null

Karkkilan työväenopisto

Languages Sök
Suomeksi In English

Tervetuloa mukaan Karkkilan työväenopiston ja liikuntapalveluiden toimintaan!


Jos haluat ilmoittautua Karkkilan työväenopiston kursseille, valitse Kurssit-kohdasta Karkkilan työväenopisto. Karkkilan liikuntapalveluiden toiminnat löytyvät Kurssit-kohdasta Karkkilan liikuntapalveluiden alta.

Nämä ohjeet koskevat Karkkilan työväenopiston toimintaa. Lisätietoa Karkkilan liikuntapalveluiden toiminnasta löydät täältä: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Liikuntapalvelut

Ilmoittautuminen Karkkilan työväenopiston kursseille:

Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen, ellei kurssitietoihin ole merkitty muuta.

Voit ilmoittautua:
- tällä sivustolla
- opiston toimistoon (044 767 49 34, tyovaenopisto@karkkila.fi)

Kurssipaikan voi peruuttaa viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Jos peruutusta ei tehdä ajoissa, veloitetaan täysi kurssimaksu. Kurssin voi keskeyttää terveydellisistä syistä, jolloin kurssimaksusta on mahdollista saada hyvitystä.


Kurssimaksun maksaminen:

Kurssimaksusta lähetetään lasku kotiin. Laskun voi maksaa myös opiston toimistoon. Maksaa voi käteisellä, pankkikortilla sekä erilaisilla kulttuuri- ja liikuntaseteleillä tai niiden mobiilisovelluksilla (ePassi, Smartum, Eazybreak, Edenred). Ilmaiset kurssit on merkitty ohjelmaan erikseen.

Kaikukortilla voi osallistua ilmaiseksi, jos vapaita kaikukorttipaikkoja on jäljellä. Kurssille ilmoittaudutaan kuitenkin normaalisti ja kaikukortin numero ilmoitetaan toimistoon. 


Lue lisää ilmoittautumisesta, kurssipaikan peruuttamisesta, maksamisesta sekä muista toimintasäännöistä: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Saannot-maksut-ohjeet


Yhteystiedot:

Karkkilan työväenopisto, PL 50, 03601 Karkkila
Toimisto: 044 767 49 34, tyovaenopisto@karkkila.fi

Työväenopiston toimisto sijaitsee opistotalossa 2. kerroksessa osoitteessa Anttilankatu 8, 03600 Karkkila. Opiston toimistossa työskennellään pääsääntöisesti arkisin klo 9 – 15. Lisäksi opetuskausien aikana toimistossa on iltapäivystys torstaisin klo 15.30 – 17.30.

Facebook: https://www.facebook.com/karkkilantyovaenopisto
Instagram: https://www.instagram.com/karkkilantyovaenopisto
Blogi: https://karkkilantyovaenopisto.wordpress.com
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCj9IKojAdtHkDDSCfT5tmvg


Tietosuoja Karkkilan työväenopistossa (linkki nettisivuille)

HelleWin saavutettavuusseloste (linkki nettisivuille)