null

Heinolan kansalaisopisto

Kielet Haku
På svenska In English

3401029K MARKKINOI OSAAMISESI NÄKYVÄKSI VERKKOKURSSI, KEVÄT

Oman osaamisen markkinointitaidot kuuluvat kaikille. Digitaalisena aikana ne ovat jo kansalaistaito. Oma osaaminen pitää osata tehdä näkyväksi, sillä olet olemassa vasta, kun sinusta löytyy digitaalinen jalanjälki. Voit ehkä haaveilla uuden työsuunnan löytymisestä elämässäsi, yrityksestä tai harrastukseesi liittyvästä ammatista tai voit etsiä konkreettisesti töitä. Miten teet oman osaamisesi näkyväksi sinulle tärkeiden ihmisten silmissä?

Markkinoi osaamisesi näkyväksi -kurssi sopii jokaiselle oman ammattitaidon esiin tuomisesta kiinnostuneille ikään katsomatta. Yhden lauantaipäivän mittaisen kurssipäivän aikana käydään läpi, miksi aktiivisuus verkossa ja somessa on ammatillisesti tärkeää, miksi ihmiset kiinnostavat ja yritys ei, ja miten omaa osaamista markkinoidaan ja myydään käytännössä verkossa ja somessa.

Kouluttajana toimii omassa sisältötoimistossaan työskentelevä, sisältömarkkinoinnin ammattilainen Rouva Sana.

Koulutus on verkossa, Zoom-ohjelmassa.

Tarvitset tietokoneen / tabletin / älypuhelimen, jossa on kamera, mikrofoni ja nettiyhteys, sekä sähköpostiosoitteen. Zoom ei vaadi erillistä rekisteröitymistä, voit liittyä mukaan opettajan lähettämän linkin kautta. Varmista että annat ilmoittautumisen yhteydessä toimivan sähköpostiosoitteen!

Tutustu Zoom -ohjeeseen tästä: Zoom ohje

Opettaja: Minna Luoma (Rouva Sana)

Paikkatilanne: Osallistujamaksimi 15, kurssilla on tilaa.

Opetuspaikka: Zoom 1

Päivä ja kello: La: 11.00 - 15.00

Kevätlukukausi: 26.3.2022 - 26.3.2022 (4 oppituntia)

Kurssimaksu: 18,00 €

Ilmoittautuminen alkaa: 13.12.2021 0.00

Ilmoittaudu viimeistään: 18.3.2022 12.00

Näytä kurssin kalenteri

Lisää kurssi omaan kalenteriisi

Näytä saman aineen muut kurssit

1
Ilmoittaudu