Iin kunta/Ii-instituutti-liikelaitos/kansalaisopisto ja taidekoulu

Kielet Haku
På svenska In English

110327 Hyvinvointia Taiteesta

Haluatko voida paremmin? Haluatko pitää itsestäsi huolta ja maalata? Pohditko, miten  voisit käyttää omaa luovuuttasi paremmin arjessa? 

Hyvinvointitaiteen kurssilla voit rentoutua ja tarkastella omia luovuuden ja taiteen tekemisen olennaisia kysymyksiä. Taide hoitaa sekä parantaa, ja suorittamisesta on mahdollista vapautua kohti rentouttavaa tekemisen tapaa. Kurssilla pääset esimerkiksi tarkastelemaan, miten rentoudut maalaamalla, miten värit toimivat ja käyttäytyvät niin hyvinvoinnin kuin maalaustekniikoidenkin äärellä. Kurssilta saa käytännön työkaluja ja laadukasta taideopetusta taidetekniikoihin ja värioppiin. Tämän lisäksi pääsee tutustumaan itselle sopiviin materiaaleihin, luovuuden avaamiseen ja käyttämiseen sekä oman tekijyyden löytämiseen ja tekemisestä nauttimiseen. Kurssi rakentuu myös opiskelijoiden toiveiden ja tarpeiden mukaan. 

Omat mieluisat materiaalit mukaan; kurssilta saa myös materiaaleja kokeiluhin. Kurssi kokoontuu joka toinen viikko. 

Opettaja Marianne Lukkarinen on Haukiputaalla asuva kasvatuspsykologiataustainen (KM) taideopettaja. Hän on kehittänyt hyvinvointia tukevia taidemenetelmiä työssään jo pitkään. Hänen ohjauksessaan on hyvä asettua tarkastelemaan omaan elämään ja tekijyyteen liittyviä tärkeitä kysymyksiä.
Materiaalikustannuksia jonkin verran kurssikuluihin.

Opettaja: Marianne Lukkarinen

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kulttuurikauppila, Kauppilantie 15

Päivä ja kello: Ma: 18.15 - 20.30

Kevätlukukausi: 20.1.2020 - 4.5.2020 (24 oppituntia)

Kurssimaksu: 60,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 11.11.2019 0:00

Ilmoittaudu viimeistään: 8.1.2020 0:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit