiä liittymiseksi etäyhteyteen https://kol.adobeconnect.com/luentokuopio (klikkaa linkkiä Ctrl ja hiiren vasen painike –napautus yhtä aikaa)
Etäyhteys avataan puoli tuntia ennen luennon alkua. Suosittelemme kirjautumaan  etäyhteyteen viimeistään 15 minuuttia ennen luennon alkua, jotta kuva-   ja ääniyhteydet ennätetään testata ennen luennon alkua.

Etäryhmän vastaanottaja: Ilmoita luennon aikana joko chatin kautta arvio  etäryhmän  osallistujamäärästä lukumäärä yhteensä sekä jaottelu miehet ja naiset.

Lisätietoa luennoistamme ja luentoyhteistyöstä http://kansalaisopisto.kuopio.fi/opetustarjonta/luennot-tapahtumat-ja-matkat/ 
Lisätietoa luentotallenteistamme http://kansalaisopisto.kuopio.fi/opetustarjonta/verkko-opetus/

Mikäli sinulla on vaikeuksia kirjautua sisään, saada ääntä tai kuvaa näkyviin  tms., ota yhteyttä Kuopion kansalaisopistolla luentovalvojaan: 044 7184 778. Etäryhmien osalta mahdollisissa ongelmissa pyydämme ensisijaisesti kääntymään oman organisaationne atk-tuen puoleen.
Opettaja: Ari-Pekka Väisänen, koulutussuunnittelija

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 25, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kuopio, Puistokartano, B059 Opistosali, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Päivä ja kello: To: 10.00 - 11.30

Kevätlukukausi: 7.4.2022 - 7.4.2022 (2 oppituntia)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit