Kausikortti käy. Kurssilla pääset harjoittelemaan ja opit kermapursottamisen ja koristelun perusteet. Kurssin aikana harjoitellaan perustekniikat ja toteutetaan oma kakku, joko pursottamalla tai tasoittamalla tasaiseksi kakun pinta. Harjoittelemme myös koristelemista, joten kurssin jälkeen et enää jännitä kermakakun pursottamista ja kehityt kakun koristelijana. Kakkupohjan/pohjat jokainen osallistuja valmistaa kotona etukäteen kurssia varten.
Osaamistavoitteet:
opiskelija tuntee sommittelun perustekijät ja osaa koristelun toteuttamisen.
opiskelija osaa oikeaoppisen pursotustekniikan ja tuntee kermapursotuksen perusteet.
opiskelijan tuntemus kermasta raaka-aineena parantunut ja taidot kakkujen koristelijana ovat kehittyneet.
Opettaja: Aitto-oja Olga Adeliina
Paikkatilanne:
Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.