Käydään läpi perusasiat elintarvikkeiden puhtaasta ja turvallisesta käsittelystä ja siihen liittyvästä lainsäädännöstä. Tavoitteena on suorittaa kurssin lopuksi osaamistesti, jonka läpäisseet saavat hygieniapassin todisteeksi osaamisestaan. Kurssimaksu sisältää opetuksen lisäksi opiskelumateriaalin, osaamistestin ja hygieniapassin sekä osaamistodistuksen testin läpäisseille.
Itseopiskeluun materiaalia verkossa https://www.ruokatieto.fi/ruokakasvatus/lupa-kokata-elintarvikehygienian-perusteet (Testin uusintamahdollisuudesta sovitaan erikseen.)
Kuuluu kokonaisuuteen:
8302112: LISÄÄ HYVINVOINTIA LIIKUNNALLA JA ELINTAPAOHJAUKSELLA
Opettaja: Aana Vainio
Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 17, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.
Opetuspaikka: Alajärven koulukeskus, luokka C1.8, Kaupintie 7, 62900 AlajärviPäivä ja kello: Ma: 15.00 - 18.30
Kevätlukukausi: 8.3.2021 - 8.3.2021 (4.33 oppituntia)
Kurssimaksu: 50,00 €
Ilmoittautuminen alkaa: 26.8.2020 12.30