Joensuun seudun kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

TERVETULOA KANSALAISOPISTON KURSSEILLE!

Kurssit kokoontuvat normaalisti lähiopetuksena terveysturvallisuusohjeet huomioiden. 

Asiakaspalvelu

Papinkatu 3, 80110 Joensuu
p. 013 337 5929
ma-to klo 9.30-15.00
kansalaisopisto@joensuu.fi

Kuvataiteen perusopetuksen asiakaspalvelu

Pekkalankatu 7 A, 80260 Joensuu / p. 050 408 7936 / ma-to klo 9.00-15.30, pe 9-14

Lukuvuosi 2022-2023

 • Opinto-opas on jaettu koteihin ke 3.8.2022. Jakelupisteissä jakelu on päättynyt ja oppaita tällä hetkellä saatavissa opistotalolta ja kirjastoista.
 • Ilmoittautuminen on alkanut ma 8.8.2022 klo 9.30 verkossa, puhelimitse ja Opistotalolla, ja on käynnissä jatkuvasti.


Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen lukuvuodelle 2022-2023

Taiteen perusopetuksen lukuvuoden 2022-2023 kurssit on julkaistu ja ilmoittautuminen on alkanut 2.5.2022. Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella syksyllä 1.8. alkaen.

Kuvataiteen perusopetus: Vapaat oppilaspaikat: p. 050 408 7936 / Anne Kankaanpää, ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-14.

Joensuun seudun kansalaisopisto tarjoaa 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille kuvataiteen laajan oppimäärän opintoja Joensuussa, sekä yleisen oppimäärän opintoja Kontiolahdella, Liperissä, Outokummussa, Polvijärvellä, Tuupovaarassa, Kiihtelysvaarassa ja Pyhäselässä. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Teatteri-, sirkus- ja sanataiteen perusopetus: Vapaat oppilaspaikat verkosta ja asiakaspalvelunumerosta.

Perhesirkuksen ilmoittautuminen aukeaa ma 8.8 klo 9.30.

Joensuun seudun kansalaisopisto tarjoaa 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille teatteri- ja sanataiteen yleisen oppimäärän opintoja koko toiminta-alueellaan, sekä sirkustaiteen yleisen oppimäärän opintoja Joensuussa. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koronainfo

Huomioithan nämä poikkeusehdot ilmoittautuessasi:

Etäopetukseen siirtyminen tai kurssin siirtäminen: On mahdollista, että pandemiatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen tai alkamisaikaa joudutaan muuttamaan. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi. 

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

✓ Tule kokoontumiskerralle vain terveenä.
✓ Pidä riittävä turvaväli toisiin osallistujiin.
✓ Käytä pääsääntöisesti omia opetusvälineitä.
✓ Puhdista yhteiset opetusvälineet opetuskerran jälkeen. Opetuspaikoissa on saatavilla puhdistusvälineitä.
✓ Ota liikunnan kurssille oma matto mukaan.
✓ Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Opetuspaikoissa on saatavilla käsidesiä ja/tai käsienpesumahdollisuus.
✓ Kasvomaskisuositus on voimassa paikallisten kasvomaskisuositusten mukaisesti. Joensuun kaupunki luopui kasvomaskisuosituksesta 22.4.2022.

Noudatamme kulloinkin voimassa olevia terveysturvallisuusohjeita ja kansalaisopistolle suunnattuja ohjeistuksia turvalliseen toimintaan liittyen.

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN

Testaa ilmoittautumista

Ilmoittautuminen on helppoa! Voit testata verkkoilmoittautumista kurssilla Testi-ilmoittautuminen. Verkkoilmoittautumiseen ei tarvita tunnuksia, omat henkilötiedot riittävät. Todelliselle kurssille ilmoittautuessasi syötäthän tiedot oikein, jotta voimme tiedottaa kurssia koskevista muutoksista.

Kurssien etsiminen

Etsi kurssia kurssin nimellä, numerolla, opettajan nimellä tai opetuspaikan nimellä oikean yläkulman Hae kursseja -hakukentästä.

Huomioithan, että hakusana tulee olla täysin oikein (esim. numero tai kurssin nimi), jotta ohjelma löytää oikean kurssin. Kokeile eri hakusanoja: esim. savityöt -> keramiikka.

Kurssien tasoluokitus

Vertaa kurssin esittelytekstin lopussa olevaa tasoluokkaa (esim. Taso: [1]) tason sanalliseen kuvaukseen. Valitse kurssi siitä tasoluokasta, johon arvioit tietosi ja taitosi sijoittuvan.
Tieto- ja viestintätekniikka
Kielet
Liikunta ja tanssi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua puhelimitse tai verkossa. Jos kurssi on jo käynnissä ja tilaa on, voi sille ilmoittautua myös kesken kauden. Opisto ei lähetä muistutusta erikseen kurssin alkamisesta. Otamme  yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan  varasijalta.

Laskutus

Siirry e-laskuun. Vaihda paperilasku e-laskuksi verkkopankissasi. Ottamalla e-laskun käyttöön saat kaikki Joensuun kaupungin laskut suoraan omaan verkkopankkiisi. Lue lisää tästä.

Lasku postitetaan kurssin alkamisen jälkeen. Jos sinulla on maksamattomia laskuja, et voi ilmoittautua uudelle kurssille.

Erääntyneestä kurssimaksusta seuraa 5 €:n maksumuistutus. Jos kurssilaskua ei maksumuistutuksen eräpäivään mennessä makseta, siirtyy lasku perintään.

Laskun voi maksaa seuraavilla tavoilla Carelicumissa: SmartumPaylla, Ticket Duo -kortilla, Ticket Virike / Mind & Body -kortilla sekä ePassilla. Maksaessasi laskun Carelicumin asiakaspalvelupisteelle, tarvitset mukaasi paperisen laskun.

Lisätietoja: Carelicumin palvelut, Koskikatu 5, 80100 Joensuu. P. 013 267 5222. Avoinna ma-ti klo 10-16, ke klo 10-18 ja to-pe klo 10–16.00 ja la–su klo 10–16.

Alennukset

Pyydä alennus aina etukäteen, ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut verkossa, pyydä alennus erikseen puhelimitse asiakaspalvelusta. Verkkoilmoittautumisen pelkkä työtön-rasti ei oikeuta vielä alennukseen. Alennusta ei voi saada enää kurssilaskutuksen jälkeen, pyydä se siis viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Alennuksen saaminen edellyttää todistusta ja yhteydenottoa asiakaspalveluun jokaisen ilmoittautumisen yhteydessä. Yhtä kurssia kohden voi saada vain yhden alennuksen.

 • Työttömyysalennus: 20 € alennus / 2 kurssimaksusta lukukaudesta. Alennuksen voi käyttää omaan tai alaikäisen huollettavan kurssiin. Työttömyys todistetaan KELAn tai työttömyyskassan maksutositteella tai työvoimapoliittisella lausunnolla. 
 • Sotaveteraanialennus: Sotaveteraaneilta ei peritä kurssimaksua.
 • Opintosetelietuus: OPSET-kursseissa on valmiiksi 5-10 € alennettu hinta. Opetushallituksen myöntämä opintosetelituki on huomioitu valikoiduilla eläkeläisille, senioreille, oppimisvaikeuksista kärsiville ja maahanmuuttajille suunnatuilla kursseilla. OPSET-alennusta ei tarvitse pyytää erikseen.
 • Vammaisliikuntakortti: 10 € alennus / 1 liikuntakurssin maksusta lukukaudessa. Kortinhaltija on oikeutettu alennukseen yhdestä liikunnan kurssin maksusta syksyllä ja yhdestä keväällä.
 • Kapausalennus: 50 % liikunta- ja tanssikurssien hinnasta Joensuun kaupungin työntekijöille. Ajankohtaiset henkilöstöetuudet Joensuun kaupungin Intranetistä.

Ilmoittautuminen verkossa

Valitse näiltä sivuilta kurssit (kohdasta KURSSIT), joille haluat ilmoittautua. Lisää kurssit ostoskoriin painamalla "Ilmoittaudu". Samalla kerralla voit ilmoittautua useammallekin kursseille. Joillekin kursseille ei voi ilmoittautua netin kautta, vaan ainoastaan puhelimitse: p. 013 337 5929.

Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti: osallistujan nimi ja henkilötunnus, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja mahd. sähköpostiosoite). Alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tarvitaan huoltajan matkapuhelinnumero, henkilötunnus ja muut em. tiedot. Tilastokeskusta varten kysymme koulutustaustan ja työllisyystilanteen.

Täytettyäsi lomakkeen tiedot, lue ja hyväksy ilmoittautumisohjeet ja lähetä ilmoittautumislomake.

