Joensuun seudun kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

TERVETULOA KANSALAISOPISTON KURSSEILLE!

Asiakaspalvelu

Etäkursseille ja toistaiseksi etään siirtyneisiin ryhmiin voi ilmoittautua normaalisti.
Lähiopetuksen ryhmiin ei toistaiseksi voi ilmoittautua.

Papinkatu 3, 80110 Joensuu
p. 013 337 5929
ma-to klo 9.30-15.00

Kuvataiteen perusopetuksen asiakaspalvelu
Pekkalankatu 7 A, 80260 Joensuu / p. 050 408 7936 / ma-to klo 9.00-15.30, pe 9-14

Koronavirus COVID-19 info

Päivitys 7.1.2021: Kurssit siirretty etäopetukseen

Kaikki kansalaisopiston aikuisten kurssit siirtyvät toistaiseksi etäopetukseen 7. tammikuuta alkaen. Mikäli kurssi ei sisällön tai muun syyn vuoksi voi siirtyä etäopetukseen, kurssi perutaan. Lasten ja nuorten kurssit kokoontuvat normaalisti pois lukien ryhmät, joissa vanhempi on mukana.

Jos olet ilmoittautunut lähiopetuksen kurssille, saat lisätietoa kurssisi jatkosta tekstiviestitse lähempänä kurssin alkamisajankohtaa. Tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Kevään lähiopetuksen ryhmiin ei voi toistaiseksi ilmoittautua.

Joensuun kaupungin valmiustyöryhmä kokoontui tiistaina 5.1. sopimaan palvelurajoitusten jatkosta ja lisäsi rajoituksiin linjauksen kansalaisopiston ryhmistä. Torstaina 7.1. sovittiin kansalaisopiston neuvottelukunnassa myös muiden kuntien (Kontiolahti, Liperi, Outokumpu, Polvijärvi) kurssien siirtämisestä etäopetukseen.

Mikäli suositukset ja linjaukset muuttuvat kevätlukukauden aikana, kansalaisopisto pyrkii aloittamaan lähiopetuksen tilanteen niin salliessa.

Uusia etäkursseja tarjolle

Järjestämme uusia etäkursseja, joihin voit osallistua sijainnista riippumatta. Seuraa jatkuvasti päivittyvää etäkurssitarjontaamme osoitteessa https://www.joensuu.fi/kansalaisopisto/kevat2021. Voit toivoa etäkurssia tarjontaamme tällä lomakkeella. Toiveita voi esittää myös tulevaan kesäkauteen kesäkurssilomakkeella.

Apua etäopetukseen: Voit kysyä apua etäopetukseen omalta lähikirjastoltasi.

Poikkeusehdot ilmoittautumiseen

Etäopetukseen siirtyminen: On mahdollista, että koronatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi.

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

Lukuvuosi 2020-2021

Kevään 2021 kursseille ilmoittautuminen on alkanut ma 16.11. klo 9.30 puhelimitse ja näillä sivuilla. Kevään uudet kurssit julkaistaan pe 13.11.klo 12.00. Huomioithan, että opinto-opas ilmestyy vasta ilmoittautumisen alkamisen jälkeen 30.12.

Kursseille ilmoittautuminen on käynnissä puhelimitse ja näillä sivuilla.

Voit lukea oppaan sähköistä PDF-versiota. Kevään 2021 opinto-opas jaetaan ke 30.12. ja 31.12. koteihin Kontiolahdessa, Outokummussa, Liperissä, Polvijärvellä ja Joensuun reuna-alueilla. Joensuun kantakaupungin alueella opinto-oppaan saa noutopisteistä ti 29.12.-ma 11.1.

Opinto-oppaan jakelu uudistuu

Joensuun seudun kansalaisopiston kevään 2021 opinto-oppaan jakelu siirtyy osittain jakelupisteisiin ja ruokakauppoihin. Joensuun kantakaupungin alueella oppaan saa ti 29.12.-ma 11.1. mainituista S-marketeista, Prismasta, kirjastoista ja palvelupisteiltä. Opas jaetaan kotitalouksiin yhä Kontiolahdella, Outokummussa, Polvijärvellä ja Liperissä, sekä Joensuun reuna-alueilla (jakelupäivä on ke 30.12.). Joensuun kantakaupungissa opasta ei siis jaeta enää koteihin. Lue koko uutinen

Taiteen perusopetus 2020-2021

Kuvataiteen perusopetus

 • Tiedustele vapaita oppilaspaikkoja
  puhelimitse 050 408 7936 / Pekkalan toimisto
  ma–to klo 9–16, pe klo 9–14

Teatteri-, sirkus- ja sanataiteen perusopetus

 • Vapaat oppilaspaikat
  verkossa ja puhelimitse 050 461 2312 / Suvi Laaninen
  ma–ti 9–15, ke ja pe 9-12

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN

Testaa ilmoittautumista

Ilmoittautuminen on helppoa! Voit testata verkkoilmoittautumista kurssilla Testi-ilmoittautuminen. Verkkoilmoittautumiseen ei tarvita tunnuksia, omat henkilötiedot riittävät. Todelliselle kurssille ilmoittautuessasi syötäthän tiedot oikein, jotta voimme tiedottaa kurssia koskevista muutoksista.

Kurssien etsiminen

Etsi kurssia kurssin nimellä, numerolla, opettajan nimellä tai opetuspaikan nimellä oikean yläkulman Hae kursseja -hakukentästä.

Huomioithan, että hakusana tulee olla täysin oikein (esim. numero tai kurssin nimi), jotta ohjelma löytää oikean kurssin. Kokeile eri hakusanoja: esim. savityöt -> keramiikka.

Kurssien tasoluokitus

Vertaa kurssin esittelytekstin lopussa olevaa tasoluokkaa (esim. Taso: [1]) tason sanalliseen kuvaukseen. Valitse kurssi siitä tasoluokasta, johon arvioit tietosi ja taitosi sijoittuvan.
Tieto- ja viestintätekniikka
Kielet
Liikunta ja tanssi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua puhelimitse tai verkossa. Jos kurssi on jo käynnissä ja tilaa on, voi sille ilmoittautua myös kesken kauden.

Laskutus

Siirry e-laskuun. Vaihda paperilasku e-laskuksi verkkopankissasi. Ottamalla e-laskun käyttöön saat kaikki Joensuun kaupungin laskut suoraan omaan verkkopankkiisi. Lue lisää tästä.

Lasku postitetaan kurssin alkamisen jälkeen. Jos sinulla on maksamattomia laskuja, et voi ilmoittautua uudelle kurssille.

Opisto ei lähetä muistutusta erikseen kurssin alkamisesta. Otamme yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Erääntyneestä kurssimaksusta seuraa 5 €:n maksumuistutus. Jos kurssilaskua ei maksumuistutuksen eräpäivään mennessä makseta, siirtyy lasku perintään.

Laskun voi maksaa seuraavilla tavoilla Carelicumissa: Smartum Visa-kortti, Ticket Duo -kortti, Ticket Virike / Mind & Body -kortti sekä E-Passi Sportti & Kulttuuri. Ota mukaan lasku ja maksuvälineet.

Lisätietoja: Carelicumin palvelut, Koskikatu 5, 80100 Joensuu. P. 013 267 5222. Avoinna ma-ti klo 10-16, ke klo 10-18 ja to-pe klo 10–16.00 ja la–su klo 10–16.

Alennukset

Pyydä alennus aina etukäteen, ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut verkossa, pyydä alennus erikseen puhelimitse asiakaspalvelusta. Verkkoilmoittautumisen pelkkä työtön-rasti ei oikeuta vielä alennukseen. Alennusta ei voi saada enää kurssilaskutuksen jälkeen, pyydä se siis viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Alennuksen saaminen edellyttää todistusta ja yhteydenottoa asiakaspalveluun jokaisen ilmoittautumisen yhteydessä. Yhtä kurssia kohden voi saada vain yhden alennuksen.

Ilmoittautuminen verkossa

Valitse näiltä sivuilta kurssit (kohdasta KURSSIT), joille haluat ilmoittautua. Lisää kurssit ostoskoriin painamalla "Ilmoittaudu". Samalla kerralla voit ilmoittautua useammallekin kursseille. Joillekin kursseille ei voi ilmoittautua netin kautta, vaan ainoastaan puhelimitse: p. 013 337 5929.

Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti: osallistujan nimi ja henkilötunnus, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja mahd. sähköpostiosoite). Alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tarvitaan huoltajan matkapuhelinnumero, henkilötunnus ja muut em. tiedot. Tilastokeskusta varten kysymme koulutustaustan ja työllisyystilanteen.

Täytettyäsi lomakkeen tiedot, lue ja hyväksy ilmoittautumisohjeet ja lähetä ilmoittautumislomake.

Saat sähköpostiin vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ilmoitamme sinulle vapautuvasta paikasta tekstiviestillä. Saat sähköpostivahvistuksessa ilmoittautumisnumeron, jonka avulla voit perua kurssin verkossa.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jos olet oikeutettu alennukseen (kts. alennukset), soita asiakaspalveluun ilmoittautumisen jälkeen. Kurssin alkamispäivään mennessä todistetut alennukset huomioidaan laskussa.

Perumisehdot

Kursseilla on minimiosallistujamäärät. Jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi viikkoa ennen kurssin alkua, kurssi joudutaan perumaan (minimimäärä on opetuspaikasta riippuen 6–9 opiskelijaa). Perumisesta ilmoitetaan aina asiakkaalle tekstiviestillä.

◆ Etäopetukseen siirtyminen: On mahdollista, että koronatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi.

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

◆ Maksuton peruminen: Peru kurssi maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin voi perua puhelimitse tai verkossa, jos olet ilmoittautunut verkossa (säilytä vahvistusviestissä saamasi ilmoittautumistunnus).

Huomioithan, ettei sairastuminen ole syy perua koko kurssia maksutta. Pysyvän sairauden vuoksi kurssin kurssin maksuton peruminen on mahdollista lääkärin todistuksella.

◆ Käsittelykulu + toteutuneet kurssikerrat: Kurssin voi perua ainoastaan alle 7 päivää ennen kurssia tai kurssin jo alettua lääkärintodistuksella tai työnantajan todistuksella (sairaus tai pysyvä työeste).  Tällöin veloitamme 15 € käsittelykuluja + toteutuneet kurssikerrat.

◆ Koko kurssimaksu: Jos kurssia ei peruta em. ehtojen mukaisesti, on asiakas velvollinen maksamaan koko kurssimaksun. Laskun maksamatta jättäminen ei peru kurssia. Voit perua kurssin puhelimitse asiakaspalveluaikoina tai verkossa saamillasi ilmoittautumistunnuksilla viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Opettajan kautta ei voi perua kurssia. Jos kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti, on maksuton peruminen mahdollista.

◆ Kurssin vaihtaminen: Jos huomaat, ettei ryhmän taso sovi sinulle, voit vaihtaa sen saman aineen eritasoiseen kurssiin. Vaihda kurssi asiakaspalvelussa. Voit olla yhteydessä suunnittelijaan oikean tason valinnassa
 

Tietosuojaseloste

Kansalaisopiston tietosuojaseloste (pdf)

 

Yhteystiedot

Joensuun seudun kansalaisopisto
Papinkatu 3, 80110 Joensuu
Asiakaspalvelu p. 013 337 5929

Henkilökunnan yhteystiedot löytyvät Joensuun seudun kansalaisopiston verkkosivulta
www.joensuu.fi/kansalaisopisto/yhteystiedot

 

Ajankohtaista

 • 10011

  Testi-ilmoittautuminen

  Opettaja: Opettaja avoin
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Syyslukukausi: 5.8.2019 - 31.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 25.6.2019 9:00:00
  Paikkoja: 500
  kurssilla on tilaa
 • 12060221

  Satulinna - Lehmon sanataideryhmä 4–6-v. TPO

  Kurssimaksu: 26,00 €
  Opettaja:  Jonna Ihanainen
  Paikka: Lehmon monitoimitalo, luokka
  Osoite: Kylmäojantie 49, 80710, LEHMO
  Kevätlukukausi: 17.3.2021 - 5.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 16.11.2020 9:30:00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 17511821

  Yksisarviskuppikakut ja velhottaren mokkapalat

  Kurssimaksu: 31,00 €
  Opettaja:  Maiju Karhula
  Paikka: Nepenmäen uusi koulu, D3308 kotitalouslk.
  Osoite: Kärpänkatu 7, 80230, Joensuu
  Kevätlukukausi: 17.4.2021 - 17.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 25.1.2021 9:00:00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 17512821 Uusi kurssi!

  Koululaisten kanssa keittiössä

  Kurssimaksu: 57,00 €
  Opettaja:  Sonja Leinonen
  Paikka: Nepenmäen uusi koulu, D3308 kotitalouslk.
  Osoite: Kärpänkatu 7, 80230, Joensuu
  Kevätlukukausi: 17.3.2021 - 14.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.2.2021 9:00:00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 25010521 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Liikeilmaisu UUTUUS! #

  Kurssimaksu: 37,00 €
  Opettaja:  Tiia-Mari Mäkinen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 17.3.2021 - 31.3.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 16.11.2020 9:30:00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 25070221 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Fyysinen teatteri TPO

  Kurssimaksu: 29,00 €
  Opettaja:  Tiia-Mari Mäkinen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 20.3.2021 - 28.3.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.2.2021 12:00:00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 40710221 Huom! Kurssille voi jo ilmoittautua.

  Työnhakijan tietotekniikan perustaidot E

  Opettaja:  Maija Räsänen
  Paikka: Opistotalo, lk 211
  Osoite: Papinkatu 3, 80110, Joensuu
  Kevätlukukausi: 29.3.2021 - 12.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 3.3.2021 9:30:00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 41080121 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Järjestelmäkameran ABC

  Kurssimaksu: 29,00 €
  Opettaja:  Tapio Terenius
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 15.3.2021 - 26.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 10.2.2021 12:00:00
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 52579821 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Terveelliset elämäntavat ja lääkärissä käynti venäjäksi

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja:  Antonina Mustonen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 18.3.2021 - 19.3.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 4.2.2021 9:00:00
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 53011621 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Espanjan alkeet! Intensiivikurssi

  Kurssimaksu: 59,00 €
  Opettaja:  Isabel Muñoz
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 26.4.2021 - 14.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.1.2021 9:00:00
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 53011721 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Espanja 2 ! intensiivikurssi

  Kurssimaksu: 59,00 €
  Opettaja:  Isabel Muñoz
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 27.4.2021 - 8.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.1.2021 9:00:00
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 53011821 Uusi kurssi!

  Etäkurssi:¿Hablamos en español? Puhuttaisko espanjaa?

  Kurssimaksu: 32,00 €
  Opettaja:  Isabel Muñoz
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 21.4.2021 - 23.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.1.2021 9:00:00
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 53012121 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: arkiespanjaa 101

  Kurssimaksu: 37,00 €
  Opettaja:  Patricia Calzado Ayarra
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 16.3.2021 - 27.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.1.2021 9:00:00
  Paikkoja: 30
  kurssilla on tilaa
 • 53013221 Uusi kurssi!

