Kuopion kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

106314351K Liikunta, lepo ja ravinto -hyvinvoinniksesi! Kurssi ikäihmisille B

Sama sisältö, kuin syksyn Liikunta, lepo ja ravinto -hyvinvoinniksesi! Kurssi ikäihmisille A -kurssilla. Kurssilla käydään käytännönläheisesti ravinnon, liikunnan ja levon merkitys ikäihmisen hyvinvoinnin kannalta. Tehdään aiheisiin liittyviä mittauksia ja suunnitellaan ohjelmat hyvinvoinnin parantamiseksi. Tapaamisen ensimmäisellä puolikkaalla käydään läpi asiat teoriassa ja toisella puoliskolla kokeilemme teemaan liittyvää asiaa käytännössä. Opintosetelialennus.

Liikunnan osiossa tehdään lähtötason kuntotestit ja mitataan mm. kehonkoostumus, veren paine ja vatsan ympärys. Laaditaan kurssilaiselle harjoitusohjelma ja käydään läpi motivaatioon liittyviä asioita. Kurssin edetessä kurssilaiset pitävät päiväkirjaa, kuinka harjoittelu ja ruokavalion noudattaminen onnistuu. Kurssin lopussa tehdään uusintatestaus ja tarkastellaan tuloksia. Kurssin ajan käytetään sähköistä ravintopäiväkirjaa, josta voi tarkastella syömisen koostumusta. Kurssin ajan täytetään unipäiväkirjaa ja arvioidaan unen laatua ja kuinka sitä voisi edelleen parantaa. Vaatteiden vaihtoon ei erillistä pukutilaa.

Opintoneuvonta ja suunnittelu Hanna-Reetta Metsänheimo puh. 044-718 4745, hanna-reetta.metsanheimo@kuopio.fiOpettaja: Heikki Vänskä

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Puistokartano, C132 Metsä, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Päivä ja kello: Ke: 10.00 - 11.30

Kevätlukukausi: 13.1.2021 - 7.4.2021 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 55,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 4.8.2020 10:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit