null

Hiiden Opisto

Kielet Haku
På svenska In English

81021433 Makumatka maailman ympäri: Japani

Japanilainen ruoka tunnetaan tuoreista raaka-aineista ja pääosassa ovat usein kala ja vihannekset tai tofu. Japanilainen keittiö hurmaa meidät monipuolisuudellaan ja sushin lisäksi Japanissa syödään esimerkiksi ramen-nuudeleita, friteerattua tempuraa, porsaanleikettä muistuttavaa tonkatsua, sukiyaki-pataruokaa ja misokeittoa. Tule kanssamme tutustumaan japanilaisen keittiön saloihin. Raaka-ainemaksu 12 € sisältyy kurssimaksuun.

Opettaja: Meriläinen Anni-Kaisa

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 12, kurssi on täynnä, voit ilmoittautua varalle.

Opetuspaikka: Ojamo-talo, kotitalous luokka 0024, Kartanonkuja 4, 08200 Lohja

Päivä ja kello: La: 10.00 - 15.00

Kevätlukukausi: 19.2.2022 - 19.2.2022 (6 oppituntia)

Kurssimaksu: 28,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 10.11.2021 9.00

Ilmoittaudu viimeistään: 3.2.2022 0.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu varalle