Kalliolan Setlementti ry KALLIOLAN KANSALAISOPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

219502K Rakastava valinta - parisuhteen parhaaksi, lyhytkurssi

Onko rakkaussuhteessa kysymys tahdosta vai taidosta, tunteesta vai teoista? Haluatko päästä lähemmäksi itseäsi ja kumppaniasi? Minkälaiset valinnat arjessa tukevat parisuhdetta, mitä kukin toivoo, mitä pelkää, mitä himoitsee, mistä kimpaantuu ja miksi? Tule opiskelemaan parisuhteen perustaitoja yhdessä kumppanisi kanssa toiminnalliselle viikonloppukurssille, jonka aikana keskitytään parisuhdetta tukeviin toimintatapoihin, opiskellaan parempaa parisuhdelukutaitoa ja sitä miten itse voi vaikuttaa parisuhteensa laatuun.

Kurssilla perehdymme tunteidenilmaisutaitoihimme, tapoihimme osoittaa rakkautta ja purkaa kiukkua arjen keskellä. Harjoittelemme sisäistä keskustelua ja sitä, kuinka oman kumppanin kanssa voi löytää uusia tapoja toimia. Parisuhteen käsikirjoitus muuttuu ja tarinamme jatkuu parisuhteen perustaidot omaksuttuamme entistä rakentavampana ja rakastavampana. Menetelmän perustana on yhdysvaltalaisen kasvatustieteen tri ja perheterapeutti Bruce Fisherin teoria parisuhteen käsikirjoituksesta, joka meidän on viisasta paljastaa itsellemme ja johon meillä on mahdollisuus tarvittaessa vaikuttaa. Tärkeintä on uteliaisuus ja sitoutuminen, halu syventää itsetuntemusta sekä paljastaa kumppanilleen sisimpänsä. Oivaltamalla toimintatapojemme ja reaktioidemme takaiset tunteet voimme parantaa kommunikointia kumppanin kanssa.

Rakastava Valinta-seminaarin taustalla on psykologi Kari Kiianmaan Suomeen tuoma Rakentava Valinta-seminaari, joka on nyt uudistettu tämän päivän pariskuntia puhuttelevaksi kokonaisuudeksi. Kurssi on ennaltaehkäisevä (ei siis parisuhdekriisiin ajautuneille) ja soveltuu kaikille, joita kiinnostaa oppia tuntemaan itsensä paremmin ja tutkia omaa käytöstä parisuhteen osapuolena. Toiminnallinen viikonloppukurssi koostuu luento-osuuksista, pienryhmätyöskentelystä sekä mutkattomista toiminnallisista harjoituksista. Kurssimateriaalit sisältyvät kurssihintaan.

Tämä kurssi on tarkoitettu pariskunnille. Kurssimaksu sisältää molemmat pariskunnasta eli lasku lähetetään ilmoittautuneelle.

Ilmoita yksi henkilö pariskunnasta ja lähetä toisesta seuraavat tiedot asiakaspalveluun opisto@kalliola.fi maininnalla Rakastava valinta -kurssi

Nimi

Syntymäaika

Osoite

Puhelinnumero

SähköpostiOpettaja: Heini Kettunen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 4, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kalliola, Alli Trygg, Sturenkatu 11, 00510 Helsinki

Päivä ja kello: Pe: 17.30 - 20.30 La: 10.00 - 17.30 Su: 10.00 - 17.30

Kevätlukukausi: 12.3.2021 - 14.3.2021 (22.32 oppituntia)

Kurssimaksu: 285,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 23.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit