null

KEURUUN KANSALAISOPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

Mahdolliset koronavirusrajoitukset lukuvuoden 2021-22 aikana vaikuttavat Keuruun kansalaisopiston kursseihin ja kurssimaksuihin seuraavasti:

Jos viranomaiset määräävät oppilaitosten lähiopetuksen keskeytettäväksi tai kokoontumisrajoitukset estävät normaalin opetuksen, kurssit joko perutaan, siirretään myöhemmin pidettäviksi tai pidetään osittain tai kokonaan etäopetuksena. Jo laskutettu kurssimaksu palautetaan vain, jos kurssi peruuntuu kokonaan. Maksusta hyvitetään vain, jos kurssimaksu putoaa kurssin toteutuneen tuntimäärän perusteella alempaan maksuluokkaan ja palautettava summa on vähintään 10 €. Jos opetusryhmiä joudutaan tilapäisesti jakamaan pienemmiksi opetusryhmiksi kokoontumisrajoitusten takia, kurssimaksuja ei palauteta, vaikka yksittäisen opiskelijan saama lähiopetuksen määrä jäisi suunniteltua pienemmäksi.

ENNEN ILMOITTAUTUMISTA HUOMIOI SEURAAVAT ASIAT:

1. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Maksut laskutetaan ilmoittautumisten perusteella.

2. Kurssimaksu peritään kotiosoitteeseen lähetettävällä laskulla. Varmistat opinto-oikeutesi maksamalla opintomaksun eräpäivään mennessä. Maksamattomat laskut ovat suoraan ulosottokelpoisia.

3. Mahdollinen peruutus pitää tehdä 5 työpäivää ennen kurssin alkua ilmoittamalla siitä puhelinsoitolla (HUOM. ei tekstiviestillä!) opiston toimistoon (p. 040 640 4694). Peruutuksella varmistat varasijoilla olevien pääsyn kurssille ja vältyt itse laskulta.

4. Voit käydä tutustumassa pitkäkestoisella, kokonaisen lukukauden tai lukuvuoden mittaisella kurssilla ilmaiseksi YHDEN kerran, joka on kurssin ENSIMMÄINEN kokoontumiskerta. HUOM! Jos jäät pois kurssilta tutustumiskerran jälkeen, sinun on itse ilmoitettava siitä opiston toimistoon viikon (7 pv) sisällä. Ellet ilmoita poisjäännistäsi, saat kurssista laskun, joka sinun on maksettava. Kaikilla kursseilla lasku lähetetään niille, jotka ovat laskutushetkellä kurssille ilmoittautuneina. 

5. Jos et pääse pitkäkestoisen kurssin ensimmäiselle kokoontumiskerralle mukaan mutta haluat käydä tutustumassa kurssille ilmaiseksi myöhemmin, ilmoittaudu kurssille vasta viikkoa ennen tutustumiskäyntiäsi. Jos tutustumisen jälkeen haluat perua kurssin, toimi samoin kuin kohdassa 4.

6. Lyhyemmillä kursseilla ilmaista tutustumiskertaa ei ole, ja laskut lähetetään ilmoittautumisten perusteella. 

7. Jos olet mukana kurssilla vähintään kaksi kertaa, sinun on maksettava kurssimaksu, vaikka keskeyttäisit kurssin myöhemmin. 

8. Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä opetusmateriaalia ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu, alkamisaika muuttuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

9. Ilmoittautumisohjeet löydät klikkaamalla viereisen vihreän palkin ? -painiketta.

SMARTUMILLA TAI EPASSILLA MAKSAMINEN

1. Työnantajien tarjoamat verottomat henkilöstöedut ovat henkilökohtaisia, joten niillä voi maksaa vain oman kurssimaksun, ei esim. perheenjäsenen maksua.

2. Maksun pitää kattaa koko kurssimaksu. Emme lähetä osalaskuja, eikä toimistoon voi maksaa käteisellä. Kansalaisopistolla ei ole maksupäätettä. Opettajat eivät ota vastaan Smartum- tai ePassi-maksuja.

3. Ilmoittautuessasi valitse maksutavaksi Smartum tai ePassi.

4. Toimita Smartum-setelit tai maksa kurssi SmartumPayllä tai ePassilla opiston toimistoon kahden viikon sisällä kurssin alkamisesta. Lyhyt- tai viikonloppukurssit on maksettava 5 päivää ennen kurssin alkamista. Maksuja otetaan vastaan opiston toimistossa ma-pe klo 9-15 tai sopimuksen mukaan -> ota yhteys opiston toimistoon p. 040 640 4694. Voit myös ottaa kuvakaappauksen sähköisen maksutapahtuman kuitista puhelimesi näytöltä ja lähettää sen opiston toimistoon.

5. Laskutuksen jälkeen meille toimitettuja Smartum- tai ePassimaksuja emme hyväksy, vaan opiston lähettämä lasku on maksettava. Mikäli opiskelija maksaa omatoimisesti mobiilimaksuna (SmartumPay tai ePassi) kurssimaksun laskutuksen jälkeen, Smartum- tai ePassimaksua ei huomioida eikä sitä palauteta.

6. Opisto ei palauta Smartumilla tai ePassilla maksettua kurssimaksua, jos opiskelija peruu kurssin.