Joensuun seudun kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

TERVETULOA KANSALAISOPISTON KURSSEILLE!

Asiakaspalvelu

Papinkatu 3, 80110 Joensuu
p. 013 337 5929
ma-to klo 9.30-15.00

Asiakaspalvelu suljettu syyslomalla 18.10-24.10.2021.

Kuvataiteen perusopetuksen asiakaspalvelu

Pekkalankatu 7 A, 80260 Joensuu / p. 050 408 7936 / ma-to klo 9.00-15.30, pe 9-14

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään viikko ennen kurssin alkua.
Ilmoittautuminen syksyn kursseille käynnissä jatkuvasti verkossa ja puhelimitse.
Kevään 2022 kursseille ilmoittautuminen: Maanantaina 15.11. klo 9.30 alkaen verkossa ja puhelimitse.

Oppaan jakelu

Painettu opinto-opas on jaettu koteihin Kontiolahdessa, Outokummussa, Liperissä, Polvijärvellä ja Joensuun reuna-alueilla 4.8.-5.8.

Opasta voit lukea myös verkossa PDF-versiosta.

Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen lukuvuodelle 2021-2022

Kuvataiteen perusopetus:  Vapaita oppilaspaikkoja voi tiedustella 2.8. alkaen.
Joensuun  seudun kansalaisopisto tarjoaa 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille  kuvataiteen laajan oppimäärän opintoja Joensuussa, sekä yleisen  oppimäärän opintoja Kontiolahdella, Liperissä, Outokummussa,  Polvijärvellä, Tuupovaarassa, Kiihtelysvaarassa ja Pyhäselässä. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja p. 050 408 7936 / Anne Kankaanpää, ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-14.

Teatteri-, sirkus- ja sanataiteen perusopetus: Vapaita oppilaspaikkoja voit varata verkosta tai puhelimitse 2.8. alkaen.

Joensuun  seudun kansalaisopisto tarjoaa 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille  teatteri- ja sanataiteen yleisen oppimäärän opintoja koko  toiminta-alueellaan, sekä sirkustaiteen yleisen oppimäärän opintoja  Joensuussa. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koronapandemiainfo

Huomioithan nämä poikkeusehdot ilmoittautuessasi:

Etäopetukseen siirtyminen: On mahdollista, että pandemiatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi. Kurssin tiedoissa on maininta "Opetus järjestetään tarvittaessa etänä", mikäli kurssi mahdollisesti siirtyy etäopetukseen. 

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

 • Tulethan oppitunnille vain terveenä.
 • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Opetuspaikoissa on saatavilla käsihuuhdetta.
 • Käytä pääsääntöisesti omia opetusvälineitä. Yhteisten välineiden käyttöä varten opetuspaikoissa on puhdistusvälineitä.
 • Ota liikunnan tunnille oma matto mukaan.
 • Kurssikertoja ei voi käydä korvaamassa toisessa ryhmässä. Vain ilmoittautuneet henkilöt voivat saapua oppitunnille.
 • Noudatamme voimassa olevia kansalaisopistoille kohdennettuja terveysturvallisuusohjeita.


OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN

Testaa ilmoittautumista

Ilmoittautuminen on helppoa! Voit testata verkkoilmoittautumista kurssilla Testi-ilmoittautuminen. Verkkoilmoittautumiseen ei tarvita tunnuksia, omat henkilötiedot riittävät. Todelliselle kurssille ilmoittautuessasi syötäthän tiedot oikein, jotta voimme tiedottaa kurssia koskevista muutoksista.

Kurssien etsiminen

Etsi kurssia kurssin nimellä, numerolla, opettajan nimellä tai opetuspaikan nimellä oikean yläkulman Hae kursseja -hakukentästä.

Huomioithan, että hakusana tulee olla täysin oikein (esim. numero tai kurssin nimi), jotta ohjelma löytää oikean kurssin. Kokeile eri hakusanoja: esim. savityöt -> keramiikka.

Kurssien tasoluokitus

Vertaa kurssin esittelytekstin lopussa olevaa tasoluokkaa (esim. Taso: [1]) tason sanalliseen kuvaukseen. Valitse kurssi siitä tasoluokasta, johon arvioit tietosi ja taitosi sijoittuvan.
Tieto- ja viestintätekniikka
Kielet
Liikunta ja tanssi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua puhelimitse tai verkossa. Jos kurssi on jo käynnissä ja tilaa on, voi sille ilmoittautua myös kesken kauden.

Laskutus

Siirry e-laskuun. Vaihda paperilasku e-laskuksi verkkopankissasi. Ottamalla e-laskun käyttöön saat kaikki Joensuun kaupungin laskut suoraan omaan verkkopankkiisi. Lue lisää tästä.

Lasku postitetaan kurssin alkamisen jälkeen. Jos sinulla on maksamattomia laskuja, et voi ilmoittautua uudelle kurssille.

Opisto ei lähetä muistutusta erikseen kurssin alkamisesta. Otamme yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Erääntyneestä kurssimaksusta seuraa 5 €:n maksumuistutus. Jos kurssilaskua ei maksumuistutuksen eräpäivään mennessä makseta, siirtyy lasku perintään.

Laskun voi maksaa seuraavilla tavoilla Carelicumissa: SmartumPaylla, Ticket Duo -kortilla, Ticket Virike / Mind & Body -kortilla sekä ePassilla. Ota mukaan lasku ja maksuvälineet.

Lisätietoja: Carelicumin palvelut, Koskikatu 5, 80100 Joensuu. P. 013 267 5222. Avoinna ma-ti klo 10-16, ke klo 10-18 ja to-pe klo 10–16.00 ja la–su klo 10–16.

Alennukset

Pyydä alennus aina etukäteen, ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut verkossa, pyydä alennus erikseen puhelimitse asiakaspalvelusta. Verkkoilmoittautumisen pelkkä työtön-rasti ei oikeuta vielä alennukseen. Alennusta ei voi saada enää kurssilaskutuksen jälkeen, pyydä se siis viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Alennuksen saaminen edellyttää todistusta ja yhteydenottoa asiakaspalveluun jokaisen ilmoittautumisen yhteydessä. Yhtä kurssia kohden voi saada vain yhden alennuksen.

Ilmoittautuminen verkossa

Valitse näiltä sivuilta kurssit (kohdasta KURSSIT), joille haluat ilmoittautua. Lisää kurssit ostoskoriin painamalla "Ilmoittaudu". Samalla kerralla voit ilmoittautua useammallekin kursseille. Joillekin kursseille ei voi ilmoittautua netin kautta, vaan ainoastaan puhelimitse: p. 013 337 5929.

Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti: osallistujan nimi ja henkilötunnus, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja mahd. sähköpostiosoite). Alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tarvitaan huoltajan matkapuhelinnumero, henkilötunnus ja muut em. tiedot. Tilastokeskusta varten kysymme koulutustaustan ja työllisyystilanteen.

Täytettyäsi lomakkeen tiedot, lue ja hyväksy ilmoittautumisohjeet ja lähetä ilmoittautumislomake.

Saat sähköpostiin vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ilmoitamme sinulle vapautuvasta paikasta tekstiviestillä. Saat sähköpostivahvistuksessa ilmoittautumisnumeron, jonka avulla voit perua kurssin verkossa.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jos olet oikeutettu alennukseen (kts. alennukset), soita asiakaspalveluun ilmoittautumisen jälkeen. Kurssin alkamispäivään mennessä todistetut alennukset huomioidaan laskussa.

Perumisehdot

Kursseilla on minimiosallistujamäärät. Jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi viikkoa ennen kurssin alkua, kurssi joudutaan perumaan (minimimäärä on opetuspaikasta riippuen 6–9 opiskelijaa). Perumisesta ilmoitetaan aina asiakkaalle tekstiviestillä.

 Etäopetukseen siirtyminen: On mahdollista, että koronatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi.

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

 Maksuton peruminen: Peru kurssi maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin voi perua puhelimitse tai verkossa, jos olet ilmoittautunut verkossa (säilytä vahvistusviestissä saamasi ilmoittautumistunnus).

Käsittelykulu + toteutuneet kurssikerrat: Kurssin voi perua ainoastaan alle 7 päivää ennen kurssia tai kurssin jo alettua lääkärintodistuksella tai työnantajan todistuksella (sairaus tai pysyvä työeste).  Tällöin veloitamme 15 € käsittelykuluja + toteutuneet kurssikerrat.

Koko kurssimaksu: Jos kurssia ei peruta em. ehtojen mukaisesti, on asiakas velvollinen maksamaan koko kurssimaksun. Laskun maksamatta jättäminen ei peru kurssia. Voit perua kurssin puhelimitse asiakaspalveluaikoina tai verkossa saamillasi ilmoittautumistunnuksilla viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Opettajan kautta ei voi perua kurssia. Jos kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti, on maksuton peruminen mahdollista.

Kurssin vaihtaminen: Jos huomaat, ettei ryhmän taso sovi sinulle, voit vaihtaa sen saman aineen eritasoiseen kurssiin. Vaihda kurssi asiakaspalvelussa. Voit olla yhteydessä suunnittelijaan oikean tason valinnassa
 

Tietosuojaseloste

Kansalaisopiston tietosuojaseloste (pdf)

 

Yhteystiedot

Joensuun seudun kansalaisopisto
Papinkatu 3, 80110 Joensuu
Asiakaspalvelu p. 013 337 5929

Henkilökunnan yhteystiedot löytyvät Joensuun seudun kansalaisopiston verkkosivulta
www.joensuu.fi/kansalaisopisto/yhteystiedot

 

Ajankohtaista

 • 10011

  Testi-ilmoittautuminen

  Opettaja: avoin Opettaja
  Paikka: Verkkoympäristö
  Syyslukukausi: 5.8.2019 - 31.12.2021
  Kevätlukukausi: 1.1.2020 - 31.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 25.6.2019 9.00
  Paikkoja: 500
  kurssilla on tilaa
 • 12150021

  Joensuu, luento: Pohjoismainen mytologia ja uskomukset#

  Opettaja: Sanni-Maaria Puustinen
  Paikka: Opistotalo, ruokasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Syyslukukausi: 2.11.2021 - 16.11.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 60
  kurssilla on tilaa
 • 15017421

  SOVELTAVA: Musakaruselli 7–12-v. erityisoppijoille

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Karoliina Lehtinen
  Paikka: Opistotalo, lk 316 musiikki, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Syyslukukausi: 1.11.2021 - 13.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 17015321 Tämä kurssi on peruttu

  Puutöitä lapsi ja vanhempi yhdessä B

  Kurssimaksu: 51,00 €
  Opettaja: Vladimir Rychkov
  Paikka: Nepenmäen koulu, D2313 Puutyö, Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Syyslukukausi: 28.10.2021 - 16.12.2021
  Paikkoja: 8
  kurssilla on tilaa
 • 18010721 Kurssille toivotaan lisää opiskelijoita.

  Lasten taideviikonloppu 7-12v

  Kurssimaksu: 36,00 €
  Opettaja: Pia Sinkkonen
  Paikka: Pekkalan kartano, maalaus 1, Pekkalankatu 7 , 80260 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 6.11.2021 - 7.11.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 20560421

  Lyhytkurssi: Keramiikan joulupaja #

  Kurssimaksu: 48,00 €
  Opettaja: Jaana Tolonen
  Paikka: Kirjasto- ja vapaa-aikatalo, halli, Puutarhatie 5, 81100 Kontiolahti
  Tunteja: 18,00    Syyslukukausi: 30.10.2021 - 20.11.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 21510421 Kurssille toivotaan lisää opiskelijoita.

  Pohjoismaista mytologiaa taiteillen UUTUUS!

  Kurssimaksu: 42,00 €
  Opettaja: Sanni-Maaria Puustinen
  Paikka: Pekkalan kartano, maalaus 1, Pekkalankatu 7 , 80260 Joensuu
  Tunteja: 13,00    Syyslukukausi: 19.11.2021 - 21.11.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 25013821 Kurssille toivotaan lisää opiskelijoita.

  Stand Up!

  Kurssimaksu: 50,00 €
  Opettaja: Janne-Jesse Hyttinen
  Paikka: Opistotalo, lk 401, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 20,00    Syyslukukausi: 6.11.2021 - 14.11.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 25013921 Kurssille toivotaan lisää opiskelijoita.

  Lavarunouden viikonloppu TPO

  Kurssimaksu: 28,00 €
  Opettaja: Tommi Tihtarinen
  Paikka: Kahilan talo, opetustila, Kauppakatu 11, 80100 Joensuu
  Tunteja: 11,00    Syyslukukausi: 20.11.2021 - 21.11.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 25014121

  Fyysisen teatterin viikonloppu TPO

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Tiia-Mari Mäkinen
  Paikka: Kahilan talo, opetustila, Kauppakatu 11, 80100 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 13.11.2021 - 14.11.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 4.10.2021 10.00
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 26010521 Kurssille toivotaan lisää opiskelijoita.

  Esiintyjän aarrearkku - Varmuutta esiintymiseen B

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Tarja Jänis
  Paikka: Opistotalo, lk 401, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 10.11.2021 - 8.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 40710321

  Työnhakijan tietotekniikan perustaidot C

  Opettaja: Juha Pasanen
  Paikka: Opistotalo, lk 211, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 96,00    Syyslukukausi: 15.11.2021 - 17.12.2021
  Tunteja: 24,00    Kevätlukukausi: 3.1.2022 - 11.1.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 1.9.2021 9.30
  Paikkoja: 8
  kurssilla on tilaa
 • 41010521 Opetus järjestetään tarvittaessa etänä

  Lightroom - kuvanmuokkausta ja hallintaa

  Kurssimaksu: 45,00 €
  Opettaja: Tapio Terenius
  Paikka: Opistotalo, lk 211, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 18,00    Syyslukukausi: 2.11.2021 - 7.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 8
  kurssilla on tilaa
 • 54010521 Opetus järjestetään tarvittaessa etänä

  Kreikan kielen aakkoset ja perusfraasit

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Manna Satama
  Paikka: Opistotalo, lk 405, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Syyslukukausi: 26.10.2021 - 11.11.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 60072221

  Makramee UUTUUS

  Kurssimaksu: 45,00 €
  Opettaja: Elina Laine
  Paikka: Ylämyllyn koulu, yläkoulu lk 1084, Laavupolku 2, 80400 Ylämylly
  Tunteja: 15,00    Syyslukukausi: 9.11.2021 - 7.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 61017021 Ilm. vanhemman nimellä.

  Tehdään yhdessä runokortti isälle UUTUUS

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Riitta Leino
  Paikka: Nepenmäen koulu, D3310 Tekstiili, Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Syyslukukausi: 2.11.2021 - 4.11.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 8
  kurssilla on tilaa
 • 61080921 Tämä kurssi on peruttu

  Pienesineitä betonista ja tarinoita kivistä UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Pirjo Kolari
  Paikka: Outokummun palvelutalo, opetustila, Louhelankatu 17 , 83500 Outokumpu
  Syyslukukausi: 30.10.2021 - 13.11.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 70514421

  Akupainantaa arjen vaivoihin jatko

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Merja Tukiainen
  Paikka: Opistotalo, lk 400, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 10.11.2021 - 8.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 71063121

  Letitykset ja nutturat

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Emilia Lammi
  Paikka: Kontiolahden koulu, tekstiililk, Keskuskatu 11, 81100 Kontiolahti
  Tunteja: 10,00    Syyslukukausi: 4.11.2021 - 2.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 8
  kurssilla on tilaa
 • 73512121

  Pihasuunnittelu B UUSI KURSSI

  Kurssimaksu: 64,00 €
  Opettaja: Juha Forsblom
  Paikka: Opistotalo, lk 200, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 5,00    Syyslukukausi: 16.10.2021 - 31.12.2021
  Tunteja: 15,00    Kevätlukukausi: 1.1.2022 - 19.2.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 83012421 Opetus järjestetään tarvittaessa etänä

  Lantionpohja kuntoon B

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Nina Alakopsa
  Paikka: Opistotalo, juhlasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 7,98    Syyslukukausi: 3.11.2021 - 8.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 83595021

  Syketreeni, Ruvaspirtti

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Riitta Karppinen
  Paikka: Ruvaspirtti, Noisniementie 3, 83835 Ruvaslahti
  Tunteja: 7,98    Syyslukukausi: 2.11.2021 - 7.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.10.2021 9.30
  Paikkoja: 8
  kurssilla on tilaa
 • 84015021

  POUND® UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Nina Alakopsa
  Paikka: Opistotalo, juhlasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 7,98    Syyslukukausi: 3.11.2021 - 8.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 86013221 Opetus järjestetään tarvittaessa etänä

  Liikuntaa vastasynnyttäneille B

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Vilma Heino
  Paikka: Vesikko, aerobic-sali, Uimarintie 1 , 80110 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Syyslukukausi: 2.11.2021 - 7.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 87594221

  Pilates flow

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Riitta Karppinen
  Paikka: Polvijärven koulukeskus A-talo, sali, Polvijärventie 6, 83700 Polvijärvi
  Tunteja: 6,65    Syyslukukausi: 29.10.2021 - 26.11.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 8.10.2021 9.30
  Paikkoja: 18
  kurssilla on tilaa
 • 89915621

  Irlantilainen tanssi 2

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Riikka Tolonen
  Paikka: Opistotalo, juhlasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 6,66    Syyslukukausi: 20.11.2021 - 21.11.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 89973021

  Liikuntalauantai: Jooga & Hengitys

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Larissa Potkonen
  Paikka: Ylämyllyn koulu, Paloaukean yksikkö, keltainen sali, Patteristontie 12e, 80400 Ylämylly
  Tunteja: 6,00    Syyslukukausi: 13.11.2021 - 13.11.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 24.9.2021 9.30
  Paikkoja: 18
  kurssilla on tilaa
 • 89993021

  Liikuntalauantai: Kuntotanssi maraton

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Iira Rinne
  Paikka: Polvijärven vapaa-aikatalo, liikuntasali, Räätälintie 6, 83700 Polvijärvi
  Tunteja: 4,32    Syyslukukausi: 20.11.2021 - 20.11.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.8.2021 9.30
  Paikkoja: 19
  kurssilla on tilaa