null

Kalliolan Setlementti ry KALLIOLAN KANSALAISOPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

831045 Astangajooga, alkeisjatko A

Soveltuu kaikenikäisille, joko astangan alkeiskurssin käyneille tai muuten astangajoogaa aikaisemmin harrastaneille. Kerrataan alkeiskurssilla opitut perustekniikat ja liikesarjat. Jatkokurssin tarkoituksena on syventää hengityksen ja liikkeiden oikeaa rytmitystä, asentojen suuntausta ja kehon kokonaishallintaa. Opetellaan jatkotason uudet asennot ja vahvistetaan asentoharjoitusten tekniikkaa. Harjoitus parantaa liikesarjojen muistamista.

Ota mukaan pieni pyyhe ja loppurentoutusta varten sukat ja pitkähihainen paita. Sopii niille, joille astangajooga on jo entuudestaan tuttua. Kerrataan alkeissa opittuja tekniikoita. Harjoitellaan seisomasarjaa ja opetellaan istumasarjaa eteenpäin. Loppuliikkeitä tehdään enemmän ja vähitellen tehdään kaikki sarjaan kuuluvat loppuliikkeet.

Lukukauden aikana tutustutaan myös perinteiseen itsenäiseen harjoitteluun opettajan ohjauksessa, opetellaan asanoita ulkomuistista niin, että harjoittelua voi halutessaan jatkaa myös kotona. Harjoitus on melko vaativa, siinä tulee hiki ja se nostaa kuntoa. Harjoitusta tehdään kuitenkin aina omaa kehoa kuunnellen.

Pukeudu joogatunneille mukaviin liikunta-vaatteisiin, ota loppurentoutusta varten mukaan lämpimät sukat ja lämmin vaate.Opettaja: Iina Heiskanen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 13, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Kalliola, Sturenkatu 11, Helsinki

Päivä ja kello: Ma: 17.00 - 18.15

Syyslukukausi: 13.9.2021 - 13.12.2021 (19.92 oppituntia)

Kurssimaksu: 105,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 14.6.2021 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu varalle