KEURUUN KANSALAISOPISTO

Kielet Haku
På svenska

ENNEN ILMOITTAUTUMISTA HUOMIOI SEURAAVAT ASIAT:

1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Maksut laskutetaan ilmoittautumisten perusteella.

2. Kurssimaksu peritään kotiosoitteeseen lähetettävällä laskulla tai käteismaksuna ensimmäisellä kokoontumiskerralla. Varmistat opinto-oikeutesi maksamalla opintomaksun eräpäivään mennessä. Maksamattomat laskut ovat suoraan ulosottokelpoisia.

3. Mahdollinen peruutus pitää tehdä 5 työpäivää ennen kurssin alkua ilmoittamalla siitä opiston toimistoon (p. 0207 738 733). Peruutuksella varmistat varasijoilla olevien pääsyn kurssille ja vältyt itse laskulta.

4. Yksi maksuton tutustumiskerta koskee vain pitkäkestoisia, kokonaisen lukukauden tai lukuvuoden mittaisia kursseja. Jos opiskelija on mukana pitkäkestoisen kurssin kahdella kokoontumiskerralla, hänen on maksettava kurssimaksu, vaikka keskeyttäisi kurssin myöhemmin. Lyhyemmillä kursseilla tutustumismahdollisuutta ei ole, vaan kurssimaksu laskutetaan ilmoittautumisen perusteella. HUOM! Mikäli opiskelija jää pois kurssilta yhden tutustumiskerran jälkeen, hänen on itse ilmoitettava siitä opiston toimistoon viikon (7 pv) sisällä tutustumiskerrasta. Ellei opiskelija ilmoita poisjäännistään, hänen on maksettava opintomaksu.

5. Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä opetusmateriaalia ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu, alkamisaika muuttuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

6. Ilmoittautumisohjeet löydät klikkaamalla viereisen vihreän palkin ? -painiketta.

HUOM! Telian palvelimilla on ajoittain häiriöitä ilmoittautumisen vahvistamisviestien toimittamisessa, joten vahvistusviesti saattaa jäädä tulematta, vaikka ilmoittautuminen olisi onnistunut.