Keravan Opisto ja Keravan Liikuntapalvelu

Kielet Haku
På svenska

Tutustu kurssivalikoimaan kohdasta Kurssit (vihreä palkki). Jos haluat selata koko Vapaa-aika Keravalla  -esitettä, löydät sen osoitteesta https://opisto.kerava.fi/opinto-ohjelma.

HUOM! Keravan Liikuntapalvelun ja Keravan Opiston ohjatun liikunnan kurssit ovat nyt yhteisessä järjestelmässä ja löytyvät kohdasta Kurssit > Liikunta ja tanssi.

ILMOITTAUTUMINEN KURSSEILLE:

Ilmoittautuessa sitoudut maksamaan kurssin. Emme lähetä erillistä laskua. Vahvistus ja maksutiedot ilmoittautumisesta tulevat sähköpostiisi. Tarkista myös puhelinnumerosi, sillä kauden aikana tapahtuvista muutoksista tiedotetaan tekstiviestillä.

 1. Lue ilmoittautumisohjeet (Ohjeet).
 2. Valitse kurssit, joille haluat osallistua (Kurssit).
 3. Jos maksat kursseja Sportti- tai kulttuuripassilla tai Smartum -verkkomaksuna, tee niistä oma, erillinen ilmoittautuminen. Lapsen kursseja ei voi maksaa Sportti- tai kulttuuripassilla tai Smartum verkkomaksuna.
 4. Siirry Ostoskoriin, jossa täytät tarvittavat henkilö- ym. tiedot.
 5. Vahvista ilmoittautuminen (Lähetä ilmoittautuminen), jonka jälkeen voit maksaa kurssin JOKO HETI (Siirry maksamaan) TAI MYÖHEMMIN verkkopankissa tai asiointipisteessä. Muista tällöin ottaa ylös tai tulostaa maksutiedot.

YLEISTÄ:

Kurssin toteutuminen varmistuu noin viikkoa ennen kurssin alkua. Kurssi voidaan perua järjestäjän toimesta noin viikkoa ennen sen alkamista, mikäli kurssilla ei ole tarpeeksi osallistujia. Tällöin palautamme kurssimaksun täysimääräisenä takaisin. Opettajan yhtä (1) sairastumiskertaa ei pääsääntöisesti korvata ylimääräisellä kokoontumiskerralla pitkillä kursseilla. Mikäli kurssilla tulee useita järjestäjästä riippumattomia muita peruutuksia, korvataan peruutetut tunnit parhaalla mahdollisella tavalla. Yksittäisiä sairaspoissaoloja ei ole tarpeen ilmoittaa toimistoon. 

KURSSI-ILMOITTAUTUMISEN PERUUTTAMINEN:

Ilmoittautuminen kurssille tai luennolle on sitova. Maksamatta jättäminen, pois jääminen tai huomautuslaskun maksamatta jättäminen ei ole peruutus. Peruutusta EI voi tehdä kurssin opettajalle. Kurssin voi peruuttaa kuluitta yli 10 päivää ennen kurssin alkamista:

- opistopalvelut.fi/kerava, kohdassa "Omat tiedot"
- sähköpostitse keravanopisto@kerava.fi TAI puhelimitse 09-294 92352
- Opiston toimistossa tai Asiointipisteessä aukioloaikoina (Kultasepänkatu 7).

Jos olet maksanut kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä, ota yhteys Opiston toimistoon.

Mikäli peruutat kurssin alle 10 päivää ennen kurssin alkamista, on kurssimaksu maksettava kokonaisuudessaan. Viivästynyt saatava siirretään kaupungin toimintaohjeiden mukaisesti perintätoimiston hoidettavaksi. Kurssimaksu on ulosottokelpoinen ilman oikeuden päätöstä. Sairaudesta johtuva peruutus on todistettava lääkärintodistuksella, jolloin kurssimaksu palautetaan vähennettynä käyntimäärillä ja toimistokuluilla 10 €. 

_________________________________________________________________________________

Suomen Verkkomaksut on verkkomaksamiseen erikoistunut yritys, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitoksen toimilupa. Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Demo yritys toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle.

Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy. Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja: Suomen Verkkomaksut Oy, y-tunnus 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7, 40100 Jyväskylä, puh. 0207 181830. 

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminen.

Ajankohtaista

 • 129802

  KIELIKAHVILA - LANGUAGE CAFE (4x2t)

  Opettaja:  avoin Opettaja
  Paikka: Keravan lukio ja aikuislukio lk 3.06
  Osoite: Keskikatu 5, 04200, Kerava
  Syyslukukausi: 31.8.2018 - 30.11.2018
  Ilmoittautuminen alkaa: 9.8.2018 9:00:00
  Paikkoja: 30
  kurssilla on tilaa
 • 129804

  MATKALLA ETELÄISESSÄ INTIASSA (2t)

  Kurssimaksu: 5,00 €
  Opettaja: restonomi (ylempi AMK) Päivi Suutari
  Paikka: Sampolan palvelukeskus, Joukahainen
  Osoite: Kultasepänkatu 7 , 04250, Kerava
  Syyslukukausi: 22.11.2018 - 22.11.2018
  Ilmoittautuminen alkaa: 9.8.2018 9:00:00
  Paikkoja: 30
  kurssilla on tilaa
 • 140020 Uusi kurssi!

  SELKÄ KUNTOON (2x4t)

  Kurssimaksu: 26,00 €
  Opettaja: TTM, fysioterapeutti, Hanna Valkeinen
  Paikka: Sampolan palvelukeskus, Väinämöinen ja Ilmarinen
  Osoite: Kultasepänkatu 7, 04250, Kerava
  Syyslukukausi: 22.11.2018 - 29.11.2018
  Ilmoittautuminen alkaa: 9.8.2018 9:00:00
  Paikkoja: 14
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle