null

Kalliolan Setlementti ry KALLIOLAN KANSALAISOPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

123540V Portugali V - Verkko-opetus

Taso A2.2-B1.1
Syventävän tason kertauskurssi peruskielitaidon omaaville, jotka haluavat aktivoida ja ylläpitää kielitaitoaan ja kerrata perusteellisesti kieliopin perusrakenteita. Myös ääntämiseen liittyviä seikkoja kerrataan ja hiotaan. Sekä oppikirja että opetus keskittyvät portugalinportugaliin. Kurssin suoritettuasi osaat viestiä portugaliksi entistä sujuvammin erilaisissa matkailuun liittyvissä asiakaspalvelutilanteissa. Osaa kuvailla matkailutottumuksiasi portugaliksi entistä monipuolisemmin ja idiomaattisemmin. Osaat entistä paremmin eritellä konjunktiivin preesensin ja perfektin käyttöyhteyksiä ja käyttää niitä omissa kirjallisissa tuotoksissasi. Sanavarastosi on rikastunut entisestä, kuten myös yleistietosi portugalinkielisestä maailmasta.

Oppikirja: Melo e Abreu & SiimesDescobertas 2, kpl 4–5

Aihepiirit: matkustaminen, majoittuminen, Portugalin kaupunkeja ja nähtävyyksiä, terveys ja turvallisuus matkoilla

Rakenteet: kertautuvia rakenteita mm. konjunktiivin preesens, konjunktiivin perfekti, imperatiivi, indikatiivin yhdistetty futuuri, yhdistetty konditionaali

Mikäli paluu lähiopetukseen on syksyllä mahdollista, kurssi toteutetaan hybridiopetuksena eli osallistuminen on edelleen mahdollista reaaliaikaisesti myös etänä. Voit siis osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Kurssilla on myös käytössä Peda.net-oppimisalusta, mistä löytyy läksyjen lisäksi runsaasti lisämateriaalia ja linkkivinkkejä. Saat tarvittavat ohjeet opettajalta ennen opetuksen alkua.
Opettaja: Eriikka Reko, HuK

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 18.30

Syyslukukausi: 13.9.2021 - 13.12.2021

Kurssimaksu: 84,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 14.6.2021 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu