Kurssilla esitellään yleiset kiinalaiset pääruoat, eri alueiden ruokalajit, mausteet, ruokailutavat, ruokailuvälineiden käyttö sekä kiinalainen ruokakulttuuri.
Valmistetaan ja nautitaan herkullista ja terveellistä kiinalaista ruokaa, jossa käytetään inkivääriä, purjoa, väkevää etikkaa, soija-kastiketta ja chiliä. Nämä muodostavat lihan, keiton, riisin, nuudelin ja kasvisten kanssa makuhermoja kutkuttavia elämyksiä.
Kurssilla peritään erillinen maksu käytettävistä materiaaleista (n. 5-10 e/kurssikerta). Oma esiliina ja muistiinpanovälineet mukaan..
Opettaja: Liu Eteläaho
Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssilla on tilaa.
Opetuspaikka: Soinin yhtenäiskoulu, kotitalousluokka, Koulutie 1, 63800 SoiniPäivä ja kello: Ke: 17.15 - 19.30
Kevätlukukausi: 10.3.2021 - 21.4.2021 (12 oppituntia)
Kurssimaksu: 20,00 €
Ilmoittautuminen alkaa: 26.8.2020 7.30