Joensuun seudun kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

TERVETULOA KANSALAISOPISTON KURSSEILLE!

Kansalaisopiston aikuisten ryhmät alkavat etäopetuksessa 17.1. - Lähiopetukseen pyritään palaamaan (tiedote 14.1.2022)

Pohjois-Karjalan heikentynyt koronatilanne rajoittaa kansalaisopiston lähiopetuskurssien käynnistymistä. SiunSoten, Joensuun kaupungin valmiusjohtoryhmän sekä Itä-Suomen aluehallintoviraston linjausten mukaan kansalaisopiston palvelut voivat toimia seuraavasti:

 1. Lasten ja nuorten kurssit, vanhempi-lapsiryhmät, yksilöopetus, sekä maahanmuuttajien UMAKO-kurssit toimivat normaalisti lähiopetuksessa noudattaen terveysturvallisuusohjeita 17.1.2022 alkaen.
 2. Aikuisten lähiopetuskurssit alkavat etäopetuksena 17.1.2022 niiden kurssien osalta, joissa etäopetus on mahdollista.
 • Niiden kurssien aloitusta, joihin etäopetus ei sovi, siirretään toistaiseksi viikolle 5.
 • Tiedotamme ilmoittautuneita kurssikohtaisesta muutoksesta tekstiviestitse.
 • Lähiopetuksesta etään siirtynyt kurssi on mahdollista perua to 20.1. klo 15.00 mennessä puhelimitse 013 337 5929 ma–to klo 9.30–15.00 tai sähköpostitse kansalaisopisto@joensuu.fi klo 23.59 mennessä.
 • Torstain 20.1. jälkeen normaalit perumisehdot astuvat voimaan.
 • Uusia etäkursseja perustetaan joustavasti. Etäopetuskursseille on mahdollista ilmoittautua jatkuvasti: www.opistopalvelut.fi/joensuu Voit myös toivoa uusia etäkursseja: Toivo etäkurssia.
 • Pyrkimys on palata lähiopetukseen heti kun se on mahdollista. Seuraamme ja noudatamme uusimpia linjauksia, ja tiedotamme asiakkaitamme muutoksista välittömästi.

Pahoittelemme muutosta!


Asiakaspalvelu

Papinkatu 3, 80110 Joensuu
p. 013 337 5929
ma-to klo 9.30-15.00

kansalaisopisto@joensuu.fi

Kuvataiteen perusopetuksen asiakaspalvelu

Pekkalankatu 7 A, 80260 Joensuu / p. 050 408 7936 / ma-to klo 9.00-15.30, pe 9-14

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään viikko ennen kurssin alkua. Ilmoittautuminen syksyn kursseille käynnissä jatkuvasti verkossa ja puhelimitse.

Kevään 2022 kursseille ilmoittautuminen on jatkuvasti käynnissä verkossa ja puhelimitse.

Oppaan jakelu

Kevään painettu opinto-opas on jaettu koteihin 29.-30.12. Kontiolahdessa, Outokummussa, Liperissä, Polvijärvellä ja Joensuun reuna-alueilla. Joensuun kantakaupungissa opas on jaettu jakelupisteisiin ja on noudettavissa 27.1. saakka. Jakelupisteet ovat: Kirjastot, Opistotalo, Kauppakeskus Iso Myy, Prisma Voimatie, K-Citymarket Pilkko, K-market Aittaranta, S-market Noljakka, S-market Siilainen, S-market Jukolanportti, S-market Rantakylä, S-market Utra, S-market Karsikko, S-market Vehkalahti, S-market Niinivaara ja Sokos Rantakatu.

Opasta voit lukea myös verkossa PDF-versiosta.

Ilmoittautuminen taiteen perusopetukseen lukuvuodelle 2021-2022

Kuvataiteen perusopetus:  
Joensuun  seudun kansalaisopisto tarjoaa 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille  kuvataiteen laajan oppimäärän opintoja Joensuussa, sekä yleisen  oppimäärän opintoja Kontiolahdella, Liperissä, Outokummussa,  Polvijärvellä, Tuupovaarassa, Kiihtelysvaarassa ja Pyhäselässä. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vapaita opiskelupaikkoja voi tiedustella p. 050 408 7936 / Anne Kankaanpää, ma-to klo 9-16 ja pe klo 9-14.

Teatteri-, sirkus- ja sanataiteen perusopetus: 

Joensuun  seudun kansalaisopisto tarjoaa 4–20-vuotiaille lapsille ja nuorille  teatteri- ja sanataiteen yleisen oppimäärän opintoja koko  toiminta-alueellaan, sekä sirkustaiteen yleisen oppimäärän opintoja  Joensuussa. Oppilaat otetaan ryhmiin ilmoittautumisjärjestyksessä.