  Etäkurssi:¡ Mucho más que palabras! Espanjan keskustelukurssi

  Kurssimaksu: 32,00 €
  Opettaja:  Isabel Muñoz
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 21.4.2021 - 23.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.1.2021 9:00:00
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 54030021 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Viron kielen alkeiskurssi matkailuteemalla – Tere tulemast!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja:  Peppi Kauppila
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 18.3.2021 - 22.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 29.2.2020 9:00:00
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 60090321 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Sukkasillaan – langasta villasukaksi #

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Irma Maasilta
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 16.3.2021 - 30.3.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 26.1.2021 10:00:00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 72488021 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Persian cooking class

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja:  Farzaneh Kamali Vinne
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 16.3.2021 - 13.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 11.2.2021 9:00:00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 74564021 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Oman koiran kotihieronta ja lihashuolto

  Kurssimaksu: 29,00 €
  Opettaja:  Heli Kapanen-Lappalainen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 22.3.2021 - 26.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 24.2.2021 9:00:00
  Paikkoja: 10
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 75011621 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Perennoista pihan ilo

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Juha Forsblom
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 15.3.2021 - 29.3.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 27.1.2021 10:00:00
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 83065921 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Niska-selkä B

  Kurssimaksu: 28,00 €
  Opettaja:  Tiina Dahl
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 17.3.2021 - 28.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 19.2.2021 9:30:00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 83097121 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: TULE B

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja:  Hanna Halonen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 18.3.2021 - 29.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 22.2.2021 9:30:00
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 83575421 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Kahvakuula C

  Kurssimaksu: 28,00 €
  Opettaja: Juha Pasanen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 17.3.2021 - 28.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.2.2021 9:30:00
  Paikkoja: 22
  kurssilla on tilaa
 • 83598121 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Kuntotreeni B

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja:  Hanna Halonen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 18.3.2021 - 29.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 22.2.2021 9:30:00
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 84062221 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Voimatreeni + HIIT B

  Kurssimaksu: 34,00 €
  Opettaja:  Helena Tietäväinen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 22.3.2021 - 29.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 26.2.2021 9:30:00
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 84062321 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Kehonpainotreeni

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja:  Tiina Dahl
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 18.3.2021 - 29.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 11.2.2021 9:00:00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 86011221 Opetus järjestetään toistaiseksi etänä.

  Liikuntaa odottaville äideille B

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja:  Vilma Heino
  Paikka: Vesikko, aerobic-sali
  Osoite: Uimarintie 1 , 80110, Joensuu
  Kevätlukukausi: 16.3.2021 - 27.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.1.2021 9:30:00
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 86011821 Opetus järjestetään toistaiseksi etänä.

  Liikuntaa vastasynnyttäneille B

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja:  Vilma Heino
  Paikka: Vesikko, aerobic-sali
  Osoite: Uimarintie 1 , 80110, Joensuu
  Kevätlukukausi: 16.3.2021 - 27.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.1.2021 9:30:00
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 86513621 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Senioritreeni C*

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja:  Jenni Raassina-Asikainen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 22.3.2021 - 3.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 24.2.2021 9:30:00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 86513721 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Senioreiden voimatreeni B*

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja:  Irina Häyrinen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 22.3.2021 - 3.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.2.2021 9:30:00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 86574221 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Tasapaino ja voima

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja:  Jenni Raassina-Asikainen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 31.3.2021 - 26.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 24.2.2021 9:30:00
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 87013321 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: FasciaMethod B

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja:  Jenni Raassina-Asikainen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 22.3.2021 - 3.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.2.2021 9:30:00
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 88010421 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Astangajooga alkeet

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja:  Elina Kapanen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 29.4.2021 - 10.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.2.2021 9:30:00
  Paikkoja: 19
  kurssilla on tilaa
 • 88010721 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Astangajooga jatko

  Kurssimaksu: 66,00 €
  Opettaja:  Elina Kapanen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 16.3.2021 - 25.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.2.2021 9:30:00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 89010721 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Kuntotanssi B

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja:  Noora Kolunsarka
  Paikka: Verkkoympäristö
  Osoite: , ,
  Kevätlukukausi: 23.3.2021 - 27.4.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 23.2.2021 9:30:00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa