KEURUUN KANSALAISOPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

KAIKKI KANSALAISOPISTON KURSSIT ON TOISTAISEKSI KESKEYTETTY VAROTOIMENA KORONAVIRUKSEN VUOKSI 16.3.2020 alkaen


HUOM! Maksutapailmoitus-kohta koskee vain niitä, jotka aikovat maksaa TYÖNANTAJANSA antamalla etuudella. 

ÄLÄ TEE MAKSUTAVAN VALINTAA, ellei käytössäsi ole työpaikasta saatua Smartum- tai ePassi-maksuvälinettä!

ENNEN ILMOITTAUTUMISTA HUOMIOI SEURAAVAT ASIAT:

1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Maksut laskutetaan ilmoittautumisten perusteella.

2. Kurssimaksu peritään kotiosoitteeseen lähetettävällä laskulla. Varmistat opinto-oikeutesi maksamalla opintomaksun eräpäivään mennessä. Maksamattomat laskut ovat suoraan ulosottokelpoisia.

3. Mahdollinen peruutus pitää tehdä 5 työpäivää ennen kurssin alkua ilmoittamalla siitä opiston toimistoon (p. 0207 738 733). Peruutuksella varmistat varasijoilla olevien pääsyn kurssille ja vältyt itse laskulta.

4. Yksi maksuton tutustumiskerta koskee vain pitkäkestoisia, kokonaisen lukukauden tai lukuvuoden mittaisia kursseja. Jos opiskelija on mukana pitkäkestoisen kurssin kahdella kokoontumiskerralla, hänen on maksettava kurssimaksu, vaikka keskeyttäisi kurssin myöhemmin. Lyhyemmillä kursseilla tutustumismahdollisuutta ei ole, vaan kurssimaksu laskutetaan ilmoittautumisen perusteella. HUOM! Mikäli opiskelija jää pois kurssilta yhden tutustumiskerran jälkeen, hänen on itse ilmoitettava siitä opiston toimistoon viikon (7 pv) sisällä tutustumiskerrasta. Ellei opiskelija ilmoita poisjäännistään, hänen on maksettava opintomaksu.

5. Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä opetusmateriaalia ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu, alkamisaika muuttuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

6. Ilmoittautumisohjeet löydät klikkaamalla viereisen vihreän palkin ? -painiketta.

SMARTUMILLA TAI EPASSILLA MAKSAMINEN

1. Työnantajien tarjoamat verottomat henkilöstöedut ovat henkilökohtaisia, joten niillä voi maksaa vain oman kurssimaksun, ei esim. perheenjäsenen maksua.

2. Maksun pitää kattaa koko kurssimaksu. Emme lähetä osalaskuja, eikä toimistoon voi maksaa käteisellä. Kansalaisopistolla ei ole maksupäätettä. Opettajat eivät ota vastaan Smartum- tai ePassi-maksuja.

3. Ilmoittautuessasi valitse maksutavaksi Smartum tai ePassi.

4. Toimita Smartum-setelit tai maksa kurssi ePassilla opiston toimistoon kahden viikon sisällä kurssin alkamisesta. Lyhyt- tai viikonloppukurssit on maksettava 5 päivää ennen kurssin alkamista.

5. Laskutuksen jälkeen meille toimitettuja Smartum-seteleitä tai ePassimaksuja emme hyväksy.

6. Opisto ei palauta Smartumilla tai ePassilla maksettua kurssimaksua, jos opiskelija peruu kurssin.