null

Kuopion kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

051071052K Suoliston hyvinvoinnin tukeminen -merkitys ja keinot

Suoliston hyvinvointi vaikuttaa ihmisen hyvinvointiin kokonaisvaltaisesti. Luennolla käydään läpi sitä, miten itse voi tukea suolistonsa terveyttä hyvinvointia ja näin tukea omaa kokonaisvaltaista hyvinvointia. Suolistolla on tärkeä tehtävä ravintoaineiden imeytymisessä elimistön tarpeisiin. Viime vuosina suurta mielenkiintoa on herättänyt myös suoliston ja sen mikrobiston laajat vaikutukset ihmisten terveyteen ja hyvinvointiin kuten mielenterveyteen, lihavuuteen ja allergioiden kehittymiseen. Suoliston mikrobisto on yksilöllinen, ja siihen vaikuttavat muun muassa ruokailutottumuksemme ja antibioottikuurit sekä ympäristö, jossa elämme. Näin ollen tieto suoliston hyvinvoinnin tärkeydestä ja keinot suolisten hyvinvoinnin tukemiseen voivat edistää ihmisen kokonaisvaltaista terveyttä ja hyvinvointia koko ihmisen elämänkaaren ajan.

Yhteistyössä Pohjois-Savon Syöpäyhdistys ry ja Colores- Suomen Suolistosyöpäyhdisty ry. Samanaikainen etäluento ja videotallenne.

Vain etäryhmät ilmoittautuvat: kansalaisopisto@kuopio.fi. Ryhmien ilmoittautumisissa pyydämme huomioimaan maksuttoman peruutusajan, joka on 6 vrk ennen ko. luentoa.

Opintoneuvonta ja suunnittelu Hanna-Reetta Metsänheimo puh. 044-718 4745, hanna-reetta.metsanheimo@kuopio.fiVideo kuinka liityn ac:lle


Osallistumisohje Kuopion kansalaisopiston etäluennolle (tarkemmat ohjeet ovat erillisessä liitetiedossa, jonka voit avata tai ladata  tueksesi).
Ohje (Luennoille liittyminen.pdf) löytyy sivun lopusta kohdasta --> Lataukset.

Klikkaa tätä linkkiä liittymiseksi etäyhteyteen https://kol.adobeconnect.com/luentokuopio (klikkaa linkkiä Ctrl ja hiiren vasen painike –napautus yhtä aikaa)
Etäyhteys avataan puoli tuntia ennen luennon alkua. Suosittelemme kirjautumaan  etäyhteyteen viimeistään 15 minuuttia ennen luennon alkua, jotta kuva-   ja ääniyhteydet ennätetään testata ennen luennon alkua.

Etäryhmän vastaanottaja: Ilmoita luennon aikana joko chatin kautta arvio  etäryhmän  osallistujamäärästä lukumäärä yhteensä sekä jaottelu miehet ja naiset.

Lisätietoa luennoistamme ja luentoyhteistyöstä http://kansalaisopisto.kuopio.fi/opetustarjonta/luennot-tapahtumat-ja-matkat/ 
Lisätietoa luentotallenteistamme http://kansalaisopisto.kuopio.fi/opetustarjonta/verkko-opetus/

Mikäli sinulla on vaikeuksia kirjautua sisään, saada ääntä tai kuvaa näkyviin  tms., ota yhteyttä Kuopion kansalaisopistolla luentovalvojaan: 044 7184 778. Etäryhmien osalta mahdollisissa ongelmissa pyydämme ensisijaisesti kääntymään oman organisaationne atk-tuen puoleen.
Opettaja: Päivi Lassila, laillistettu ravitsemusterapeutti

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 25, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kuopio, Puistokartano, B059 Opistosali, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Päivä ja kello: Ti: 18.30 - 20.00

Kevätlukukausi: 15.2.2022 - 15.2.2022 (2 oppituntia)

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit