Hiiden Opisto

Kielet Haku

81021357 ITÄMEREN RUOKAVALIO A

Tällä kurssilla valmistamme suomalaisista raaka-aineista kasvipainotteisen kokonaisuuden ja kokeilemme Itämerenruokavalion reseptikilpailun voittaneen ruishunnutetun lohen valmistusta. Unohtamatta kuitenkaan kotimaisia marjajälkiruokia Raaka-ainemaksu 22 € sisältyy kurssimaksuun.

Ilmoittautuminen alkaa: 14.11.2018 9:00:00

Ilmoittaudu viimeistään: 24.1.2019 0:00:00

Opettaja: Peräkylä Tiina

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 14, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Anttilan koulu, Kirkkokatu 6, LOHJA, 08100 Lohja

Päivä ja kello: La: 10.00-15.00

Kevätlukukausi: 9.2.2019 - 9.2.2019 (6 oppituntia)

Kurssimaksu+raaka-ainemaksu: 35,00 €

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit