Hiiden Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

81027416 Makumatka maailman ympäri: Japani

Japanilainen ruoka tunnetaan tuoreista raaka-aineista, ja pääosassa ovat usein kala ja vihannekset tai tofu. Japanilainen keittiö hurmaa meidät monipuolisuudellaan, ja sushin lisäksi Japanissa syödään esimerkiksi ramen-nuudeleita, friteerattua tempuraa, porsaanleikettä muistuttavaa tonkatsua, sukiyaki-pataruokaa ja misokeittoa. Tule kansamme tutustumaan Japanilaisen keittiön saloihin. Raaka-ainemaksu 12 € sisältyy kurssimaksuun.

Opettaja: Peräkylä Tiina

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 7, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Kuoppanummen koulukeskus, Kuoppanummentie 18, 03100 Nummela

Päivä ja kello: La: 10.00 - 15.00

Kevätlukukausi: 13.2.2021 - 13.2.2021 (6 oppituntia)

Kurssimaksu: 28,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 11.11.2020 9:00 (Ilmoittautumisen alkamiseen 89 päivää)

Ilmoittaudu viimeistään: 28.1.2021 0:00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit