Kalliolan Setlementti ry KALLIOLAN KANSALAISOPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

219811 Liikkuvuutta lonkkiin Feldenkrais® -menetelmällä, verkkokurssi

Uusi kurssi!

Löydä rentoutta ja joustavuutta lonkkiin Feldenkrais-menetelmän leppoisilla liikkeillä. Usein huomaamme lonkkamme vasta, jos ne tuntuvat epämukavilta. Lonkilla on kuitenkin tärkeä rooli siinä, miten helposti ja sulavasti kävelemme, seisomme, istumme… Lonkkien liikkuvuus vaikuttaa mm. polvien ja alaselän mukavuuteen. Feldenkrais-tuntien liikkeet vapauttavat turhia jännityksiä lonkkien alueelta ja samalla koko kehosta.

Feldenkrais-menetelmällä huollat kehoasi ja sen kautta koko itseäsi. Kurssilla tehdään epätavallisia liikkeitä ja variaatioita leppoisasti. Feldenkrais vapauttaa turhia jännityksiä kehosta ja mielestä, jolloin keho rentoutuu, liikkuminen helpottuu ja mieli virkistyy. Feldenkrais tukee muuta liikuntaa, joogaa, tanssia jne. Sopii myös niille, jotka eivät pidä liikkumisesta, tunneilla ei tule hiki ja liikutaan paljon lattiatasossa. Päälle erittäin lämpimät vaatteet, joissa voit liikkua ja jalkaan sukat. Tarvitset jumppamaton tai muun alustan ja voit ottaa myös huovan.

Verkkokurssit opetetaan Zoomin kautta. Tarvitset tietokoneen, tabletin tai puhelimen internet-yhteydellä. Tarkemmat ohjeet Zoomin käytöstä saat ennen kurssin alkua sähköpostilla. Huolehdithan, että annat sähköpostiosoitteesi, kun ilmoittaudut. Jos ilmoittaudut 22.10. jälkeen, pyydä Zoom-linkki asiakaspalvelusta. Kurssille voi hyvin tulla mukaan myöhemmin. Tällä kurssilla opiskelijat pitävät kameran päällä, jotta opettajalla on näköyhteys kurssilaisiin. Kerro opettajalle ensimmäisellä kerralla, jos kamerasi ei toimi.Opettaja: Surakka Piia

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 50, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Verkkokurssi

Päivä ja kello: Pe: 10.00 - 11.00

Syyslukukausi: 23.10.2020 - 27.11.2020 (7.98 oppituntia)

Kurssimaksu: 48,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 31.8.2020 9:00

Ilmoittaudu viimeistään: 15.10.2020 23:59

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit