Kempele-opisto

Kielet Haku

Ilmoittautuessasi huomioi seuraavaa:

 

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Voit suorittaa kurssimaksun ilmoittautumisen yhteydessä verkkopankissa. Jos et halua maksaa kurssimaksua ilmoittautumisen yhteydessä, laskutamme sen myöhemmin. Huom! Älä maksa kurssimaksua, kun ilmoittaudut netissä, mikäli sinulla on oikeus opintoseteliavustukseen. (Asiasta tarkemmin Kempele-opiston nettisivulla kohdassa Kurssimaksut ja maksuetuudet).

Kempele-opisto ei ole velvollinen palauttamaan jälkikäteen maksuja, jotka ovat johtuneet maksuetuuden käyttämättä jättämisestä. 

Kempele-opistossa lukuvuonna 2018-2019 käytössä olevat maksuetuudet:
1. Kempeleläiset työttömät (työtön työnhakija) saavat lukuvuoden aikana yhden kurssin ilmaiseksi lukuunottamatta musiikin yksilöopetusta. Opiskelijan tulee itse anoa maksuetuutta noin viikkoa ennen kurssin alkamista. Tämä tapahtuu toimittamalla TE-palveluiden todistus työnhaun voimassaolosta opiston toimistoon (käyntiosoite: Honkasentie 15), sähköpostilla osoitteeseen kansalaisopisto(at)kempele.fi tai postitse osoitteella Kempeleen kunta, Kempele-opisto, PL 12, 90441 Kempele. Todistuksen tulostuspäivä ei saa olla kahta viikkoa vanhempi. Myönnämme alennuksen työvoimahallinnon 02 = työtön, koodilla. Työttömän maksuetuus on henkilökohtainen.

2. Kempeleläisiltä 90 vuotta täyttäneiltä ei peritä kurssimaksuja.

3. Opetushallituksen opintoseteliavustusta myönnetään hakemuksesta Opetushallituksen kohderyhmiin kuuluville henkilöille, joita ovat senioriväestö (63-vuotta täyttäneet), eläkeläiset, oppimisvaikeuksia kokevat ja alhaisen pohjakoulutuksen omaavat. Opiskelija voi käyttää opintoseteliä maksuvälineenä lukuvuonna 2018-2019 Kempele-opiston järjestämän koulutuksen yksittäisen kurssin maksamiseen tai kurssimaksun alennukseen. Setelin arvo on 20 euroa.
Ilmoittaudu haluamallesi kurssille, mutta älä maksa kurssimaksua. Palauta opintosetelihakemus täytettynä ja allekirjoitettuna Kempele-opiston toimistoon. Opintosetelihakemuslomake löytyy Kempele-opiston nettisuvulta tai sen voi noutaa Kempeleen kunnan neuvonnasta, Kempele-opiston toimistolta tai Zeppeliinin kirjastolta. Opintosetelietuutta myönnetään hakemusten saapumisjärjestyksessä avustukseen oikeutetuille henkilöille niin kauan kuin määrärahaa on jäljellä. Etuutta voi hakea ainoastaan tähän tarkoitetulla opintosetelihakemuksella (ei esim. puhelimitse, teksti-, vastaaja- tai sähköpostiviestillä eikä muulla hakemuksella).

Mahdollinen peruutus pitää tehdä 5 päivää ennen kurssin alkua. Saat kullakin ilmoittautumiskerralla oman ilmoittautumisnumeron, jolla voit perua kurssipaikan suoraan netissä tai ilmoittamalla siitä opiston toimistoon. Mikäli opiskelija ei peru varaamaansa kurssipaikkaa, peritään koko kurssimaksu.

Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä opetusmateriaalia ennen kurssin alkua. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi ei käynnisty tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta. Kurssimuutoksista ilmoitamme pääsääntöisesti tekstiviestillä.

Tervetuloa oppimaan ja harrastamaan!