Koronainfo

Huomioithan nämä poikkeusehdot ilmoittautuessasi:

Etäopetukseen siirtyminen: On mahdollista, että pandemiatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi. 

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

✓ Kasvomaskisuositus kaikille 12 vuotta täyttäneille.
✓ Tule kokoontumiskerralle vain terveenä.
✓ Pidä riittävä turvaväli toisiin osallistujiin.
✓ Käytä pääsääntöisesti omia opetusvälineitä.
✓ Puhdista yhteiset opetusvälineet opetuskerran jälkeen. Opetuspaikoissa on saatavilla puhdistusvälineitä.
✓ Ota liikunnan kurssille oma matto mukaan.
✓ Kurssikertoja ei voi käydä korvaamassa toisessa ryhmässä. Vain ilmoittautuneet henkilöt voivat saapua tunnille.
✓ Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Opetuspaikoissa on saatavilla käsidesiä ja/tai käsienpesumahdollisuus.


OHJEET ILMOITTAUTUMISEEN

Testaa ilmoittautumista

Ilmoittautuminen on helppoa! Voit testata verkkoilmoittautumista kurssilla Testi-ilmoittautuminen. Verkkoilmoittautumiseen ei tarvita tunnuksia, omat henkilötiedot riittävät. Todelliselle kurssille ilmoittautuessasi syötäthän tiedot oikein, jotta voimme tiedottaa kurssia koskevista muutoksista.

Kurssien etsiminen

Etsi kurssia kurssin nimellä, numerolla, opettajan nimellä tai opetuspaikan nimellä oikean yläkulman Hae kursseja -hakukentästä.

Huomioithan, että hakusana tulee olla täysin oikein (esim. numero tai kurssin nimi), jotta ohjelma löytää oikean kurssin. Kokeile eri hakusanoja: esim. savityöt -> keramiikka.

Kurssien tasoluokitus

Vertaa kurssin esittelytekstin lopussa olevaa tasoluokkaa (esim. Taso: [1]) tason sanalliseen kuvaukseen. Valitse kurssi siitä tasoluokasta, johon arvioit tietosi ja taitosi sijoittuvan.
Tieto- ja viestintätekniikka
Kielet
Liikunta ja tanssi

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua puhelimitse tai verkossa. Jos kurssi on jo käynnissä ja tilaa on, voi sille ilmoittautua myös kesken kauden. Opisto ei lähetä muistutusta erikseen kurssin alkamisesta. Otamme  yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan  varasijalta.

Laskutus

Siirry e-laskuun. Vaihda paperilasku e-laskuksi verkkopankissasi. Ottamalla e-laskun käyttöön saat kaikki Joensuun kaupungin laskut suoraan omaan verkkopankkiisi. Lue lisää tästä.

Lasku postitetaan kurssin alkamisen jälkeen. Jos sinulla on maksamattomia laskuja, et voi ilmoittautua uudelle kurssille.

Erääntyneestä kurssimaksusta seuraa 5 €:n maksumuistutus. Jos kurssilaskua ei maksumuistutuksen eräpäivään mennessä makseta, siirtyy lasku perintään.

Laskun voi maksaa seuraavilla tavoilla Carelicumissa: SmartumPaylla, Ticket Duo -kortilla, Ticket Virike / Mind & Body -kortilla sekä ePassilla. Ota mukaan lasku ja maksuvälineet.

Lisätietoja: Carelicumin palvelut, Koskikatu 5, 80100 Joensuu. P. 013 267 5222. Avoinna ma-ti klo 10-16, ke klo 10-18 ja to-pe klo 10–16.00 ja la–su klo 10–16.

Alennukset

Pyydä alennus aina etukäteen, ilmoittautumisen yhteydessä. Jos ilmoittaudut verkossa, pyydä alennus erikseen puhelimitse asiakaspalvelusta. Verkkoilmoittautumisen pelkkä työtön-rasti ei oikeuta vielä alennukseen. Alennusta ei voi saada enää kurssilaskutuksen jälkeen, pyydä se siis viimeistään viikkoa ennen kurssin alkamista. Alennuksen saaminen edellyttää todistusta ja yhteydenottoa asiakaspalveluun jokaisen ilmoittautumisen yhteydessä. Yhtä kurssia kohden voi saada vain yhden alennuksen.

Ilmoittautuminen verkossa

Valitse näiltä sivuilta kurssit (kohdasta KURSSIT), joille haluat ilmoittautua. Lisää kurssit ostoskoriin painamalla "Ilmoittaudu". Samalla kerralla voit ilmoittautua useammallekin kursseille. Joillekin kursseille ei voi ilmoittautua netin kautta, vaan ainoastaan puhelimitse: p. 013 337 5929.

Täytä henkilötietolomakkeen kaikki kohdat huolellisesti: osallistujan nimi ja henkilötunnus, yhteystiedot (osoite, puhelinnumero ja mahd. sähköpostiosoite). Alle 18-vuotiaan ilmoittautumiseen tarvitaan huoltajan matkapuhelinnumero, henkilötunnus ja muut em. tiedot. Tilastokeskusta varten kysymme koulutustaustan ja työllisyystilanteen.

Täytettyäsi lomakkeen tiedot, lue ja hyväksy ilmoittautumisohjeet ja lähetä ilmoittautumislomake.

Saat sähköpostiin vahvistuksen onnistuneesta ilmoittautumisesta. Jos kurssi on jo täynnä, voit saada varapaikan. Ilmoitamme sinulle vapautuvasta paikasta tekstiviestillä. Saat sähköpostivahvistuksessa ilmoittautumisnumeron, jonka avulla voit perua kurssin verkossa.

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Jos olet oikeutettu alennukseen (kts. alennukset), soita asiakaspalveluun ilmoittautumisen jälkeen. Kurssin alkamispäivään mennessä todistetut alennukset huomioidaan laskussa.

Perumisehdot

Kursseilla on minimiosallistujamäärät. Jos ilmoittautuneita ei ole riittävästi viikkoa ennen kurssin alkua, kurssi joudutaan perumaan (minimimäärä on opetuspaikasta riippuen 6–9 opiskelijaa). Perumisesta ilmoitetaan aina asiakkaalle tekstiviestillä.

 Etäopetukseen siirtyminen: On mahdollista, että koronatilanteen vuoksi opetus siirretään kesken kauden lähiopetuksesta etäopetukseen. Mikäli kurssi siirtyy etäopetukseen, ei se oikeuta maksuttomaan kurssin perumiseen. Huomioithan tämän ilmoittautuessasi.

Koronaan sairastuminen tai muu sairaus: Jos osallistuja itse sairastuu koronavirustautiin, se ei oikeuta kurssin maksuttomaan perumiseen muuten kuin lääkärin todistuksella sairauden pitkäkestoisuudesta. Sairastapauksissa noudatetaan terveysviranomaisten ohjeita mm. karanteenin suhteen.

 Maksuton peruminen: Peru kurssi maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Kurssin voi perua puhelimitse tai verkossa, jos olet ilmoittautunut verkossa (säilytä vahvistusviestissä saamasi ilmoittautumistunnus).

Käsittelykulu + toteutuneet kurssikerrat: Kurssin voi perua ainoastaan alle 7 päivää ennen kurssia tai kurssin jo alettua lääkärintodistuksella tai työnantajan todistuksella (sairaus tai pysyvä työeste).  Tällöin veloitamme 15 € käsittelykuluja + toteutuneet kurssikerrat.

Koko kurssimaksu: Jos kurssia ei peruta em. ehtojen mukaisesti, on asiakas velvollinen maksamaan koko kurssimaksun. Laskun maksamatta jättäminen ei peru kurssia. Voit perua kurssin puhelimitse asiakaspalveluaikoina tai verkossa saamillasi ilmoittautumistunnuksilla viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkua. Opettajan kautta ei voi perua kurssia. Jos kurssipaikka tai ajankohta muuttuu oleellisesti, on maksuton peruminen mahdollista.

Kurssin vaihtaminen: Jos huomaat, ettei ryhmän taso sovi sinulle, voit vaihtaa sen saman aineen eritasoiseen kurssiin. Vaihda kurssi asiakaspalvelussa. Voit olla yhteydessä suunnittelijaan oikean tason valinnassa
 

Tietosuojaseloste

Kansalaisopiston tietosuojaseloste (pdf)

 

Yhteystiedot

Joensuun seudun kansalaisopisto
Papinkatu 3, 80110 Joensuu
Asiakaspalvelu p. 013 337 5929

Henkilökunnan yhteystiedot löytyvät Joensuun seudun kansalaisopiston verkkosivulta
www.joensuu.fi/kansalaisopisto/yhteystiedot

 

