Hiiden Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

81027413 Makumatka maailman ympäri: USA*

Huom! Kurssiajankohta muuttunut
Amerikka on eri ruokakulttuurien sulatusuuni. Eri osavaltioiden ruokakulttuureissa näkyy vaikutteita ympäri maapalloa, koska eri kansalaisuudet ovat asuttaneet Pohjois-Amerikkaa vuosisatojen ajan. Cajunkeittiö on syntynyt ranskalaisten siirtolaisten asututtua asumaan New Orleansin alueelle. Ranskalainen keittotaito yhdistyi intiaanien ja aikaisemmin alueella jo asuneiden espanjalaisten, saksalaisten ja italialaisten keittiöihin. Kreolikeittiö syntyi samalla alueella rikkaamman väestön eli tilanomistajien keittiöksi. Nykyisin näitä kahta keittiötä kutsutaan nimellä Louisiana cooking. Tule sinäkin tutustumaan monipuoliseen ja kiehtovaan makujen maailmaan. Raaka-ainemaksu 12 € sisältyy kurssimaksuun.

Opettaja: Peräkylä Tiina

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 7, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Vihdin yhteiskoulu, Nietoinkuja 1, 03400 VIHTI

Päivä ja kello: Su: 10.00 - 15.00

Kevätlukukausi: 16.5.2021 - 16.5.2021 (6 oppituntia)

Kurssimaksu: 28,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 6.8.2020 11.00

Ilmoittaudu viimeistään: 29.4.2021 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit