Hyrynsalmen kansalaisopisto

Kielet Haku

YLEISTÄ OPISKELUUN LIITTYVÄÄ:

 1. Lukuvuoden 2019-2020 opinto-ohjelman löydät Kurssit -kuvakkeesta. Ohjelma julkaistaan kunnan nettisivulla viikolla 36. Paperiversio saatavilla kunnanviraston tiskillä ja kirjastossa. Muutoksista ilmoitetaan kunnan nettisivulla.

 2. Ennakkoilmoittautuminen opiston toimistoon ma 9.9.2019 mennessä klo 9-11 ja 12-15  puhelimella numeroon 044 7104 503. Kurssille voi ilmoittautua myös aloituskerralla.
  Kurssi toteutuu vain, jos riittävä määrä (5) maksavia opiskelijoita on ennakkoilmoittautunut kurssille.

 3. Viikonloppukursseille AINA  ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN opiston toimistoon.
   
 4. Ilmoittautuessasi sitoudut maksamaan kurssimaksun. Lasku lähetetään sinulle kotiosoitteeseen.
 5. Kurssimaksu peritään myös siinä tapauksessa, että kurssille ilmoittautunut jättää tulematta eikä ole peruuttanut osallistumistaan viimeistään viikko ennen kurssin alkamista. Opintojen keskeyttäneille ei kurssimaksuja palauteta.
  ePassia voi käyttää kurssin maksamiseen.

 6. Opintosetelit maahanmuuttajien ja työttömien sekä senioriväestön ja eläkeläisten kurssimaksuihin. Työvoimakoulutuksessa ja työharjoittelussa oleville ei työttömien seteliä myönnetä. Senioriväestöllä ja eläkkeellä olevilla tarkoitetaan 63 vuotta täyttäneitä tai eläkkeellä olevia henkilöitä. Setelin arvo on syys- ja kevätlukukaudella 15 euroa. Opintoseteleitä myönnetään yksi / henkilö / lukukausi.
 7. Kursseista ei lähetetä ilmoittautuneille muuta informaatiota eikä opetusmateriaalia ennen kurssin alkua.
  Opistosta otetaan yhteyttä vain, jos kurssi peruuntuu.