Joensuun seudun kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

TERVETULOA KANSALAISOPISTON KURSSEILLE!

Asiakaspalvelu

Etäkursseille ja toistaiseksi etään siirtyneisiin ryhmiin voi ilmoittautua normaalisti.
Lähiopetuksen ryhmiin ei toistaiseksi voi ilmoittautua.
Lasten ja nuorten kaikkiin ryhmiin voi ilmoittautua normaalisti.

Papinkatu 3, 80110 Joensuu
p. 013 337 5929
ma-to klo 9.30-15.00

Kuvataiteen perusopetuksen asiakaspalvelu

Pekkalankatu 7 A, 80260 Joensuu / p. 050 408 7936 / ma-to klo 9.00-15.30, pe 9-14

Kesäkausi 2021

Kesän kurssit on julkaistu näillä sivuilla. Voit hakea kesäkursseja hakusanalla "kesä".
Ilmoittautuminen alkaa ke 7.4. klo 9.30 verkossa ja puhelimitse.


Etäopetusinfo

Kurssit siirretty etäopetukseen 7.1.2021

Kaikki kansalaisopiston aikuisten kurssit on siirretty toistaiseksi etäopetukseen 7. tammikuuta alkaen. Mikäli kurssi ei sisällön tai muun syyn vuoksi voi siirtyä etäopetukseen, kurssi perutaan. Lasten ja nuorten kurssit kokoontuvat normaalisti pois lukien ryhmät, joissa vanhempi on mukana.

Jos olet ilmoittautunut lähiopetuksen kurssille, saat lisätietoa kurssisi jatkosta tekstiviestitse lähempänä kurssin alkamisajankohtaa. Tarkistathan, että yhteystietosi ovat ajan tasalla. Kevään lähiopetuksen ryhmiin ei voi toistaiseksi ilmoittautua.

Joensuun kaupungin valmiustyöryhmä kokoontui tiistaina 5.1. sopimaan palvelurajoitusten jatkosta ja lisäsi rajoituksiin linjauksen kansalaisopiston ryhmistä. Torstaina 7.1. sovittiin kansalaisopiston neuvottelukunnassa myös muiden kuntien (Kontiolahti, Liperi, Outokumpu, Polvijärvi) kurssien siirtämisestä etäopetukseen.

Mikäli suositukset ja linjaukset muuttuvat kevätlukukauden aikana, kansalaisopisto pyrkii aloittamaan lähiopetuksen tilanteen niin salliessa.

Uusia etäkursseja tarjolle

Järjestämme uusia etäkursseja, joihin voit osallistua sijainnista riippumatta. Seuraa jatkuvasti päivittyvää etäkurssitarjontaamme näiltä sivuilta tai osoitteessa https://www.joensuu.fi/kansalaisopisto/kevat2021. Voit toivoa etäkurssia tarjontaamme tällä lomakkeella. Toiveita voi esittää myös tulevaan kesäkauteen kesäkurssilomakkeella.

Apua etäopetukseen: Voit kysyä apua etäopetukseen omalta lähikirjastoltasi.

Poikkeusehdot ilmoittautumiseen 

Etäopetukseen siirtyminen: On mahdollista, että koronatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi.

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

Opinto-opas kevät 2021

Voit lukea oppaan sähköistä PDF-versiota


Taiteen perusopetus 2020-2021

Kuvataiteen perusopetus


 • Tiedustele vapaita oppilaspaikkoja
  puhelimitse 050 408 7936 / Pekkalan toimisto
  ma–to klo 9–16, pe klo 9–14

Teatteri-, sirkus- ja sanataiteen perusopetus


 • Vapaat oppilaspaikat
  verkossa ja puhelimitse 050 461 2312 / Suvi Laaninen
  ma–ti 9–15, ke ja pe 9-12

OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN

Testaa ilmoittautumista

Ilmoittautuminen on helppoa! Voit testata verkkoilmoittautumista kurssilla Testi-ilmoittautuminen. Verkkoilmoittautumiseen ei tarvita tunnuksia, omat henkilötiedot riittävät. Todelliselle kurssille ilmoittautuessasi syötäthän tiedot oikein, jotta voimme tiedottaa kurssia koskevista muutoksista.

Kurssien etsiminen

Etsi kurssia kurssin nimellä, numerolla, opettajan nimellä tai opetuspaikan nimellä oikean yläkulman Hae kursseja -hakukentästä.

Huomioithan, että hakusana tulee olla täysin oikein (esim. numero tai kurssin nimi), jotta ohjelma löytää oikean kurssin. Kokeile eri hakusanoja: esim. savityöt -> keramiikka.

Kurssien tasoluokitus

Vertaa kurssin esittelytekstin lopussa olevaa tasoluokkaa (esim. Taso: [1]) tason sanalliseen kuvaukseen. Valitse kurssi siitä tasoluokasta, johon arvioit tietosi ja taitosi sijoittuvan.
Tieto- ja viestintätekniikka
Kielet
Liikunta ja tanssi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua puhelimitse tai verkossa. Jos kurssi on jo käynnissä ja tilaa on, voi sille ilmoittautua myös kesken kauden.

Laskutus

Siirry e-laskuun. Vaihda paperilasku e-laskuksi verkkopankissasi. Ottamalla e-laskun käyttöön saat kaikki Joensuun kaupungin laskut suoraan omaan verkkopankkiisi. Lue lisää tästä.

Lasku postitetaan kurssin alkamisen jälkeen. Jos sinulla on maksamattomia laskuja, et voi ilmoittautua uudelle kurssille.

Opisto ei lähetä muistutusta erikseen kurssin alkamisesta. Otamme yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

Erääntyneestä kurssimaksusta seuraa 5 €:n maksumuistutus. Jos kurssilaskua ei maksumuistutuksen eräpäivään mennessä makseta, siirtyy lasku perintään.

Laskun voi maksaa seuraavilla tavoilla Carelicumissa: Smartum Visa-kortti, Ticket Duo -kortti, Ticket Virike / Mind & Body -kortti sekä E-Passi Sportti & Kulttuuri. Ota mukaan lasku ja maksuvälineet.

Lisätietoja: Carelicumin palvelut, Koskikatu 5, 80100 Joensuu. P. 013 267 5222. Avoinna ma-ti klo 10-16, ke klo 10-18 ja to-pe klo 10–16.00 ja la–su klo 10–16.

Alennukset

Pyydä alennus aina etukäteen, ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut verkossa, pyydä alennus erikseen puhelimitse asiakaspalvelusta. Verkkoilmoittautumisen pelkkä työtön-rasti ei oikeuta vielä alennukseen. Alennusta ei voi saada enää kurssilaskutuksen jälkeen, pyydä se siis viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Alennuksen saaminen edellyttää todistusta ja yhteydenottoa asiakaspalveluun jokaisen ilmoittautumisen yhteydessä. Yhtä kurssia kohden voi saada vain yhden alennuksen.

Ilmoittautuminen verkossa

Valitse näiltä sivuilta kurssit (kohdasta KURSSIT), joille haluat ilmoittautua. Lisää kurssit ostoskoriin painamalla "Ilmoittaudu". Samalla kerralla voit ilmoittautua useammallekin kursseille. Joillekin kursseille ei voi ilmoittautua netin kautta, vaan ainoastaan puhelimitse: p. 013 337 5929.

Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti: osallistujan nimi ja henkilötunnus, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja mahd. sähköpostiosoite). Alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tarvitaan huoltajan matkapuhelinnumero, henkilötunnus ja muut em. tiedot. Tilastokeskusta varten kysymme koulutustaustan ja työllisyystilanteen.

Täytettyäsi lomakkeen tiedot, lue ja hyväksy ilmoittautumisohjeet ja lähetä ilmoittautumislomake.

Saat sähköpostiin vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ilmoitamme sinulle vapautuvasta paikasta tekstiviestillä. Saat sähköpostivahvistuksessa ilmoittautumisnumeron, jonka avulla voit perua kurssin verkossa.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jos olet oikeutettu alennukseen (kts. alennukset), soita asiakaspalveluun ilmoittautumisen jälkeen. Kurssin alkamispäivään mennessä todistetut alennukset huomioidaan laskussa.

Perumisehdot

Kursseilla on minimiosallistujamäärät. Jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi viikkoa ennen kurssin alkua, kurssi joudutaan perumaan (minimimäärä on opetuspaikasta riippuen 6–9 opiskelijaa). Perumisesta ilmoitetaan aina asiakkaalle tekstiviestillä.

 Etäopetukseen siirtyminen: On mahdollista, että koronatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi.

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

 Maksuton peruminen: Peru kurssi maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin voi perua puhelimitse tai verkossa, jos olet ilmoittautunut verkossa (säilytä vahvistusviestissä saamasi ilmoittautumistunnus).

Huomioithan, ettei sairastuminen ole syy perua koko kurssia maksutta. Pysyvän sairauden vuoksi kurssin kurssin maksuton peruminen on mahdollista lääkärin todistuksella.

Käsittelykulu + toteutuneet kurssikerrat: Kurssin voi perua ainoastaan alle 7 päivää ennen kurssia tai kurssin jo alettua lääkärintodistuksella tai työnantajan todistuksella (sairaus tai pysyvä työeste).  Tällöin veloitamme 15 € käsittelykuluja + toteutuneet kurssikerrat.

Koko kurssimaksu: Jos kurssia ei peruta em. ehtojen mukaisesti, on asiakas velvollinen maksamaan koko kurssimaksun. Laskun maksamatta jättäminen ei peru kurssia. Voit perua kurssin puhelimitse asiakaspalveluaikoina tai verkossa saamillasi ilmoittautumistunnuksilla viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Opettajan kautta ei voi perua kurssia. Jos kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti, on maksuton peruminen mahdollista.

Kurssin vaihtaminen: Jos huomaat, ettei ryhmän taso sovi sinulle, voit vaihtaa sen saman aineen eritasoiseen kurssiin. Vaihda kurssi asiakaspalvelussa. Voit olla yhteydessä suunnittelijaan oikean tason valinnassa
 

Tietosuojaseloste

Kansalaisopiston tietosuojaseloste (pdf)

 


Yhteystiedot

Joensuun seudun kansalaisopisto
Papinkatu 3, 80110 Joensuu
Asiakaspalvelu p. 013 337 5929

Henkilökunnan yhteystiedot löytyvät Joensuun seudun kansalaisopiston verkkosivulta
www.joensuu.fi/kansalaisopisto/yhteystiedot

 

Ajankohtaista

 • 10011

  Testi-ilmoittautuminen

  Opettaja: avoin Opettaja
  Paikka: Verkkoympäristö
  Syyslukukausi: 5.8.2019 - 31.12.2021
  Kevätlukukausi: 1.1.2020 - 31.12.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 25.6.2019 9.00
  Paikkoja: 500
  kurssilla on tilaa
 • 0011001121 Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

  Verkkoluento: Retkeile lähireiteillä

  Opettaja: Sari Jormanainen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Kevätlukukausi: 20.4.2021 - 20.4.2021
  Paikkoja: 300
  kurssilla on tilaa
 • 0011001421 Maksuton, ei ennakkoilmoittautumista.

  Verkkoluento: Vinkit kotona varautumiseen- 72h kotivaraa

  Opettaja: Maarit Sallinen-Uusoksa
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 1,00    Kevätlukukausi: 22.4.2021 - 22.4.2021
  Paikkoja: 300
  kurssilla on tilaa
 • 11010821

  KESÄ: Herlokki Solmusen mysteeriklubi - monitaiteinen työpaja 7–12-V. A

  Kurssimaksu: 66,00 €
  Opettaja: Riitta Pirttisalo-Pirinen
  Paikka: Pakkahuone, opetustila, Rantakatu 2 B , 80100 Joensuu
  Tunteja: 20,00    Kevätlukukausi: 7.6.2021 - 11.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 12.2.2021 12.00
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 15010321

  KESÄ: MusaMuksut 4–5-v.

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Tanja Matilainen
  Paikka: Nepenmäen koulu, D2422 Musiikki, Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 5,00    Kevätlukukausi: 6.5.2021 - 10.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 15010621

  KESÄ: SOVELTAVA: Musakaruselli 2–6-v.

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Karoliina Lehtinen
  Paikka: Opistotalo, liikuntasali, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 3,00    Kevätlukukausi: 19.6.2021 - 19.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 16010321

  KESÄ: Liikkari 7–9-v.

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Juuli Aholainen
  Paikka: Nepenmäen koulu, Tanssisali, Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 6,00    Kevätlukukausi: 6.5.2021 - 17.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 16010921

  KESÄ: Tenavatanssi 4–6-v. B

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Iira Rinne
  Paikka: Opistotalo, lk 401, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 7,00    Kevätlukukausi: 4.5.2021 - 15.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 17513021

  KESÄ: Koululaisten kanssa keittiössä

  Kurssimaksu: 46,00 €
  Opettaja: Sonja Leinonen
  Paikka: Nepenmäen koulu, D3308 kotitalouslk., Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 5.5.2021 - 26.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 18010821

  KESÄ: Lasten keramiikkaa 8-12 vuotiaille

  Kurssimaksu: 27,00 €
  Opettaja: Riikka-Liisa Eskelinen
  Paikka: Pekkalankatu 7A 80260 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 4.5.2021 - 25.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 21510921

  KESÄ: Etäkurssi:Unisieppari

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Parikka Katri
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 6,00    Kevätlukukausi: 26.5.2021 - 27.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 21511021

  KESÄ: Etäkurssi:Sukellus luovuuteen, intuitiivista maalamista ja piirtämistä

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Parikka Katri
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 8,00    Kevätlukukausi: 11.5.2021 - 22.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 26010321

  KESÄ: Etäkurssi: Pikakurssi kesäpuhujaksi UUTUUS!

  Kurssimaksu: 26,00 €
  Opettaja: Tuire Hindikka
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 10,64    Kevätlukukausi: 29.4.2021 - 27.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 28513421

  KESÄ: Etäkurssi: Pohjois-Karjalan luonto ja kirjoittaminen UUTUUS!

  Kurssimaksu: 26,00 €
  Opettaja: Lea Tajakka
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 10,64    Kevätlukukausi: 3.5.2021 - 14.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 28515621

  KESÄ: Etäkurssi: Draamakirjoittamisen kesäseikkailu TPO UUTUUS!

  Kurssimaksu: 37,00 €
  Opettaja: Pirkko Kurikka
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 15,00    Kevätlukukausi: 11.6.2021 - 13.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 28580321

  KESÄ: Etäkurssi: Runokanava UUTUUS!

  Kurssimaksu: 26,00 €
  Opettaja: Lea Tajakka
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 10,64    Kevätlukukausi: 6.5.2021 - 17.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 31060821

  KESÄ: Etäkurssi: Laulunopetus karaokelaulajille

  Kurssimaksu: 29,00 €
  Opettaja: Anne Härkönen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 8.5.2021 - 12.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 40710321

  Työnhakijan tietotekniikan perustaidot F

  Opettaja: Maija Räsänen
  Paikka: Opistotalo, lk 211, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 120,00    Kevätlukukausi: 17.5.2021 - 28.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 1.4.2021 8.20
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 50011021 Uusi kurssi!

  KESÄ etäkurssi: suomea 1.2

  Kurssimaksu: 72,00 €
  Opettaja: Maria Rämönen-Suvorova
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 32,00    Kevätlukukausi: 3.5.2021 - 23.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.1.2021 9.00
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 51013721 Uusi kurssi!

  KESÄ: Etäkurssi: Helppoa englannin keskustelua

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Marina Sallinen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 10,00    Kevätlukukausi: 4.5.2021 - 1.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 52513821 Uusi kurssi!

  KESÄ: Etäkurssi: Helppoa venäjän keskustelua

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Marina Sallinen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 10,00    Kevätlukukausi: 5.5.2021 - 2.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 52598821

  KESÄ: Etäkurssi: Venäjä Kafe Piter 1:4 jatko

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Anne Siippainen-Miljuhin
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 9,98    Kevätlukukausi: 27.4.2021 - 8.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 13.4.2021 9.00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 53011821 Uusi kurssi!

  Etäkurssi:¿Hablamos en español? Puhuttaisko espanjaa?

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Isabel Munoz
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 6,65    Kevätlukukausi: 28.4.2021 - 2.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.1.2021 9.00
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 53013221 Uusi kurssi!

  Etäkurssi:¡ Mucho más que palabras! Espanjan keskustelukurssi

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Isabel Munoz
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 6,65    Kevätlukukausi: 28.4.2021 - 2.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.1.2021 9.00
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 53020321 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Espanjan ja lattarimusiikin kesäpiristys

  Kurssimaksu: 37,00 €
  Opettaja: Oana Corduneanu
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 14,00    Kevätlukukausi: 19.4.2021 - 31.5.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.1.2021 9.00
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 74564221

  KESÄ: Etäkurssi: Oman koiran kotihieronta ja lihashuolto

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Heli Kapanen-Lappalainen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 10,00    Kevätlukukausi: 4.5.2021 - 1.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 83065621

  KESÄ: Etäkurssi: Niska-selkä

  Kurssimaksu: 28,00 €
  Opettaja: Tiina Dahl
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 9,31    Kevätlukukausi: 5.5.2021 - 16.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 83096821

  KESÄ: Etäkurssi: LIIT

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Hanna Halonen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 9,96    Kevätlukukausi: 6.5.2021 - 17.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 18
  kurssilla on tilaa
 • 83510621

  KESÄ: Etäkurssi: Fitball

  Kurssimaksu: 28,00 €
  Opettaja: Marjo Siintomaa-Toljander
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 9,31    Kevätlukukausi: 3.5.2021 - 14.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 83561021

  KESÄ: Etäkurssi: Kahvakuula

  Kurssimaksu: 28,00 €
  Opettaja: Tiina Dahl
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 9,31    Kevätlukukausi: 5.5.2021 - 16.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 83597821

  KESÄ: Etäkurssi: Kuntotreeni

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Hanna Halonen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 7,98    Kevätlukukausi: 6.5.2021 - 17.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 18
  kurssilla on tilaa
 • 86574021

  KESÄ: Etäkurssi: Senioritreeni

  Kurssimaksu: 26,00 €
  Opettaja: Jenni Raassina-Asikainen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 9,31    Kevätlukukausi: 10.5.2021 - 21.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 87010921

  KESÄ: Etäkurssi: FasciaMethod

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Marjo Siintomaa-Toljander
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 7,98    Kevätlukukausi: 10.5.2021 - 14.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 88010221

  KESÄ: Etäkurssi: Jooga

  Kurssimaksu: 34,00 €
  Opettaja: Kirsikka Leino
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 11,62    Kevätlukukausi: 5.5.2021 - 16.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 18
  kurssilla on tilaa
 • 88010421 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Astangajooga alkeet

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: Elina Kapanen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 9,96    Kevätlukukausi: 29.4.2021 - 10.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.2.2021 9.30
  Paikkoja: 19
  kurssilla on tilaa
 • 88060621 Kurssin sisältöön tullut muutos

  KESÄ: Etäkurssi: Hathajooga #

  Kurssimaksu: 36,00 €
  Opettaja: Maarit Tuomikko
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 4.5.2021 - 9.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 88086321

  KESÄ: Etäkurssi: Joogarentoutus

  Kurssimaksu: 28,00 €
  Opettaja: Kirsikka Leino
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 9,31    Kevätlukukausi: 5.5.2021 - 16.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 18
  kurssilla on tilaa
 • 89010321

  KESÄ: Etäkurssi: Summerjam

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Iira Rinne
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 7,00    Kevätlukukausi: 4.5.2021 - 15.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 89510721

  KESÄ: Etäkurssi: Solo Lavatanssi

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Päivi Hämäläinen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 7,98    Kevätlukukausi: 6.5.2021 - 17.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 89584821

  KESÄ: Etäkurssi: Solo Latin

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Päivi Hämäläinen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 7,98    Kevätlukukausi: 6.5.2021 - 17.6.2021
  Ilmoittautuminen alkaa: 7.4.2021 9.30
  Paikkoja: 21
  kurssilla on tilaa