null

Kuopion kansalaisopisto

Languages Search
Suomeksi På svenska

066590011S Muistot talteen Jututus-sovelluksella, reaaliaikainen etäopetus

Kurssi sisältää verkko-opetusta

Tallenna Jututus-sovellukseen digitaalisesti vanhat valokuvat ja niihin liittyvät tarinat jälkipolvia varten. Muistele yhdessä läheistesi kanssa menneitä aikoja ja tapahtumia ja kirjaa talteen koko suvun tarina. Voit yhä uudelleen palata muistoihin ja täydentää niitä.

Kurssin aikana tutustut Jututus-sovellukseen ja rakennat sinne oman tai sukusi tarinan tallentamalla valokuvia ja tarinoita sähköiseen muotoon. Lisäksi pääset käyttämään sovelluksen sisältämää yleistä aineistoa menneiltä vuosikymmeniltä kuvina, tarinoina, musiikkina ja videoina.

Sovellus toimii tietokoneen tai tablettilaitteen selaimella, mitään ohjelmia ei tarvitse asentaa. Lisenssimaksu sovelluksen käytöstä kurssin aikana on 5 euroa. Sovelluksen käyttöä voit halutessasi jatkaa kurssin jälkeen hintaan 5 €/kk.

Kurssi järjestetään etänä Google Meet -sovelluksen avulla. Osallistujille toimitetaan tunnukset ja kurssin osoite muutama päivä ennen kurssin alkua.Opintoneuvonta ja suunnittelu: Juha-Pekka Pohjalainen 044 7184733, juha-pekka.pohjalainen@kuopio.fiTeacher: Marja Kauppila

Number of places: Maximum number of course participants 12, There are available places on the course.

Name of course location: Verkkoympäristö

Date and time: Mo: 16.15 - 17.45

Autumn term: 12.9.2022 - 3.10.2022 (8 Lessons)

Price: 36,50 €

Registration begins: 24.5.2022 10.00

Show course calendar

Export calendar

Show other courses on the same subject

1
Register