Ajankohtaista

 • 10011

  Testi-ilmoittautuminen

  Opettaja: avoin Opettaja
  Paikka: Verkkoympäristö
  Syyslukukausi: 10.12.2021 - 31.12.2021
  Kevätlukukausi: 1.1.2022 - 31.12.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 25.6.2019 9.00
  Paikkoja: 500
  kurssilla on tilaa
 • 1120922

  Etäluento: Yleiskatsaus espanjalaiseen taidehistoriaan 3 #

  Opettaja: Laila Escartín-Sorjonen, FM
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 2,00    Kevätlukukausi: 1.2.2022 - 1.2.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 45
  kurssilla on tilaa
 • 16016122

  Tenavatanssi 4–6-v. C

  Kurssimaksu: 36,00 €
  Opettaja: Sonja Vänskä
  Paikka: Nepenmäen koulu, tanssisali, Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 13,00    Kevätlukukausi: 18.1.2022 - 19.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 17513622

  Kiinalaiset herkut – lapsi ja vanhempi yhdessä

  Kurssimaksu: 50,00 €
  Opettaja: Helen Chan
  Paikka: Pielisjoen koulu, kotitalouslk. B316, Sirkkalantie 12, 80100 Joensuu
  Tunteja: 9,00    Kevätlukukausi: 8.2.2022 - 22.2.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 7
  kurssilla on tilaa
 • 18010422

  Ensimmäinen pelini - ideasta demoksi B UUTUUS!

  Kurssimaksu: 26,00 €
  Opettaja: Julius Jämsen
  Paikka: Opistotalo, lk 103, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 17.3.2022 - 28.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 18070322

  Luova seikkailu - lapsi-vanhempi UUTUUS!

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: eri opettajia Useita
  Paikka: Ylämyllyn koulu, yläkoulu lk 1111, Laavupolku 2, 80400 Ylämylly
  Tunteja: 11,97    Kevätlukukausi: 29.1.2022 - 2.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 18080322

  Luova seikkailu - lapsi-vanhempi UUTUUS!

  Kurssimaksu: 30,00 €
  Opettaja: eri opettajia Useita
  Paikka: Kummun koulu, liikuntasali, Koulukatu 6, 83500 Outokumpu
  Tunteja: 11,97    Kevätlukukausi: 29.1.2022 - 2.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 21510522

  Bullet journal, elämän hallintaa taiteen keinoin UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Annika Ryhänen
  Paikka: Pekkalan kartano, maalaus 5, Pekkalankatu 7, 80260 Joensuu
  Tunteja: 9,00    Kevätlukukausi: 18.2.2022 - 4.3.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 25011222 Opetus järjestetään toistaiseksi etänä.

  Draaman taivas TPO

  Kurssimaksu: 71,00 €
  Opettaja: Pirkko Kurikka
  Paikka: Opistotalo, lk 214, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 30,00    Kevätlukukausi: 28.1.2022 - 20.5.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 28510922 Opetus järjestetään toistaiseksi etänä.

  Jännän äärellä - kirjoituskurssi

  Kurssimaksu: 60,00 €
  Opettaja: Tuomas Lius
  Paikka: Opistotalo, lk 4110, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 24,00    Kevätlukukausi: 27.1.2022 - 12.5.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 53010222

  Etäkurssi: Espanja 1.1 Aivan alusta

  Kurssimaksu: 60,00 €
  Opettaja: Laila Escartin-Sorjonen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 24,00    Kevätlukukausi: 19.1.2022 - 13.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 60061322K Opetus järjestetään toistaiseksi etänä.

  Kankaankudonta Lehmo

  Kurssimaksu: 79,00 €
  Opettaja: Anne Soininen
  Paikka: Lehmon puukoulu, ent. teksiililk, Kylmäojantie 6, 80710 Lehmo
  Tunteja: 33,00    Kevätlukukausi: 17.1.2022 - 4.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 61010022

  Keväiset risutyöt

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Mirja Parviainen
  Paikka: Lyseon peruskoulu, D 111 kuvataidelk, Koskikatu 10, 80100 Joensuu
  Tunteja: 9,00    Kevätlukukausi: 18.2.2022 - 19.2.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 61010222

  Taianomaiset Mandalat UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Olga Puustinen
  Paikka: Lyseon peruskoulu, D 111 kuvataidelk, Koskikatu 10, 80100 Joensuu
  Tunteja: 8,00    Kevätlukukausi: 16.3.2022 - 6.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 65016522

  Hopealevytyöt B

  Kurssimaksu: 50,00 €
  Opettaja: Anne Tikkanen
  Paikka: Nepenmäen koulu, D2317 Metallityö, Kärpänkatu 7, 80230 Joensuu
  Tunteja: 20,00    Kevätlukukausi: 11.2.2022 - 13.2.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 70011722

  Etäkurssi: Kehotietoisuutta ja liikkuvuutta Feldenkrais® -menetelmällä UUTUUS!

  Kurssimaksu: 50,00 €
  Opettaja: Iina Kautiainen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 19,92    Kevätlukukausi: 13.1.2022 - 28.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 70063322

  Ota päivä itsellesi UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Eveliina Sivonen
  Paikka: Lehmon koulu, terapiasali, Kylmäojantie 6, 80710 Lehmo
  Tunteja: 6,00    Kevätlukukausi: 12.2.2022 - 12.2.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 70563522

  Etäkurssi: Kotihieronta UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Juha Pasanen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 7,98    Kevätlukukausi: 14.1.2022 - 18.2.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 71010022

  Luonnollista kauneutta

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Ulla Saari
  Paikka: Lyseon peruskoulu, B 103 kotitalouslk., Koskikatu 10 , 80100 Joensuu
  Tunteja: 10,00    Kevätlukukausi: 18.3.2022 - 19.3.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 71010122

  Hemmottelusaippua A

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Ulla Saari
  Paikka: Lyseon peruskoulu, B 103 kotitalouslk., Koskikatu 10 , 80100 Joensuu
  Tunteja: 8,00    Kevätlukukausi: 11.2.2022 - 12.2.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 12
  kurssilla on tilaa
 • 72911022

  Mocktailkurssi

  Kurssimaksu: 50,00 €
  Opettaja: Jussi Viljala
  Paikka: Lyseon peruskoulu, B 104 kotitalouslk., Koskikatu 10, 80100 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 7.2.2022 - 28.2.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 73510022

  Ruokaa omalta pihalta tai palstalta UUTUUS!

  Kurssimaksu: 38,00 €
  Opettaja: Jenni Simanainen
  Paikka: Opistotalo, lk 200, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 15,00    Kevätlukukausi: 16.2.2022 - 23.3.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 73510222

  Kasvata kotipihan taimet UUTUUS!

  Kurssimaksu: 40,00 €
  Opettaja: Juha Forsblom
  Paikka: Opistotalo, lk 200, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 12,00    Kevätlukukausi: 17.3.2022 - 7.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 14
  kurssilla on tilaa
 • 74511222

  Madepilkki

  Kurssimaksu: 32,00 €
  Opettaja: Risto Katajala
  Paikka: Mateen salaiset kutupaikat
  Tunteja: 5,00    Kevätlukukausi: 12.2.2022 - 12.2.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 10
  kurssilla on tilaa
 • 74511422

  Tähtitiedettä aloittaville

  Kurssimaksu: 55,00 €
  Opettaja: Jani Silvennoinen
  Paikka: Opistotalo, lk 103, Papinkatu 3, 80110 Joensuu
  Tunteja: 19,00    Kevätlukukausi: 9.2.2022 - 23.3.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 83511322 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Gymstick

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Jenni Raassina-Asikainen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 8,00    Kevätlukukausi: 16.2.2022 - 13.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 19.1.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 83561122

  Etäkurssi: Kuntotreeni

  Kurssimaksu: 53,00 €
  Opettaja: Juha Pasanen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 17,29    Kevätlukukausi: 13.1.2022 - 21.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 25
  kurssilla on tilaa
 • 84075122

  POUND® UUTUUS!

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Nina Alakopsa
  Paikka: Ylämyllyn koulu, Paloaukean yksikkö, keltainen sali, Patteristontie 12e, 80400 Ylämylly
  Tunteja: 7,98    Kevätlukukausi: 16.3.2022 - 20.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 15
  kurssilla on tilaa
 • 86510322 Uusi kurssi!

  Etäkurssi: Senioritreeni*

  Kurssimaksu: 25,00 €
  Opettaja: Jenni Raassina-Asikainen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 9,00    Kevätlukukausi: 15.2.2022 - 19.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 18.1.2022 9.30
  Paikkoja: 16
  kurssilla on tilaa
 • 87091122

  Etäkurssi: FasciaMethod

  Kurssimaksu: 53,00 €
  Opettaja: Hanna Halonen
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 17,29    Kevätlukukausi: 14.1.2022 - 22.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa
 • 87511022

  Etäkurssi: Aamun pilates flow

  Kurssimaksu: 53,00 €
  Opettaja: Sonja Vänskä
  Paikka: Verkkoympäristö
  Tunteja: 17,29    Kevätlukukausi: 13.1.2022 - 21.4.2022
  Ilmoittautuminen alkaa: 15.11.2021 9.30
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa