Kouvolan kansalaisopisto

Kielet Haku

 

LUE OHJEET HUOLELLISESTI ENNEN ILMOITTAUTUMISTA!

HUOM. Syksyllä 2020 alkavia kursseja ei voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä, Opisto laskuttaa kurssit (poikkeustilanne).

ILMOITTAUTUMINEN KAIKILLE SYYSKAUDEN 2020 KURSSEILLE ALKAA

ma 17.8. klo 10

VOIT ILMOITTAUTUA KOLMELLA TAVALLA:

1. Internestissä www.opistopalvelut.fi/kouvola

2. opiston toimistossa Kouvolassa Salpausselänkatu 38

3. puhelimitse 020 615 4116

Puhelinilmoittautumisen sujuvuuden takaamiseksi valmistaudu seuraavasti:

-valitse kaikki haluamasi kurssit ennen soittamista

-kerro soittaessasi kurssin numero ja nimi

-sinulta kysytään: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköposti, henkilötunnus ja koulutus

-jos ilmoitat jonkun toisen henkilön kurssille, tulee sinulla olla vastaavat tiedot hänestä.

Kursseille ilmoittautuneille emme lähetä erillistä kutsua.
Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Soitamme varasijalla oleville ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli emme tavoita sinua heti, soitamme seuraavalle jonossa olevalle.

PERUUTUKSET

Kaikille kursseille on ilmoittauduttava ennen ensimmäistä kokoontumiskertaa. Kursseille ilmoittautuminen on sitova eli sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kursseilla ei ole ilmaisia kokeilukertoja. Jos perut osallistumisesi alle 6 päivää ennen kurssin alkua, laskutetaan koko kurssimaksu. Lyhytkurssit tulee perua viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Peruutus on tehtävä opiston toimistoon joko puhelimitse (020 6154 116) tai sähköpostitse (kansalaisopisto@kouvola.fi). Kurssin maksamatta jättäminen ei ole peruutus! Ei myöskään kurssin käymättä jättäminen, muuttuneet työvuorot tms. Opettajat eivät ota perumisia vastaan! Maksamattomat laskut siirtyvät perintään. Mikäli joudut keskeyttämään kurssin sairastumisen takia, on siitä toimitettava lääkärintodistus opiston toimistoon mahdollisimman pian. Koko lukukauden kurssista veloitetaan perumiseen mennessä pidetyt kerrat ja toimistomaksu 15 €. Sairastapauksissa kurssin tuntimäärästä jos 50% on pidetty, kurssimaksu veloitetaan kokonaan. Mikäli perut opiskelupaikan perumisohjeiden mukaisesti, kurssimaksu palautetaan vähennettynä 15 €:n toimistomaksulla.

Kurssipaikka on henkilökohtainen, sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle.

Kurssimaksut palautetaan, jos kurssi peruuntuu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Maksuton peruminen on mahdollista, mikäli kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti Mikäli ryhmän opiskelu päättyy kesken lukukauden opiskelijoiden vähyyden vuoksi, opiskelija itse keskeyttää kurssin tai kansalaisopistosta riippumattoman yllättävän syyn vuoksi, jäljellä olevaa kurssimaksuosuutta ei palauteta.

Mikäli kurssilla ei ennen kurssin alkua ole riittävästi ilmoittautuneita (minimi), kurssi ei käynnisty. Opisto ottaa yhteyttä ilmoittautujiin ja kertoo vaihtoehtoisista kursseista. Ilmoittautuneille hoidetaan kurssimaksun palautus, jos kurssi peruuntuu vähäisen opiskelijamäärän vuoksi.

Mikäli opiskelija vaihtaa kalliimmalta halvemmalle kurssille, ei hintaa alenneta. Halvemmalta kalliimmalle kurssille vaihdettaessa alle 5 € muutoksia ei huomioida.

Opistosta riippumattomista syistä mm. sali- tai muiden tilavuorojen peruuntumisesta tai opettajan poissaolon takia peruuntumisesta ilmoitetaan opiskelijoille sekä pyritään järjestämään korvaava opetuskerta.

KURSSIMAKSUT

Syys- ja kevätlukukaudelta peritään erilliset kurssimaksut. Kunkin opintoryhmän kohdalla on mainittu kurssimaksu, jonka suuruus määräytyy pääasiassa kurssin pituuden mukaan. Kurssimaksun lisäksi opiskelusta saattaa aiheutua myös muita kuluja, esim. materiaalikustannuksia.

KORONA-TILANTEESTA JOHTUEN SYKSYN KURSSEIHIN VOI TULLA MUUTOKSIA, ESIMERKIKSI RYHMÄKOKOJEN PIENENNYKSIÄ. JOIDENKIN KURSSIEN OSALTA LUKUVUOSI ON MAHDOLLISTA ALOITTAA ETÄOPISKELUNA. TILANTEESTA TIEDOTETAAN TARKEMMIN LUKUVUODEN ALKAESSA.

KAIKILLE KURSSEILLE PITÄÄ ILMOITTAUTUA KEVÄTKAUDELLA UUDELLEEN. Tästä tiedotetaan syyslukukauden aikana erikseen.

Tietosuojaselosteen löydät tästä.