Järvenpään Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

6322 Retki sodankylän elokuvajuhlille

Tämä kurssi on peruttu

Koe yöttömän yön taika Sodankylän Elokuvajuhlilla! 

Järvenpään opisto järjestää jälleen elokuvakerhon retken Suomen legendaarisimmille elokuvajuhlille. Luvassa on mieleenpainuvia elokuvia, keskusteluja ja muuta festariohjelmaa. Matkan hintaan sisältyy ainutlaatuinen ohjelmapaketti, johon kuuluu 10 elokuvaa sekä katalogi. Elokuvista viisi on Timo Malmin, Sodankylän Elokuvajuhlien taiteellisen johtajan ja Järvenpään Opiston elokuvakerhon vetäjän, "varmoja valintoja" elokuvajuhlien ohjelmistosta. Näihin elokuviin liput ovat valmiina, joten vältämme lippujonot. Loput viisi vapaalippua osallistujat voivat käyttää itse valitsemiinsa elokuviin. Matkan ohjelmaan kuuluvat myös päivittäiset keskustelut ryhmälle varatuissa tiloissa sekä tekijävieraiden aamukeskusteluiden seuraaminen torstai-, perjantai- ja lauantai-aamuina. Matkustamme Sodankylään bussikuljetuksella. Lähdemme matkaan Järvenpäästä keskiviikkoaamuna 10.6. ja palaamme sunnuntai-iltana 14.6. käyttäen sunnuntain matkustamiseen. 

Majoitumme laadukkaassa mökkimajoituksessa Luostolla, noin 30 min bussimatkan päässä Sodankylästä. Majoittuminen tapahtuu 2 - 3 hengen huoneissa. Osassa huoneista on kerrossängyt. Oma bussimme kuljettaa meidät aamuisin Sodankylään ja myöhään illalla takaisin mökeille. Majoitukseen kuuluu myös rajoittamaton käyttöoikeus Luoston majoittajien organisoimaan festaribussikuljetukseen. Busseja kulkee Sodankylän ja Luoston välillä noin parin tunnin välein.

Matkan hintahaarukka on 350 - 450 euroa. Lopullinen hinta määräytyy majoitus- ja bussikulujen sekä osallistujamäärän varmistuessa. Hinta sisältää bussimatkat, majoituksen, ohjelmapaketin sekä kurssimaksun. Lähtijät vastaavat itse mahdollisista matkavakuutuksistaan. Ilmoittautuminen matkalle alkaa lauantaina 1.2.2020 ja ilmoittautuminen on sitova. Matkan ohjelma ja yksityiskohdat päivittyvät kevään mittaan, pidätämme oikeuden muutoksiin. Toukokuussa kokoonnumme yhteiseen info-iltaan. Retken toteuttavat yhteistyössä Elokuvajuhlien kanssa opiston opettajat Liisa ja Katarina, jotka molemmat olivat mukana kesän 2019 festariretkellä. Alle 18-vuotiaat vain huoltajan kanssa. Osallistuminen retkelle ei edellytä elokuvakerhon jäsenyyttä.

Liity myös Facebook-ryhmäämme "Leffakerho Sodankylässä". Hyväksymme liittymispyyntöjä ilmoittautumislistan mukaisesti. Ryhmässä fiilistelemme kesän reissua jo pitkin kevättä ja retken aikana ryhmä toimii alustana tiedottamiselle ja kokemusten jakamiselle. Pääset ryhmässä tutustumaan myös viime kesän kokemuksiin. 

Tervetuloa mukaan riemukkaalle elokuvaretkelle!

Huom. kurssi ei ole mukana ystävänpäivän kamppanjassa!

Opettaja: Pöllänen Liisa, McAlester Katarina

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 47, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: VIERAILU TMS

Päivä ja kello: Ke: 07.00 - 22.00 To: 08.00 - 22.00 Pe: 08.00 - 22.00 La: 08.00 - 22.00 Su: 07.00 - 22.00

Kevätlukukausi: 10.6.2020 - 14.6.2020

Ilmoittautuminen alkaa: 1.2.2020 15:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit