Kuopion kansalaisopisto

Kielet Haku
In English

401524019K Järjestyksenvalvojan peruskurssi

Ilmoittautuminen asiakaspalveluun puh. 017 184 711
Koulutus tähtää järjestyksenvalvojankortin suorittamiseen. Koulutusaineisto (25 €) ei sisälly kurssimaksuun. Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja todistuksen saaneet voivat hakea poliisilta järjestyksenvalvojan korttia, josta on erillinen maksu poliisille. Koulutukseen ilmoittautuneille lähetään tarkempi tiedote kouluttajista ja koulutuspaikoista lähempänä koulutusta. Aikataulumuutokset mahdollisia. Ei alennuksia. Normaali opiston ilmoittautumis- ja perumisehto ei ole voimassa. Sitova ilmoittautuminen todettu kohdassa ”Ilmoittaudu viimeistään”. Mikäli tämän päivämäärän jälkeen ilmoitetaan peruminen laskutamme kurssimaksun osuuden kokonaan.Tarkemmat ohjeet lisätiedoissa. Ilmoittautuminen on sitova. Kurssipäivät ovat pe 5.4., 26.4., 3.5. sekä la 6.4., 13.4., 27.4., 4.5.2019. Lisätietoa kurssista

Koulutusta koskeva lainsäädäntö on muuttunut 1.1.2017 ja peruskoulutuksen tuntimäärä on vähintään 40 oppituntia.  

Järjestyksenvalvojakortti

Järjestyksenvalvoja on henkilö, jonka tehtävänä on turvallisuusalan elinkeinoluvan haltijan palveluksessa tai muutoin suorittaa järjestyksenvalvontatehtäviä.

Järjestyksenvalvojatoiminta on järjestyksenvalvojien asettamista järjestyksenvalvojan toimialueille ja järjestyksenvalvojien välittämistä.

Järjestyksenvalvontatehtävällä tarkoitetaan järjestyksen ja turvallisuuden ylläpitämistä sekä rikosten ja onnettomuuksien estämistä järjestyksenvalvojan toimialueella.

Järjestyksenvalvojan toimialueella tarkoitetaan aluetta, jolle järjestyksenvalvoja on asetettu.

Järjestyksenvalvojaksi voidaan hyväksyä rehellinen ja luotettava sekä henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan tehtävään sopiva 18 vuotta täyttänyt henkilö.. Hyväksymisen edellytyksenä on lisäksi järjestyksenvalvojan peruskoulutuksen hyväksytty suorittaminen.

Järjestyksenvalvojaksi hyväksymisen myöntää poliisilaitos.

Hakija voi tehdä hakemuksen poliisin sähköisessä asiointipalvelussa www.poliisi.fi/asiointipalvelu. Hakijan tulee kuitenkin saapua henkilökohtaisesti poliisilaitokselle, jos se on erityisestä syystä tarpeen. Hakemuksen voi tehdä myös henkilökohtaisesti poliisiasemalla tai poliisin palvelupisteessä.

Järjestyksenvalvojaksi hyväksyminen on voimassa viisi vuotta

Koulutuksen hyväksytysti suorittaneet ja todistuksen saaneet voivat hakea poliisilta järjestyksenvalvojan kortin uusimista, josta on erillinen maksu poliisille. Koulutuksessa ei uuden lain nojalla saa olla poissaoloja.

Lisätietoa järjestyksenvalvojakortista: http://www.poliisi.fi/yksityinen_turvallisuusala/yksityisen_turvallisuusalan_korttihakemukset#Järjestyksenvalvojakortti

Opintoneuvonta ja suunnittelu: Sari Summanen puh. 044 7482 350, sari.summanen@kuopio.fi


Ilmoittaudu viimeistään: 1.3.2019 14:00:00

Opettaja: Useita kouluttajia

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 10, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Nilsiän yhtenäiskoulu, alakoulu lk 205, Syvärintie 48 , 73300 Nilsiä

Päivä ja kello: Pe: 17.30-20.45 La: 09.00-16.30

Kevätlukukausi: 5.4.2019 - 4.5.2019 (41 oppituntia)

Kurssimaksu: 120,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit