null

KEURUUN KANSALAISOPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

ENNEN ILMOITTAUTUMISTA HUOMIOI SEURAAVAT ASIAT:

 1.  Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Maksut laskutetaan ilmoittautumisten perusteella.

 2. Kurssimaksu peritään kotiosoitteeseen lähetettävällä laskulla. Varmistat opinto-oikeutesi maksamalla opintomaksun eräpäivään mennessä. Maksamattomat laskut ovat suoraan ulosottokelpoisia.

 3. Mahdollinen peruutus pitää tehdä 5 työpäivää ennen kurssin alkua ilmoittamalla siitä puhelinsoitolla (HUOM! ei tekstiviestillä) opiston toimistoon (p. 040 640 4694). Peruutuksella varmistat varasijoilla olevien pääsyn kurssille ja vältyt itse laskulta.

 4. Voit käydä tutustumassa pitkäkestoisella, kokonaisen lukukauden tai lukuvuoden mittaisella kurssilla ilmaiseksi YHDEN kerran, joka on kurssin ENSIMMÄINEN kokoontumiskerta. HUOM! Jos jäät pois kurssilta tutustumiskerran jälkeen, sinun on itse ilmoitettava siitä opiston toimistoon (ei opettajalle) viikon (7 pv) sisällä. Ellet ilmoita poisjäännistäsi, saat kurssista laskun, joka sinun on maksettava. Kaikilla kursseilla lasku lähetetään niille, jotka ovat laskutushetkellä kurssille ilmoittautuneina.

 5. Jos et pääse pitkäkestoisen kurssin ensimmäiselle kokoontumiskerralle mukaan mutta haluat käydä tutustumassa kurssille ilmaiseksi myöhemmin, ilmoittaudu kurssille vasta viikkoa ennen tutustumiskäyntiäsi. Jos tutustumisen jälkeen haluat perua kurssin, toimi samoin kuin kohdassa 4.

 6. Lyhyemmillä kursseilla ilmaista tutustumiskertaa ei ole, ja laskut lähetetään ilmoittautumisten perusteella.

 7. Jos olet mukana kurssilla vähintään kaksi kertaa, sinun on maksettava kurssimaksu, vaikka keskeyttäisit kurssin myöhemmin.

 8. Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä opetusmateriaalia ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu, alkamisaika muuttuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

SMARTUMILLA, EPASSILLA TAI EDENREDILLÄ MAKSAMINEN

 1. Työnantajien tarjoamat verottomat henkilöstöedut ovat henkilökohtaisia, joten niillä voi maksaa vain oman kurssimaksun, ei esim. perheenjäsenen maksua. Verottajan ohjeen mukaan kieli- tai ruokakursseja ei voi maksaa Smartumilla, ePassilla tai Edenredillä.

 2. Maksun pitää kattaa koko kurssimaksu. Emme lähetä osalaskuja, eikä toimistoon voi maksaa käteisellä. Kansalaisopistolla ei ole korttimaksupäätettä. Opettajat eivät ota vastaan Smartum-, ePassi- tai Edenred-maksuja.

 3. Ilmoittautuessasi valitse maksutavaksi Smartum, ePassi tai Edenred.
   
 4. Toimita Smartum- tai Edenred-setelit tai maksa kurssi SmartumPayllä, EdenredPayllä tai ePassilla opiston toimistoon kahden viikon sisällä kurssin alkamisesta. Lyhyt- tai viikonloppukurssit on maksettava 5 päivää ennen kurssin alkamista. Ennen kuin maksat, ota yhteys opiston toimistoon ja sovi miten maksutapahtuma todennetaan. Soita p. 040 640 4694 (ei viestejä) tai sähköpostilla kansalaisopisto(at)keuruu.fi

 5. Emme hyväksy laskutuksen jälkeen meille toimitettuja Smartum-, ePassi- tai Edenred-maksuja, vaan opiston lähettämä lasku on maksettava. Mikäli opiskelija maksaa omatoimisesti mobiilimaksuna (SmartumPay, ePassi tai EdenredPay) kurssimaksun laskutuksen jälkeen, Smartum-, ePassi- tai Edenred maksua ei huomioida eikä sitä palauteta.

 6. Opisto ei palauta Smartumilla, ePassilla tai Edenredillä maksettua kurssimaksua, jos opiskelija peruu kurssin tai kurssi myöhemmin peruuntuu.