Järvenpään Opisto ja Järvenpään liikuntapalvelut

Kielet Haku
På svenska In English

6242 Retki Sodankylän elokuvajuhlille 2023

Koe yöttömän yön taika Sodankylän Elokuvajuhlilla! 

Järvenpään opisto järjestää elokuvakerhon retken Suomen legendaarisimmille elokuvajuhlille. Luvassa on mieleenpainuvia elokuvia, keskusteluja ja muuta festariohjelmaa. Matkan hintaan sisältyy ainutlaatuinen ohjelmapaketti, johon kuuluu 10 elokuvaa sekä katalogi. Elokuvista viisi on Timo Malmin, Sodankylän Elokuvajuhlien taiteellisen johtajan ja Järvenpään Opiston elokuvakerhon vetäjän, "varmoja valintoja" elokuvajuhlien ohjelmistosta. Näihin elokuviin liput ovat valmiina, joten vältämme lippujonot. Loput viisi vapaalippua osallistujat voivat käyttää itse valitsemiinsa elokuviin. Matkan ohjelmaan kuuluvat myös päivittäiset keskustelut sekä tekijävieraiden aamukeskusteluiden seuraaminen torstai-, perjantai- ja lauantai-aamuina. Matkustamme Sodankylään bussikuljetuksella. 

Majoitumme laadukkaassa mökkimajoituksessa Luostolla, noin 30 min bussimatkan päässä Sodankylästä. Majoittuminen tapahtuu 2 - 3 hengen huoneissa. Osassa huoneista voi olla kerrossängyt. Oma bussimme kuljettaa meidät aamuisin Sodankylään ja myöhään illalla takaisin mökeille. Majoitukseen kuuluu myös rajoittamaton käyttöoikeus Luoston majoittajien organisoimaan festaribussikuljetukseen. Busseja kulkee Sodankylän ja Luoston välillä noin parin tunnin välein.

Matkan hintahaarukka on 430 - 550 euroa. Lopullinen hinta määräytyy osallistujamäärän varmistuessa. Hinta sisältää bussimatkat, majoituksen, ohjelmapaketin sekä kurssimaksun. Lähtijät vastaavat itse mahdollisista matkavakuutuksistaan. Markan hinta laskutetaan kahdessa erässä: 300 euroa huhtikuun aikana ja tarkentunut loppuerä toukokuun aikana. Hinta 550 euroa on laskettu 23 ilmoittautuneen mukaan. Hinta voi tulla edullisemmaksi, mikäli retken osallistujamäärä nousee vielä merkittävästi.

Ilmoittautuminen matkalle on sitova. Matkan ohjelma ja yksityiskohdat päivittyvät kevään mittaan, pidätämme oikeuden muutoksiin. Kokoonnumme yhteiseen info-iltaan Järvenpään Opiston taideopetustiloihin Järvenpää-talon toiseen kerrokseen tiistaina 23.5. klo 17 - 19. Retken toteuttavat yhteistyössä Elokuvajuhlien kanssa opettajat Liisa ja Elina. Liisa oli mukana kesän 2019 festariretkellä. Alle 18-vuotiaat vain huoltajan kanssa.

Osallistuminen retkelle ei edellytä elokuvakerhon jäsenyyttä. Liity myös Facebook-ryhmäämme "Leffakerho Sodankylässä". Hyväksymme liittymispyyntöjä ilmoittautumislistan mukaisesti. Ryhmässä fiilistelemme kesän reissua jo pitkin kevättä ja retken aikana ryhmä toimii alustana tiedottamiselle ja kokemusten jakamiselle. Pääset ryhmässä tutustumaan myös aiemman retken kokemuksiin.

Tervetuloa mukaan riemukkaalle elokuvaretkelle!
Opettaja: Pöllänen Liisa, Ollikainen Elina

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 47, Ilmoittautuneita 23, Vapaita paikkoja 24

Opetuspaikka: Vierailu TMS
Opetuskieli: Suomi

Päivä ja kello: Ke: 07.00 - 22.00 To: 08.00 - 22.00 Pe: 08.00 - 22.00 La: 08.00 - 22.00 Su: 07.00 - 22.00

Kevätlukukausi: 14.6.2023 - 18.6.2023

Kurssimaksu: 550,00 €

Erämaksumahdollisuudet:
   Erä 1: 300,00 €
   Erä 2: 250,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 6.2.2023 11.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu