Keravan Opisto ja Keravan Liikuntapalvelut

Languages Sök
Suomeksi In English

TERVETULOA KURSSEILLE!

Tutustu kurssitarjontaan valikosta Kurssit. Jos haluat selata koko Vapaa-aika Keravalla  -esitettä, löydät sen osoitteesta https://opisto.kerava.fi/opetustarjonta


*******************************************************************************

Kurssin ja opetuskerran peruuntuminen ja muutokset

Opisto pidättää oikeuden opetuspaikkaan, - aikaan ja opettajaan liittyviin muutoksiin. Kurssin toteutusmuoto voidaan tarvittaessa muuttaa lähi-, verkko tai monimuoto-opetukseksi. Kurssin toteutusmuodon vaihdos ei vaikuta kurssin hintaan.

Kurssi voidaan perua noin viikkoa ennen sen alkamista, mikäli kurssilla ei ole tarpeeksi osallistujia tai kurssia ei voida toteuttaa, esim.opettajan estyessä. 

Kurssin yksi (1) peruutettu kerta ei oikeuta kurssimaksun alennukseen tai korvaavaan opetuskertaan. Ohjatussa liikunnassa järjestetään kauden lopussa korvaustunnit niillä kursseilla, joilla on ollut kaksi tai useampi peruutus kauden aikana. Korvaustunneista tiedotetaan erikseen. Jos kurssilta jää pitämättä tai korvaamatta useampi kuin yksi opetuskerta, palautetaan vain yli 10 euron suuruiset summat. 

Liikuntapalveluiden toiminnasta tiedotetaan sivuilla kerava.fi

Tutustu peruutusehtoihimme tarkemmin https://opisto.kerava.fi/ilmoittautuminen/peruutusehdot

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan kurssin. Kun kurssi on alkanut, saat sähköpostiisi maksulinkin. Maksulinkki on voimassa 14 päivää. Kevään kursseja ei voi maksaa ilmoittautumisen yhteydessä millään maksuvälineellä. Jos sinulla ei ole sähköpostia, lähetämme laskun paperisena kotisoitteeseen.

Kurssimaksun voi maksaa Asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7) sen jälkeen, kun asiakas on saanut maksulinkin tai paperisen laskun.

Vahvistus ilmoittautumisesta tulee sähköpostiisi. Tarkista myös puhelinnumerosi, sillä kauden aikana tapahtuvista muutoksista tiedotetaan tekstiviestillä.

Ilmoittautuminen kurssille:

  1. Valitse kurssit, joille haluat osallistua (Kurssit).
  2. Siirry Ostoskoriin, jossa täytät tarvittavat henkilö- ym. tiedot.
  3. Lähetä ilmoittautuminen.
  4. Kun kurssi on alkanut, lähetämme maksulinkin sähköpostiin. Maksulinkki on voimassa 14 päivää. Jos asiakkaalla ei ole sähköpostia, lasku lähetetään paperisena kotiosoitteeseen.
  5. Maksulinkin kautta kursseja voi maksaa myös ePassilla (Liikunta & Kulttuuri) tai Smartum -saldolla.

Huomaa, että lapsen kursseja ei voi maksaa E-passilla tai Smartum -saldolla.

Jos olet oikeutettu alennukseen, alennusoikeus on käytävä todistamassa ennen kurssin alkua Sampolan Asiointipisteessä. Jos kurssimaksu on jo laskutettu, alennusta ei enää myönnetä. 

Peruuttaminen

Ilmoittautuminen kurssille tai luennolle on sitova. Maksamatta jättäminen, kurssilta pois jääminen tai huomautuslaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. 

Kurssille osallistumisen peruminen viimeistään 10 päivää ennen kurssin alkamista:

• kohdassa "Omat tiedot" VAIN jos olet ilmoittautunut verkon kautta.
• sähköpostitse keravanopisto@kerava.fi
• puhelimitse 09 2949 2352
• Opiston toimistossa (ma-to 12−15)
• Asiointipisteessä (ma-to 8−17.30, pe 8−12)
• Peruutusta ei voi tehdä kurssin opettajalle. 

Jos olet maksanut kurssimaksusi virike-edulla ilmoittautumisen yhteydessä, ilmoita yhteystietosi Opiston toimistoon lahjakortti -palautusta varten. Maksettu kurssimaksu palautetaan täysimääräisenä. 

Kurssille osallistumisen peruminen, kun kurssin alkamiseen on alle 10 päivää:

• Jos kurssin alkuun on 1-9 päivää ja haluat perua kurssille osallistumisen, laskutamme 50% kurssimaksusta.
• Jos kurssin alkuun on vähemmän kuin 24 tuntia ja haluat perua kurssille osallistumisen, laskutamme koko maksun.

Kurssiperuutuksissa on oltava yhteydessä Opiston toimistoon.

Viivästynyt kurssimaksu siirretään kaupungin toimintaohjeiden mukaisesti perintätoimiston hoidettavaksi. Kurssimaksu on ulosottokelpoinen ilman oikeuden päätöstä. 

Sairaudesta johtuva peruutus on todistettava lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksu palautetaan vähennettynä käyntimäärillä ja toimistokuluilla 10 €. 

Yksittäisiä sairaspoissaoloja ei ole tarpeen ilmoittaa toimistoon. 

*******************************************************************************

Opiston kurssijärjestelmä HelleWin tietosuojaseloste löytyy Keravan kaupungin sivulta: https://www.kerava.fi/palvelut/tietosuoja/tietosuojaselosteet