Kuopion kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

106314321K Helpotusta stressiin Alexander-tekniikalla B

Sama sisältö kuin Helpotusta stressin Alexander-tekniikalla A -kurssilla. Opettele hellittämään ja palautumaan! Kurssilla tutustutaan keinoihin joita käyttämällä ylimääräinen lihasjännitys kehossa voi vähentyä ja levollinen valmius toiminnassa lisääntyä.Ota mukaan pieni pino pehmeäkantisia kirjoja.

Alexander-tekniikka on kokonaisvaltainen, kehon ja ajattelun yhteistyötä hyödyntävä menetelmä. Syyt stressiin voivat olla moninaiset, eikä kaikkia tekijöitä voi poistaa. Omaa suhtautumista stressiä aiheuttaviin tilanteisiin ja asiohin kannattaa tarkastella. Miten kehon ja mielen kokonaisuus reagoi stressiin? Voinko toimia jotenkin toisin? Huomaanko vaihtoehtoja? Kurssilla tutkitaan oman toiminnan helpottamista keholähtöisesti, ajattelun työkalua hyödyntäen. Sovellamme menetelmän keinoja perustoimintoihin kuten kävelyyn, istumiseen ja seisomiseen. Kurssilla opetellaan aktiivinen lepo. Ota mukaan pieni pino pehmeäkantisia kirjoja. Kurssi soveltuu sekä uusille että menetelmään jo tutustuneille opiskelijoille. Opetus pienryhmässä, sisältää (jonkin verran) henkilökohtaista ohjausta. Vaatteiden vaihtoon ei erillistä pukutilaa.

Opintoneuvonta ja suunnittelu Hanna-Reetta Metsänheimo puh. 044-718 4745, hanna-reetta.metsanheimo@kuopio.fiOpettaja: Pilvi Mehto

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Puistokartano, C132 Metsä, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Päivä ja kello: Su: 10.00 - 12.30

Kevätlukukausi: 11.4.2021 - 16.5.2021 (20 oppituntia)

Kurssimaksu: 65,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 4.8.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit