Kuopion kansalaisopisto

Kielet Haku
In English

103016258K Perinteiset kukot

Tehdään oman valinnan mukaan joko peruna, lanttu tai kalakukko, joka valmistetaan opetuskeittiöllä ja haudutetaan loppuun kotona. Ota mukaan 1 kg perattua kalaa tai 1,5 kg lanttua tai kiinteää perunaa, muut tarveaineet on varattu keittiölle. Sis. 8 € raaka-ainemaksua, josta ei alennusta. Huom.katso myös lisätiedot. Lisätietoa kurssista

Jos kalakukko on jo tuttu juttu, niin opettele valmistamaan sille maukas haastaja joko perunasta tai lantusta. Kaikkiin kukkoihin kuuluu toki reilusti sian kylkilihaa, jonka varaamme jauhojen ja muiden tarpeiden kanssa keittiölle valmiiksi. Otat siis vain mukaasi pääraaka-aineen, josta haluat oman kukkosi valmistaa. Kalakukosta poiketen lanttu- ja perunakukon kuori voidaan valmistaa myös hapatetusta taikinasta ja siihenkin saat tältä kurssilta oivat vinkit. Jokainen siis tekee opettajan ohjauksessa oman kukon, johon otetaan keittiön uunissa pintaväri ja sitten kukko viedään hyvin paketoituna omaan uuniin vielä hautumaan muutamaksi tunniksi ja eipä siitä enää lauantain herkku parane! Kuvia viime vuoden kurssilta https://peda.net/kuopio/kansalaisopisto/kotitalous/muu-ruuanvalmistus

Opintoneuvonta ja suunnittelu: Anu Korhonen puh. 044 7184753, anu.korhonen@kuopio.fi

 

 


Ilmoittautuminen alkaa: 15.5.2017 10:00:00

Opettaja: Merja Lonkila

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 16, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Puistokartano, A021 Kotitalous, Puistokatu 20, 70110 KUOPIO

Päivä ja kello: La: 10.00-13.00

Kevätlukukausi: 17.2.2018 - 17.2.2018 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 25,50 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit