Kuopion kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

062512051K Practise Business English Speaking and Listening Online B1-B2

Treenaa englannin kielen puhumista verkossa. Kurssilla harjoittelet työelämän keskustelutilanteita kirjallisin ja suullisin harjoituksin ja teet aiheisiin liittyviä kuuntelutehtäviä sekä kuulet esimerkkeinä paljon käytettyjä ja yleisiä fraaseja. Aiheina käsitellään: yritysesittely, työpaikkahaastattelu, kokous- ja neuvottelutilanteet, asiakaspalvelua puhelimessa, puheen pitäminen ja small talkin käyttö asiakastilaisuuksissa. Kurssi etenee viikoittaisen aiheen mukaan, joka sisältää opetusmateriaalin, opetuksen suomeksi ja verkkotehtäviä. Opettajalle palautetaan viikoittain harjoitustehtävä, josta voit valita suullisen tai kirjallisen vaihtoehdon. Palautettavista tehtävistä saat henkilökohtaisen palautteen. Kurssin keskustelualueella on mahdollista kysyä tehtävistä ja kieliopista. 

Kurssi toteutetaan kokonaan verkko-opintoina, jota varten osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden, selaimen (suositus: Mozilla Firefox, Edge), kuulokkeet mikrofonilla ja perustaidot selaimen käytöstä sekä kirjautumisesta käyttäjätunnuksella järjestelmään. Käyttäjätunnus verkkoympäristöön lähetetään sähköpostitse ennen kurssin alkamispäivää.

Kurssi toteutetaan Redita Oy:n ylläpitämässä Chamilo  -verkko-oppimisympäristössä. Verkkokurssin asiakasrekisteri on Kuopion  kansalaisopiston ylläpitämä ja Kuopion kansalaisopisto antaa Redita  Oy:lle kurssille ilmoittautuneiden etunimen, sukunimen ensimmäisen  kirjaimen ja sähköpostiosoitteen oppimisympäristön käyttäjätunnuksen  luomista varten. Yksilöivä tieto käyttäjästä on tarpeellinen  osallistumistiedon keräämistä varten sekä käyttäjätunnusten ja  salasanojen luontiin verkko- oppimisympäristöön. Kurssilla tapahtuvan  toiminnan rekisterin pitäjä on Redita Oy. Tutustuttuaan Reditan Oy:n  ylläpitämän Chamilo –verkko-oppimisympäristön rekisteriselosteeseen  kurssille osallistujat voivat itse arvioida ja antaa suostumuksensa  siitä, mitä tietoa haluavat jakaa itsestään kurssilla. 

Ilmoittautumalla  kurssille hyväksyt sen, että Kuopion kansalaisopisto antaa Redita Oy:lle  kurssille ilmoittautuneiden etunimen, sukunimen ensimmäisen kirjaimen  ja sähköpostiosoitteen oppimisympäristön käyttäjätunnuksen luomista  varten. Chamilo –oppimisympäristön rekisteriselosteeseen ja Kuopion  kansalaisopiston tietosuojaselosteeseen voi tutustua tästä linkistä:https://peda.net/kuopio/kansalaisopisto/kielet/kv.Opintoneuvonta ja suunnittelu: Marjo Markkanen, puh. 044 718 4721, marjo.markkanen@kuopio.fi.

Opettaja: Maarit Pönkänen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkoympäristö

Kevätlukukausi: 20.1.2021 - 24.2.2021 (18 oppituntia)

Kurssimaksu: 50,50 €

Ilmoittautuminen alkaa: 4.8.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit