null

Heinolan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

1398001K FLIRTTI-ILTA, KEVÄT

Heinolan kesäteatterissa tulevana kesänä esitettävän Flirttikurssi 55+ -esityksen markkinointitilaisuuksissa on tullut toiveita "oikean" flirttikurssin järjestämisestä. Pyyntöönne on nyt vastattu!

Leikkimielinen Flirtti-ilta järjestetään Heinolan kansalaisopiston HeiMossa torstaina 2.6. klo 17-20.

Tapahtuma on maksuton, ei ennakkoilmoittautumista. Iltaan voi tulla vain kahvittelemaan, viettämään aikaa tai tutustumaan uusiin ihmisiin. Ilta on avoin kaikille – pareille ja parittomille.

Ilta järjestetään yhteistyössä Heinolan kesäteatteri kanssa, tänä kesänä siellä ohjelmistossa Flirttikurssi 55+:

”Ryhmä kuusikymppisiä miehiä ja naisia ilmoittautuu kansalaisopiston flirttikurssille oppimaan, miten valloitetaan kumppani ja saadaan haaviin jopa se suuri rakkaus. Kurssi yhdistää lesket, ikisinkut, eronneet ja karanneet. He ovat kaikki samassa veneessä, uuden alun edessä ja valmiina parisuhteen pyörteisiin, mutta hieman ruostunein hurmaustaidoin.”

Illassa mukana myös näyttelijänä/ohjaajana toimiva Sari Siikander, joka tuo omia näkökulmia flirtin ihanaan maailmaan.

Osallistu illan aikana arvontaan, jossa voittoina mm. kesäteatterilippuja.

HeiMon luokkatiloissa toimii työpajoja. Pajoissa voi käydä vain katselemassa tai sitten ihan rohkeasti päivittää deittailuosaamistaan tähän päivään.

Tinderpaja klo 17.30 ja klo 18.30 - Tinder on paikkatietoja hyödyntävä nettideittailun mobiilisovellus. Palvelun idea on, että se etsii ja yhdistää lähellä toisiaan liikkuvia ihmisiä toisiinsa. Tässä pajassa saat kuulla sovelluksen lataamisesta, käytöstä ja kiinnostavan profiilin luomisesta. K18. Työpajan ohjaajana toimii Erik Siekkinen. Erik on sanavalmis valokuvaaja, joka ymmärtää hyvän selfien ja visuaalisuuden roolin modernissa treffailussa, ilman hyviä kuvia ei deitille pääse. Tinder on taas tullut tutuksi modernina välineenä tutustua uusiin ihmisiin ja jos selfie-peli on vahvaa niin treffimaailma on auki. Erik onkin kuullut että jotkut Tinderissä tutustuneet parit ovat päätyneet alttarille asti.

Selfiepaja klo 18.00 ja klo 19.00 – Kuinka otat itsestäsi täydellisen valokuvan? Omaa profiliikuvaa tarvitaan esimerkiksi erilaisiin sosiaalisen median palveluihin. Tai ehkä haluat tehdä vaikutuksen? Tule romuttamaan käsitys, ettei itsestä saa hyvää kuvaa!

Kirjoituspaja – Haluaisitko lähestyä kiinnostuksen kohdettasi perinteisellä rakkauskirjeellä? Kaipaatko vinkkejä tekstiviestin kirjoitukseen? Onko paras antaa ymmärtää rivien välistä vai viestiä suoraan? Tässä pajassa tuodaan tunteet tekstiin. Työpajan ohjaajana toimii sisällöntuottaja, kirjoittamisen kouluttaja ja sanataideohjaaja Minna Luoma, joka tunnetaan paremmin nimellä Rouva Sana. Hänen lempipuuhiaan ovat Bachelor-sarjan piiloviestien tulkitseminen sekä täydelliseen lauseeseen liittyvän mysteerin ratkaiseminen.

HeiMon kahvila on illan ajan avoinna – tarjolla pikkurahalla kahvia ja herkkuja.

Seuraa tapahtumailmoitusta Facebookissa, niin pysyt ajantasalla!

Yhteyshenkilö: Laura Paronen laura.paronen@jyrankola.fi p. 044 797 2479
Opettaja: Siekkinen Erik, Paronen Laura, Luoma Minna

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 100, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: HeiMo-sali, Kaivokatu 14, 18100 Heinola

Päivä ja kello: To: 17.00 - 20.00

Kevätlukukausi: 2.6.2022 - 2.6.2022 (7.98 oppituntia)

Ilmoittautuminen alkaa: 25.4.2022 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 2.6.2022 20.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu