Kalliolan Setlementti ry KALLIOLAN KANSALAISOPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

112426K Tee tarpeettomista koruista uusia, intensiivikurssi

Ei alennuksia

Tule luomaan uniikkeja koruja käytetyistä koruista. Työpajasta löydät erilaisia korumateriaaleja luomuksiisi, joista voit luoda uutta. Voit myös ottaa malliksi,  muokata tai korjata vanhoja korujasi. Käytettävissä on mm. kierrätysnahkaa, ketjuja, lankoja hapsuihin, helmiä, korunosia, joista voi valmistaa korva-, ranne- ja kaulakoruja. Kurssille et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Opit erilaisia korunvalmistuksen perustekniikoita ja hapsujen valmistusta.

Materiaalimaksuun sisältyy yhteiseen käyttöön korupihtejä, liimapyssyjä, liimaa ja uusia korumetallista (nikkelitön) valmistettuja korvakorukoukkuja, kaulakorun ja rannekorun kiinnityslukkoja. Mukana on myös kouluttajan kokoelma erilaisia kierrätyskoruja ja korujen osia. 

Ota mukaan omia koruja, joita haluat käyttää mallina, tuunata tai korjata. Ota myös mukaan korunosia, korupihdit tai muut pienet pihdit ja muuta korumateriaalia. Kurssille voi tulla myös ilman omaa materiaalia. Materiaalimaksu 3 euroa sisältyy kurssin hintaan.Opettaja: Josefiina Viitamäki

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 11, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kalliola, Sturenkatu 11

Päivä ja kello: La: 12.00 - 16.00

Kevätlukukausi: 8.5.2021 - 8.5.2021 (5 oppituntia)

Kurssimaksu: 18,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 23.11.2020 10.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit