Kurssin tavoitteena on oppia tunnistamaan, keräämään, käsittelemään ja säilömään villiyrttejä. Käyttämään niitä rohkeasti ja monipuolisesti ruokien raaka-aineina, lisukkeina, maustamisessa, leivonnassa ja rikastuttamassa tuttuja kotiruokia.
Opettaja: Eija Marjomaa
Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.
Opetuspaikka: Asukas- ja kulttuuritalo PiippolaPäivä ja kello: Ti: 17.00 - 19.15 Ke: 17.00 - 20.00 To: 17.00 - 20.00
Kevätlukukausi: 30.5.2023 - 1.6.2023
Kurssimaksu: 26,00 €
Ilmoittautuminen alkaa: 26.4.2023 11.00
Ilmoittaudu viimeistään: 25.5.2023 15.00
Lisää kurssi omaan kalenteriisi
Näytä saman aineen muut kurssit