Saat sähköpostiin vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ilmoitamme sinulle vapautuvasta paikasta tekstiviestillä. Saat sähköpostivahvistuksessa ilmoittautumisnumeron, jonka avulla voit perua kurssin verkossa.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jos olet oikeutettu alennukseen (kts. alennukset), soita asiakaspalveluun ilmoittautumisen jälkeen. Kurssin alkamispäivään mennessä todistetut alennukset huomioidaan laskussa.

Perumisehdot

Kursseilla on minimiosallistujamäärät. Jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi viikkoa ennen kurssin alkua, kurssi joudutaan perumaan (minimimäärä on opetuspaikasta riippuen 6–9 opiskelijaa). Perumisesta ilmoitetaan aina asiakkaalle tekstiviestillä.

 Etäopetukseen siirtyminen: On mahdollista, että koronatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi.

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

 Maksuton peruminen: Peru kurssi maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin voi perua puhelimitse tai verkossa, jos olet ilmoittautunut verkossa (säilytä vahvistusviestissä saamasi ilmoittautumistunnus).

Käsittelykulu + toteutuneet kurssikerrat: Kurssin voi perua ainoastaan alle 7 päivää ennen kurssia tai kurssin jo alettua lääkärintodistuksella tai työnantajan todistuksella (sairaus tai pysyvä työeste).  Tällöin veloitamme 15 € käsittelykuluja + toteutuneet kurssikerrat.

Koko kurssimaksu: Jos kurssia ei peruta em. ehtojen mukaisesti, on asiakas velvollinen maksamaan koko kurssimaksun. Laskun maksamatta jättäminen ei peru kurssia. Voit perua kurssin puhelimitse asiakaspalveluaikoina tai verkossa saamillasi ilmoittautumistunnuksilla viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Opettajan kautta ei voi perua kurssia. Jos kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti, on maksuton peruminen mahdollista.

Kurssin vaihtaminen: Jos huomaat, ettei ryhmän taso sovi sinulle, voit vaihtaa sen saman aineen eritasoiseen kurssiin. Vaihda kurssi asiakaspalvelussa. Voit olla yhteydessä suunnittelijaan oikean tason valinnassa
 

Tietosuojaseloste

Kansalaisopiston tietosuojaseloste (pdf)

 

Yhteystiedot

Joensuun seudun kansalaisopisto
Papinkatu 3, 80110 Joensuu
Asiakaspalvelu p. 013 337 5929

Henkilökunnan yhteystiedot löytyvät Joensuun seudun kansalaisopiston verkkosivulta
www.joensuu.fi/kansalaisopisto/yhteystiedot

 

Ajankohtaista

 • 10011

  Testi-ilmoittautuminen

  Opettaja: avoin Opettaja
  Paikka: Verkkoympäristö
  Syyslukukausi: 10.12.2021 - 31.12.2021
  Kevätlukukausi: 1.1.2022 - 31.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 25.6.2019 9.00
  Paikkoja: 500
  kurssilla on tilaa
 • 1123722

  Luento: Yleiskatsaus Espanjan valokuvauksen historiaan#

  Opettaja: Laila Escartín-Sorjonen, FM
  Paikka: Opistotalo, ruokasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 2,00    Syyslukukausi: 29.9.2022 - 29.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 45
  kurssilla on tilaa
 • 1123822

  Luento: Suomalainen saunakulttuuri

  Opettaja: Eero Peltonen
  Paikka: Kahilan talo, opetustila, Kauppakatu 11, 80100 Joensuu
  Tunteja: 2,00    Syyslukukausi: 30.9.2022 - 30.9.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 30
  kurssilla on tilaa
 • 1310122

  Etäkurssi: Sähköiset sotepalvelut tutuksi

  Opettaja: Projektisuunnittelija Nina Rautiainen, Siun sote Meijän digi hanke
  Paikka: Verkkoympäristö, Microsoft Teams
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 5.10.2022 - 2.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 40
  kurssilla on tilaa
 • 17025422

  Puutöitä lapsi ja vanhempi yhdessä B, Hammaslahti

  Kurssimaksu: 41,00 €
  Opettaja: Ari Hyttinen
  Paikka: Pyhäselän lukio, puutyöluokka, Opettajantie 3b, 82200 Hammaslahti
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 3.10.2022 - 31.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 8
  kurssilla on tilaa
 • 17512022

  Turkish cuisine– lapsi ja vanhempi yhdessä

  Kurssimaksu: 50,00 €
  Opettaja: Ceyda Hosgor
  Paikka: Pielisjoen koulu, kotitalouslk. B316, Sirkkalantie 12, 80100 Joensuu
  Tunteja: 9,00    Syyslukukausi: 25.10.2022 - 8.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 7
  kurssilla on tilaa
 • 18018122 Kurssille toivotaan lisää opiskelijoita.

  Lasten taideviikonloppu 7-12v

  Kurssimaksu: 37,00 €
  Opettaja: Pia Sinkkonen
  Paikka: Lehmon puukoulu, yläkerran luokka, Kylmäojantie 6 , 80710 Lehmo
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 1.10.2022 - 2.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 20016522

  Carborundum ja kuivaneula UUTUUS! #

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Kaisa Jussila
  Paikka: Grafiikan paja, opetustila, Jokikatu 8 , 80220 Joensuu
  Tunteja: 8,00    Syyslukukausi: 30.9.2022 - 14.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 20070122

  Kuvataidetta rennosti OPSET

  Kurssimaksu: 64,00 €
  Opettaja: Sanni-Maaria Puustinen
  Paikka: Liperin yhteisötalo, Sepon Ateljee, Opintie 2, 80400 Liperi
  Tunteja: 30,00    Syyslukukausi: 5.10.2022 - 14.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 21010122

  Tiffanyviikonloppu

  Kurssimaksu: 46,00 €
  Opettaja: Pia Renkonen
  Paikka: Opistotalo, lk 006 , Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 18,00    Syyslukukausi: 30.9.2022 - 2.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 21510522

  Taidepaja

  Kurssimaksu: 36,00 €
  Opettaja: Johanna Turunen
  Paikka: Pekkalan kartano, kuvanveisto, Pekkalankatu 7 , 80260 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 8.10.2022 - 9.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 34011222

  Ideasta demoksi-musiikin tallentamisen perusteet

  Kurssimaksu: 31,00 €
  Opettaja: Julius Jämsen
  Paikka: Opistotalo, lk 103, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 8.10.2022 - 9.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 34012122

  Kitaranhuollon peruskurssi

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Petri Havukainen
  Paikka: Opistotalo, lk 006 , Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 5,00    Syyslukukausi: 8.10.2022 - 8.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 40010422

  Päiväkurssi: Tietotekniikkaa edistyneille jatkokurssi OPSET

  Kurssimaksu: 41,00 €
  Opettaja: Tapio Terenius
  Paikka: Opistotalo, lk 103, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 21,00    Syyslukukausi: 24.10.2022 - 5.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 41010522

  Videoeditoinnin kurssi

  Kurssimaksu: 46,00 €
  Opettaja: Jonna Tahvanainen
  Paikka: Opistotalo, lk 211, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 18,00    Syyslukukausi: 3.11.2022 - 8.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 41610222

  Päiväkurssi: iPhone älypuhelin tutuksi OPSET

  Kurssimaksu: 26,00 €
  Opettaja: Tapio Terenius
  Paikka: Opistotalo, lk 103, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 14,00    Syyslukukausi: 17.10.2022 - 5.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 51011922

  Etäkurssi: Suulliset: Helpohkoa englantia keskustellen - Easy Talk!

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Anne-Marita Järviluoto
  Paikka: Verkkoympäristö, Microsoft Teams
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 25.10.2022 - 29.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 25
  kurssilla on tilaa
 • 60012022

  Luova ompelu - vanhasta uutta UUTUUS!

  Kurssimaksu: 45,00 €
  Opettaja: Suvi Ristolainen
  Paikka: Lyseon peruskoulu, D 109 tekstiililk, Koskikatu 10 , 80100 Joensuu
  Tunteja: 18,00    Syyslukukausi: 29.9.2022 - 10.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 60062122

  Mieli tekoja

  Kurssimaksu: 41,00 €
  Opettaja: Piija Silvennoinen
  Paikka: Kunnaspirtti, alaluokka, Kunnaspirtintie 2, 80510 Onttola
  Tunteja: 16,00    Syyslukukausi: 8.10.2022 - 19.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 60062322

  Kahvipussi-punonnan alkeet ja jatko

  Kurssimaksu: 35,00 €
  Opettaja: Tarja Männistö-Laakkonen
  Paikka: Taitola, luokka, Vaskelantie 2, 80110 Kontiolahti
  Tunteja: 14,00    Syyslukukausi: 2.10.2022 - 16.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 60071022

  Matto vieköön! UUTUUS!

  Kurssimaksu: 60,00 €
  Opettaja: Henna Jäntti
  Paikka: Liperin yhteisötalo, Martan kutomo, Opintie 2, 80400 Liperi
  Tunteja: 24,00    Syyslukukausi: 28.9.2022 - 23.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle
 • 60082522

  Omannäköinen tarjotin UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Soili Kurikka-Mononen
  Paikka: Outokummun palvelutalo, opetustila, Louhelankatu 17 , 83500 Outokumpu
  Tunteja: 7,00    Syyslukukausi: 8.10.2022 - 8.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 65012322

  Naisten puukkokurssi

  Kurssimaksu: 61,00 €
  Opettaja: Eveliina Eljos
  Paikka: Lyseon peruskoulu, C 105 puutyölk, Koskikatu 10, 80100 Joensuu
  Tunteja: 20,00    Syyslukukausi: 30.9.2022 - 2.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 70090522

  Tutustu TRE- stressinpoistoliikkeisiin UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Alli Mattila
  Paikka: Polvijärven koulukeskus A-talo, sali, Polvijärventie 6, 83700 Polvijärvi
  Tunteja: 5,66    Syyslukukausi: 15.10.2022 - 15.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 71013122

  Tuotteita yrteistä B

  Kurssimaksu: 27,00 €
  Opettaja: Ulla Saari
  Paikka: Lyseon peruskoulu, B 104 kotitalouslk., Koskikatu 10, 80100 Joensuu
  Tunteja: 9,00    Syyslukukausi: 4.10.2022 - 25.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 71013222

  Vegaanista kauneutta UUTUUS!

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Ulla Saari
  Paikka: Lyseon peruskoulu, B 104 kotitalouslk., Koskikatu 10, 80100 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 28.10.2022 - 29.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 71014522

  Lasten hiusten leikkaaminen UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Sanna-Mari Hakanen
  Paikka: Opistotalo, liikuntasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 4,00    Syyslukukausi: 8.10.2022 - 8.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 72411422

  Burger!

  Kurssimaksu: 37,00 €
  Opettaja: Mika Pajulahti
  Paikka: Pielisjoen koulu, kotitalouslk. B316, Sirkkalantie 12, 80100 Joensuu
  Tunteja: 7,00    Syyslukukausi: 8.10.2022 - 8.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 72911222

  Olutkurssi

  Kurssimaksu: 42,00 €
  Opettaja: Joni Sormunen
  Paikka: Lyseon peruskoulu, B 103 kotitalouslk., Koskikatu 10 , 80100 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Syyslukukausi: 8.10.2022 - 8.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 74513222

  Tähtitiedettä aloittaville

  Kurssimaksu: 60,00 €
  Opettaja: Jani Silvennoinen
  Paikka: Opistotalo, lk 400, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 19,00    Syyslukukausi: 5.10.2022 - 16.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 74562022

  Etäkurssi: Oman koiran kotihieronta ja lihashuolto A

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Heli Kapanen-Lappalainen
  Paikka: Verkkoympäristö, Microsoft Teams
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 6.10.2022 - 10.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 75011122

  Löydä sisustuksesi punainen lanka UUTUUS!

  Kurssimaksu: 36,00 €
  Opettaja: Annu Tajakka
  Paikka: Opistotalo, lk 200, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 31.10.2022 - 21.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 75011222

  Kimchiä ja muita probioottisia säilykkeitä

  Kurssimaksu: 40,00 €
  Opettaja: Jussi Sinkkonen
  Paikka: Lyseon peruskoulu, B 104 kotitalouslk., Koskikatu 10, 80100 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 3.10.2022 - 5.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 82018222

  XXL-allastreeni

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Irene Saarelainen
  Paikka: Rantakylän uimahalli, rata-allas, Pataluodonkatu 2 , 80160 Joensuu
  Tunteja: 5,28    Syyslukukausi: 6.10.2022 - 1.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 5.9.2022 8.00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 83012422

  Lantionpohja kuntoon

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Nina Alakopsa
  Paikka: Nepenmäen koulu, tanssisali, Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 6,65    Syyslukukausi: 14.10.2022 - 18.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 9.9.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 83513022S Tämä kurssi on peruttu

  Kuntotreeni F syksy

  Kurssimaksu: 40,00 €
  Opettaja: Marjo Siintomaa-Toljander
  Paikka: Opistotalo, liikuntasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Syyslukukausi: 29.9.2022 - 8.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 25
  kurssilla on tilaa
 • 84012222S Tämä kurssi on peruttu

  Toiminnallinen treeni B syksy

  Kurssimaksu: 40,00 €
  Opettaja: Riikka Sormunen
  Paikka: Opistotalo, liikuntasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Syyslukukausi: 29.9.2022 - 8.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 25
  kurssilla on tilaa
 • 84512222

  Naisten sähly

  Kurssimaksu: 45,00 €
  Opettaja: Kimmo Hyppönen
  Paikka: Opistotalo, liikuntasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 14,94    Syyslukukausi: 3.10.2022 - 5.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 85515022S

  Miesten kehonhuolto syksy

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Juha Pasanen
  Paikka: Penttilän päiväkoti, sali, Vehkakuja 4 , 80220 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Syyslukukausi: 31.10.2022 - 12.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 13
  kurssilla on tilaa
 • 86515622

  Seniorit: FasciaMethod UUTUUS!

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Jenni Raassina-Asikainen
  Paikka: Vesikko, aerobic-sali, Uimarintie 1 , 80110 Joensuu
  Tunteja: 10,64    Syyslukukausi: 3.10.2022 - 28.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 88012222

  Yinjooga ja äänimaljarentoutus

  Kurssimaksu: 36,00 €
  Opettaja: Minna Kummunmäki
  Paikka: Jukolan päiväkoti, Jukolankatu 1, 80160 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 27.10.2022 - 1.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 20.9.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 88016622

  Muistijooga UUTUUS!

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Maarit Tuomikko
  Paikka: Vesikko, aerobic-sali, Uimarintie 1 , 80110 Joensuu
  Tunteja: 9,96    Syyslukukausi: 28.10.2022 - 9.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 89087022 Huom! Kurssipaikka muuttunut.

  Lavis®

  Kurssimaksu: 32,00 €
  Opettaja: Anu Hartikainen
  Paikka: Kummun koulu, liikuntasali, Koulukatu 6, 83500 Outokumpu
  Tunteja: 10,64    Syyslukukausi: 2.10.2022 - 27.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 89097022

  Lavis®

  Kurssimaksu: 32,00 €
  Opettaja: Anu Hartikainen
  Paikka: Polvijärven vapaa-aikatalo Vapari, lohko 1, Räätälintie 6, 83700 Polvijärvi
  Tunteja: 10,64    Syyslukukausi: 2.10.2022 - 27.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 89567522

  Vanha Tango

  Kurssimaksu: 40,00 €
  Opettaja: Sari Vaakanainen
  Paikka: Lehmon nuorisoseurantalo, Kylmäojantie 2, 80710 Lehmo
  Tunteja: 13,28    Syyslukukausi: 3.10.2022 - 28.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 16.9.2022 9.30
  Paikkoja: 24
  kurssilla on tilaa
 • 89912022

  Liikuntalauantai: Senioripäivä*

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Jenni Raassina-Asikainen
  Paikka: Opistotalo, juhlasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 5,32    Syyslukukausi: 8.10.2022 - 8.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 89912222

  Liikuntalauantai: Temppuja, touhuja ja toiminnallista treeniä

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Mira Kostamo & Tiia Suvela
  Paikka: Opistotalo, liikuntasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 4,64    Syyslukukausi: 1.10.2022 - 1.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 89913022

  Tanssi-improvisaatio

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Katriina Hassinen
  Paikka: Opistotalo, liikuntasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Syyslukukausi: 30.9.2022 - 14.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 89915022

  Lavatanssi tutuksi

  Kurssimaksu: 33,00 €
  Opettaja: Päivi Hämäläinen
  Paikka: Opistotalo, liikuntasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 10,98    Syyslukukausi: 2.10.2022 - 16.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 26
  kurssilla on tilaa
 • 89972022

  Liikuntalauantai: Dance

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Alisa Salo
  Paikka: Ylämyllyn koulu, Paloaukean yksikkö, keltainen sali, Patteristontie 12e, 80400 Ylämylly
  Tunteja: 4,66    Syyslukukausi: 1.10.2022 - 1.10.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 18
  kurssilla on tilaa
 • 95210222

  Keskustellaan kuolemasta – käytännön järjestelyt läheisen kuoltua

  Kurssimaksu: 26,00 €
  Opettaja: Pertti Savelius
  Paikka: Opistotalo, lk 405, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 27.10.2022 - 24.11.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.8.2022 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa