Kalliolan Setlementti ry KALLIOLAN KANSALAISOPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

831320KEV Asahi terveysliikunta, alkeet B kevätekstra verkko-opetus

Ei alennuksia
Tästä pääset ilmoittautumaan kurssin verkko-opetukseen. Kurssi järjestetään ns. hybridimallilla, eli opettaja opettaa samanaikaisesti lähiopetuksessa olevaa ryhmää kun kurssi striimataan verkkoon. Verkkokurssit opetetaan Zoomin kautta. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen internet-yhteydellä. Tarkemmat ohjeet Zoomin käytöstä saat ennen kurssin alkua sähköpostilla. Huolehdithan, että annat sähköpostiosoitteesi, kun ilmoittaudut.

Asahi on kotimaista terveysliikuntaa, joka hoitaa ja ennaltaehkäisee selän ja hartiaseudun vaivoja, kaatumisesta johtuvia murtumia sekä stressiä. Liikkeet ovat yksinkertaisia, hitaita, pehmeitä ja helposti omaksuttavia. Asahissa ei tarvitse hikoilla.
Pukeudu mukaviin liikuntavaatteisiin. Harjoitella voi sukkasillaan tai kevyissä tossuissa. Asahi sopii kaikenikäisille, erityistaitoja tai peruskuntoa ei vaadita.
Ryhmä on suunnattu erityisesti pienituloisille senioreille ja työttömille, sopii sekä aloittelijoille että asahia aikaisemmin harjoittaneille.Opettaja: Sirpa Platan ja Yrjö Mähönen (ohjaajat ohjaavat vuorotellen)

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 20, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Pe: 09.00 - 10.00

Kevätlukukausi: 30.4.2021 - 28.5.2021 (5.32 oppituntia)

Kurssimaksu: 22,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 23.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit