Ilmajoen kunta/Ilmajoki-opisto

Kielet Haku
På svenska
Tietosi tallennetaan kurssien ja ryhmien hallintajärjestelmän henkilötietokantaan, Helllewiin. Tietosuojaseloste rekisteristä on nähtävissä kotisivuillamme ja Ilmajokiopiston toimistolla.

1. ILMOITTAUTUESSASI SITOUDUT MAKSAMAAN KURSSIMAKSUN, joka laskutetaan. Ilmoittautumisen peruminen on tehtävä 7 päivää ennen kurssin alkamista toimistoon tai ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Perumatta jätetystä ilmoittautumisesta laskutamme koko opintomaksun. Kurssille tulematta jättäminen ei ole peruutus.

2. KURSSIMAKSUJA EI PALAUTETA. Pyynnöstä annettava opiskelutodistus maksaa 5 €/lukuvuosi.

3. Kurssimaksu laskutetaan lähtökohtaisesti täytenä. Opiskelijasta riippumattomista syistä yhden peruuntuneen opetuskerran tunnit lukukaudessa jätetään korvaamatta.

4. Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu tai olet saanut opiskelijapaikan varasijalta.

5. Opintovälineet ja -materiaalin (myös kopiot) opiskelijat maksavat itse.

6. Seuraaviin ryhmiin jatkuva ilmoittautuminen toimistoon, kuvataide-, käsityö- ja tanssikoulu, lasten ja aikuisten piano, yksinlaulu ja kelloryhmä. Ensimmäisellä kerralla ryhmän alkaessa ilmoittautuvat edellä mainituissa ryhmissä lukuvuonna 2017-18 mukana olleet. Mahdollisesti vapautuville paikoille otetaan uusia opiskelijoita jonosta.

7. Kansalaisopiston lukuvuosi alkaa pääsääntöisesti viikolla 38. Syysloma on viikolla 42 ja hiihtoloma viikolla 9. Kiirastorstaina ei ole opetusta.

OPINTOSETELI

Opintoseteli-avustusta voi saada omasta pyynnöstä (yli 16 v) Ilmajoen kunnan asukas, joka on maahanmuuttaja, työtön, eläkeläinen (62 v tai alle), seniori (alkaen 63v), alhaisen peruskoulutuksen saanut tai henkilö, jolla on oppimisvaikeuksia (erikoislääkärintodistus). Vanhustyön laitoksissa vanhuksille, kehitysvammaisille ja oppimisvaikeuksia kokeville suunnatun opetustoiminnan kurssimaksut katetaan avustuksen avulla. Oikeus opintoseteliavustukseen on pyynnöstä todistettava. Opintoseteliavustus ei koske yksilötunteja. Opiskelija voi saada avustuksen vain yhteen kurssiin lukuvuoden aikana, varaukset tehtävä syksyllä. Opintoseteliavustusta jaetaan, kunnes saadut rahat on käytetty. Opintosetelin hakeminen tapahtuu ilmoittautumalla 000100 OPINTOSETELIN JONOTUS kurssille. Kurssille ilmoittaudutaan kuten muillekin kursseille ilmoittautumisen avautuessa 27.8.2018 klo 16.30. Opintoseteliavustus on 50 % opintomaksusta.

KULTTUURI- JA LIIKUNTASETELIT

Maksuvälineeksi hyväksymme Smartum setelit, Tyky kuntoseteli+ ja ePassin, joita vastaanotetaan vain toimistossa, alkaen 28.8.2018. Jos setelit eivät kata koko opintomaksua, laskutamme vähintään 10 €/kurssi. Missään olosuhteissa emme palauta rahaa kulttuuriseteleistä. Setelien on oltava voimassa kurssin alkamisvuonna 31.12. asti ja ne on toimitettava toimistoon ENNEN kurssin alkamista. Joulukuussa alkavien kurssien setelit on toimitettava toimistoon marraskuun 30. päivään mennessä.

YSTÄVÄNKORTTITOIMINTA

Ilmajoen kansalaisopisto toimii yhteistyössä Ystävänkorttitoiminnan kanssa. Ystävänkortti mahdollistaa ystävän/tukihenkilön pääsyn kehitysvammaisen kanssa maksutta vapaa-ajan harrastuksiin Ilmajoen kansalaisopiston kursseille ja luennoille.

VAKUUTUKSET

Ilmajoen kunta on tapaturmavakuuttanut opiston ilmajokelaiset opiskelijat opiston järjestämissä kokoontumisissa.

Ajankohtaista

 • 130201 Uusi kurssi

  OPPILASKUNNAN TEATTERIMATKA TAMPEREELLE

  Kurssimaksu: 50,00 €
  Opettaja: SEPPO GOMAN
  Paikka: Toimipaikka avoin
  Osoite: 
  Syyslukukausi: 10.8.2019 - 10.8.2019
  Ilmoittautuminen alkaa: 13.5.2019 14:00:00
  Paikkoja: 40
  kurssilla on tilaa
 • 830165 Uusi kurssi

  JOOGA, KESÄJOOGA

  Kurssimaksu: 50,00 €
  Opettaja: AILA KUIVAMÄKI
  Paikka: Neiron koulu
  Osoite: Saunamäentie 300 A, 60760, POJANLUOMA
  Kevätlukukausi: 29.7.2019 - 31.7.2019
  Ilmoittautuminen alkaa: 2.4.2019 10:00:00
  Paikkoja: 20
  kurssilla on tilaa