Kalliolan Setlementti ry KALLIOLAN KANSALAISOPISTO

Kielet Haku
På svenska In English

830182 Capoeira Angola lapsi-aikuinen

FI

Aikuisen ja lapsen yhteinen liikuntatunti. Capoeira on Afro-Brasilialainen laji, jossa yhdistyy mm. musiikki, tanssi, laulu, akrobatia, teatteri ja itsepuolustus. Teemme harjoittelua lasten kanssa oppimaan yhdessä ja löytää itseilmaisu ja itseluottamus musiikin/tanssin kautta, pelaamme capoeira peliä jolla on positiivista asennetta, iloa ja vapauksia siksi löydämme oma tapa. Soitamme elävää musiikkia lyömäsoittimilla ja laulamme portugaliksi. Treeni vetämään suomeksi/englanniksi mutta on mahdollista auttaa Espanjaksi ja Portugaliksi. Nappaa mukaan urheiluvaatteet, lenkkarit ja vesipullo.

Kurssi on kaikille ikäisille aikuisille ja lapsille +4v

Ilmoita ensin lapsen nimi ja henkilötunnus ja lisää sen jälkeen omat tietosi. Kurssimaksuun sisältyy yksi aikuinen ja yksi lapsi. Jos haluat ottaa mukaan useamman lapsen, niin ota yhteyttä asiakaspalveluun 010 279 5080.

EN

Training session for children and adults. Capoeira is an Afro-Brazilian tradition that combines music, dance, martial art, acrobatics, body expression, and philosophy. With the children we learn together and find self-expression and confidence through music/dance we play the game of capoeira having a positive attitude, a lot of fun and freedom to discover our own way. We play music with percussions and sing in Portuguese. Class is held in Finnish/english, also possible to use Spanish & Portuguese. Bring comfortable clothes, sport shoes and water.

Course is for adults of all ages and for children +4y

First register child's name and ID number and add later your own information. Course price includes one adult and one child. If you wish to bring more children please inform to us by the customer service 010 279 5080.

Opettaja: Eduardo Solorzano Tejeda

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Sturenkatu 11

Päivä ja kello: Su: 11.00 - 11.45

Syyslukukausi: 13.9.2020 - 29.11.2020 (11 oppituntia)

Kurssimaksu: 47,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 8.6.2020 10:00

Ilmoittaudu viimeistään: 5.9.2020 23:59

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit