null

Kalliolan Setlementti ry KALLIOLAN KANSALAISOPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

123510V Portugali III - Verkko-opetus

A 2.1
Löytöretki portugalin kielen maailmaan jatkuu! Nyt on hyvä hetki hypätä mukaan ryhmään, koska aloitamme oppikirjan toisen osan alusta. Kurssi sopii noin kaksi vuotta portugalia opistotasolla opiskelleille. Kurssilla tehdään runsaasti suullisia harjoituksia pareittain tai ryhmissä. Sekä oppikirja että opetus keskittyvät portugalinportugaliin. Kurssin suoritettuasi osaat kuvailla portugaliksi yksinkertaisia arkielämän tapahtumia, elämänvaiheita ja olosuhteita menneessä ajassa sekä suullisesti että kirjallisesti. Tunnistat indikatiivin yksinkertaisen perfektin, imperfektin ja yhdistetyn perfektin ja osaat selittää niiden käyttöeroja yksinkertaisten esimerkkien avulla.

Oppikirja: Melo e Abreu & SiimesDescobertas 2, kpl 1–2

Aihepiirit: lapsuusmuistot, menneisyyden kuvailu, elämä Salazarin ajan Portugalissa, erilaiset viestit ja kirjeet

Rakenteet: indikatiivin imperfekti, indikatiivin imperfektin ja yksinkertaisen perfektin käyttöerot, indikatiivin yhdistetty perfekti

Mikäli paluu lähiopetukseen on syksyllä mahdollista, kurssi toteutetaan hybridiopetuksena eli osallistuminen on edelleen mahdollista reaaliaikaisesti myös etänä. Voit siis osallistua kurssille mistä päin maailmaa tahansa. Kurssilla on myös käytössä Peda.net-oppimisalusta, mistä löytyy läksyjen lisäksi runsaasti lisämateriaalia ja linkkivinkkejä. Saat tarvittavat ohjeet opettajalta ennen opetuksen alkua.
Opettaja: Eriikka Reko

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Ke: 17.00 - 18.30

Syyslukukausi: 15.9.2021 - 8.12.2021

Kurssimaksu: 84,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 14.6.2021 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu