Järvenpään Opisto ja Järvenpään liikuntapalvelut

Kielet Haku
På svenska In English

Ilmoittautumisohjeet

Tervetuloa Järvenpään Opiston ja Järvenpään liikuntapalveluiden kursseille!

Kurssi-ilmoittautuminen tallentuu järjestelmään, vaikka et maksa kurssia ilmoittautumisen yhteydessä.

Kurssi alkaa, vaikka laskua ei olisi ehditty lähettää ennen kurssin alkua.

Saitko maksulinkin sähköpostiisi? Toimi näin!

Ilmoittautuneille ei pääsääntöisesti lähetetä kutsua ennen kurssin alkua.

Jos haluat maksaa liikunta- tai kulttuurisetelillä (Smartum, ePassi, Edenred tms.), odota että saat laskun ja käy sen jälkeen asiakaspalvelussamme Järvenpää-infossa.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuessasi hyväksyt ehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Täytä lomake huolellisesti. Varmista myös, että annat toimivan puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Ilmoittaudu ajoissa, jotta kurssin alkaminen varmistuu. Vain riittävä osallistujamäärä takaa kurssin käynnistymisen.

Ilmoittautuneille ei pääsääntöisesti lähetetä kutsua ennen kurssin alkua. Opistosta ja liikuntapalveluista otetaan pääsääntöisesti yhteyttä vain, jos kurssitiedoissa tapahtuu muutoksia tai olet saanut peruutuspaikan.

Jos netin kautta ilmoittautuminen ei jostain syystä onnistu, voit ilmoittautua puhelimitse (040 315 2880) tai käymällä asiakaspalvelussamme Järvenpää-infossa (Sibeliuksenkatu 8, 3. krs., avoinna ma–ke klo 9–15, to 9–17 ja pe 9–13).

Järvenpään liikuntapalveluiden ryhmät (nro 83000L–83999LK) ovat ensisijaisesti järvenpääläisille.


Maksaminen

Kurssimaksu on ilmoitettu kunkin kurssin kohdalla. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Kurssimaksu määräytyy mm. kurssin pituuden, opiskelijamäärän ja materiaalikustannusten mukaan.

Voit maksaa kurssimaksun heti ilmoittautumisen yhteydessä tai myöhemmin kurssin alettua.
Ota lasku mukaasi, jos asioit asiakaspalvelussa.

Voit maksaa kurssin maksulinkin kautta, joka lähetetään sähköpostiisi laskutuksen yhteydessä. Linkki on voimassa 7 vrk. Jos et maksa kurssia maksulinkin kautta, saat laskun, joka lähetetään verkkolaskuna tai postitse. Suosittelemme eLasku-sopimuksen tekemistä Järvenpään kaupungin kanssa. Muut maksuvälineet on lueteltu alla.

Kurssi alkaa, vaikka laskua ei olisi ehditty lähettää ennen kurssin alkua. Oppikirjat sekä opiskelumateriaalit ja -välineet opiskelija hankkii itse, ellei toisin erikseen ilmoiteta.

Osa kursseista on mahdollista maksaa erissä. Koko vuoden kurssit laskutetaan kahdessa erässä (syksyllä ja keväällä).

Kortilla ja käteisellä maksaminen on mahdollista asiakaspalvelussamme Järvenpää-infossa. Lisäksi seuraavilla maksuvälineillä voi maksaa kurssimaksuja:

 • - Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit
 • - Smartum mobiili
 • - Tyky-kuntoseteli, Tyky-kuntoseteli+, Tyky-Online
 • - Virikeseteli
 • - Edenred-kortti
 • - ePassi
 • - EazyBreak

Työnantajan myöntämiä etuuksia ei voi käyttää seuraavien kurssien maksuihin (verottajan ohjeistus):

 • - kokkikurssit
 • - viini- ja olutkurssit
 • - hyvinvointikurssit eli mindfulness-, meditaatio- ja akupainantakurssit
 • - avoimen yliopiston kurssit
 • - kielikurssit

Liikunta- ja kulttuurisetelit ovat henkilökohtaisia maksuvälineitä ja niillä voi maksaa ainoastaan setelin saajan kurssimaksun. Jos käytät näitä maksuvälineitä ja olet ilmoittautunut netin kautta, odota laskua ja käy laskun kanssa maksamassa asiakaspalvelussamme Järvenpää-infossa.

Huom.! Opintoseteleillä ja opiston lahjakortilla voi maksaa vain Järvenpää-infossa.

Maksumuistutukset ja maksamattomien laskujen perinnän hoitaa Intrum. Maksun myöhästyessä peritään korkolain mukainen viivästyskorko ja viivästysmaksut.


Peruutusehdot

Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Peruutus on aina tehtävä asiakaspalveluun. Opettajalle/ohjaajalle tehty ilmoitus tai kurssille tulematta jättäminen ei ole peruutus. Peruutusmaksu on 12 euroa, jos peruutus tehdään viimeistään viikkoa ennen kurssin alkua. Jos kurssin alkuun on alle viikko ja haluat perua kurssille osallistumisen, laskutamme koko maksun.

Opettajan/ohjaajan äkillisen sairauspoissaolon vuoksi peruuntunutta yhtä (1) kertaa ei korvata, paitsi lyhytkursseilla.

Maksamaton kurssimaksulasku siirtyy perintäyhtiölle.

Jos kurssi perutaan opistosta tai liikuntapalveluista johtuvista syistä, maksettu kurssimaksu palautetaan. Otathan yhteyttä asiakaspalveluumme mahdollista kurssimaksupalautusta varten. Verkkomaksut palautetaan automaattisesti.


Kurssin alkaminen

Ilmoittautuneille ei pääsääntöisesti lähetetä kutsua ennen kurssin alkua. Opistosta ja liikuntapalveluista otetaan pääsääntöisesti yhteyttä vain, jos kurssitiedoissa tapahtuu muutoksia tai olet saanut peruutuspaikan.

Jos haluat kesken lukukauden tulla mukaan kurssille, kysy vapaita paikkoja asiakaspalvelustamme.


Tietosuoja ja saavutettavuus

Kun ilmoittaudut Järvenpään Opiston tai Järvenpään Liikuntapalveluiden toimintaan mukaan, henkilötietosi tallentuvat kurssihallintajärjestelmään. Henkilötietoja kerätään järjestelmään, jotta henkilö pystytään yksilöimään.

Lisäksi tietoja tarvitaan laskutusta, kurssi-/tapahtumatiedotusta, vahvistusilmoitusta, palautteen keräämistä ja tilastointia varten.

Rekisterin henkilötietojen käsittelyn tarkoituksena on kansalaisopisto- ja liikuntapalvelujen tuottaminen.

Henkilötietoja käsittelevät vain ne henkilöt, joille se on välttämätöntä toiminnan hoitamisen kannalta. Henkilötietoja ei luovuteta suoramarkkinointiin.

Uutiskirjeen tilaajien henkilötietojen käsittely perustuu suostumukseen. Uutiskirjeen tilauksen ja suostumuksen henkilötietojen käsittelyyn uutiskirjeen tilausta varten voi perua milloin tahansa uutiskirjeen lopussa olevan linkin kautta.

Lue lisää: Järvenpään Opiston tietosuojan informointiasiakirja sekä Järvenpään kaupungin tietosuoja

Kurssinhallintajärjestelmän saavutettavuusseloste