null

Karkkilan työväenopisto

Kielet Haku
På svenska In English

Tervetuloa mukaan Karkkilan työväenopiston ja liikuntapalveluiden toimintaan!

Jos haluat ilmoittautua Karkkilan työväenopiston kursseille, valitse Kurssit-kohdasta Karkkilan työväenopisto. Karkkilan liikuntapalveluiden toiminnat löytyvät Kurssit-kohdasta Karkkilan liikuntapalveluiden alta.

Ilmoittautuminen Karkkilan työväenopiston kursseille:

Kursseille ilmoittaudutaan etukäteen, ellei kurssitietoihin ole merkitty muuta. Kursseille voi ilmoittautua myös kesken opetuskauden, jos ryhmissä on tilaa.

Voit ilmoittautua:
- tällä sivustolla
- opiston toimistoon (044 767 49 34, tyovaenopisto@karkkila.fi)

Kurssipaikan voi peruuttaa maksutta viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Jos peruutusta ei tehdä ajoissa, veloitetaan täysi kurssimaksu. Kurssin voi keskeyttää terveydellisistä syistä, jolloin kurssimaksusta on mahdollista saada hyvitystä. Ole tällöin toimistoon yhteydessä aina mahdollisimman hyvissä ajoin.

Työväenopiston kurssimaksun maksaminen:

Kurssimaksusta lähetetään lasku kotiin. Kurssin voi maksaa myös opiston toimistoon käteisellä, pankkikortilla sekä erilaisilla kulttuuri- ja liikuntaseteleillä tai niiden mobiilisovelluksilla (ePassi, Smartum, Eazybreak, Edenred). Olethan silloin heti ilmoittautumisen jälkeen yhteydessä toimistoon, jotta laskua ei lähetetä turhaan. Ilmaiset kurssit on merkitty ohjelmaan erikseen.

Kaikukortilla voi osallistua ilmaiseksi, jos vapaita kaikukorttipaikkoja on jäljellä. Kurssille ilmoittaudutaan kuitenkin normaalisti ja kaikukortin numero ilmoitetaan toimistoon. 

Lue lisää ilmoittautumisesta, kurssipaikan peruuttamisesta, maksamisesta sekä muista toimintasäännöistä työväenopiston nettisivuilta tästä linkistä.

Työväenopiston yhteystiedot:

Karkkilan työväenopisto, PL 50, 03601 Karkkila
Toimisto: 044 767 49 34, tyovaenopisto@karkkila.fi

Työväenopiston toimisto sijaitsee opistotalossa 2. kerroksessa osoitteessa Anttilankatu 8, 03600 Karkkila. Opiston toimistossa työskennellään pääsääntöisesti arkisin klo 9 – 15. Lisäksi opetuskausien aikana toimistossa on iltapäivystys torstaisin klo 15.30 – 17.30.

karkkila.fi       Facebook         Instagram      Blogi      YouTube


Ilmoittautuminen Karkkilan liikuntapalveluiden toimintaan:

Liikuntapalveluiden toimintaan ilmoittaudutaan etukäteen. Toimintaan voi ilmoittautua kesken kauden, jos ryhmissä on tilaa.

Ilmoittautua voi:
- tällä sivustolla
- puhelimitse, puh. 044 467 5457 / 044 767 4883

Ilmoittautuminen on sitova. Peruutus on tehtävä ottamalla yhteyttä liikuntapalveluihin. Ilmoittamatta poisjääminen ei ole peruutus, tässä tapauksessa osallistumismaksu peritään kokonaan.

Liikuntapalveluiden osallistumismaksun maksaminen:

Osallistumismaksusta lähetetään lasku kotiin. Osallistumismaksun voi maksaa myös pankkikortilla ryhmäkohtaisesti ilmoitettuina ajankohtina. Maksuton toiminta ja alennukset on kerrottu ryhmän kohdalla erikseen. 

Kaikukortilla voi osallistua toimintaan ilmaiseksi, jos vapaita kaikukorttipaikkoja on jäljellä. Kurssille ilmoittaudutaan normaalisti ja kaikukortin numero ilmoitetaan liikuntapalveluille.


Ohjatuissa ryhmissä ohjauskerran peruutuksesta sairastumisen tai muun pakollisen esteen vuoksi ilmoitetaan tekstiviestillä. Yhtä ohjauskerran peruuntumista ei korvata, muut peruutukset korvataan ylimääräisin ohjauskerroin.

Lisätietoa Karkkilan liikuntapalveluiden toiminnasta löydät kaupungin nettisivuilta: https://www.karkkila.fi/sivut/FI/Liikuntapalvelut


Karkkilan liikuntapalveluiden yhteystiedot:

Liikunta- ja nuorisopäällikkö Anna Koivu, 044 535 3107 / anna.koivu@karkkila.fi
Liikunnanohjaaja Anne Paananen, 044 767 4883 / anne.paananen@karkkila.fi
Liikuntakoordinaattori Salla Munukka 044 467 5457 / salla.munukka@karkkila.fi

Tietosuoja Karkkilan työväenopistossa

HelleWin saavutettavuusseloste